Yukon Gear / Ford 7.5"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Ford Roadsport, 11.6.2009.

  1. Ford Roadsport

    Ford Roadsport 1st gear

    Tuntuu olevan ko firma niin pahassa jamassa ettei nettisivut toimi eikä mailit mene läpi.

    Enihau , kyseinen talo tarjosi Fordin 7.5":n perään välityksiä 5.13 asti Fomoco välläriä ja siitä ylöspäin 5.29 ja 5.71 Toyota Tacoman välläriä.

    Onko kellään kokemuksia onko noi Toitsin vällärit käypäsiä hopan pikkuperään?
     
  2. Ford Roadsport

    Ford Roadsport 1st gear

    Tähän ei taida vastausta löytyä. Ei liene tuo toyota tacoma edes näillä kylillä myyty malli niin linee melko paha tietää.

    Rohkea rokan syö ja tilaa moisen. Silloinhan se selviää.
     
  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Jos ei jostain syystä tojota ole käyttänyt fjoordin akselia jossain aparaatissa niin väittäisin että suoraan sopivuus on erittäin epätodennäköistä. Välityksessä kun ajattelee vaikka pinionin mittoja niin miks ne keskenään sopis kun ovat vallan eri piirrustuslaudoilta lähtöisin? Tietysti palikat voivat olla sóvitettavissa keskenään mutta jotain samaa olis niissä hyvä olla ennen urakkaan ryhtymistä, edes samat laakerit?
     
  4. Ford Roadsport

    Ford Roadsport 1st gear

    Totta kuulostaa järkevältä. Drive Ttrain specialistin välläreitä katselin ja näkyi että Toyoatalla ois kolmea eri 7.5" perää. 7.5" ja 7.5" IFS ja 7.5" IFS TACOMA. Tuo Tacoma oli se jota Yukon Gear taerjosi Fomocon aksilaan. Eivät kuitenkaan osaneet DTS:lläkään vastata tähän kysymykseen.
    Pitääpä koittaa selvitellä lisää.

    No mutta yukonin sivut toimmii taas
    allalinkki jossa kerrotaan Toyota Tacoman vällärin käyvän Fomoco /.5" perään.

    http://www.yukongear.com/ProductDetails ... rodID=1117


    Mahtava homma.
     

Kerro tästä muillekin!