Mikä pakettiautoksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PPRCuda, 16.7.2009.

  1. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Joo kyllä pyörrekammio kone aina enemmän vetää ainetta kuin suoraruiskut. uudemmat D4D koneet sitten pitäisi olla jo pienemmällä kulutuksella.
     
  2. Speed Bird

    Speed Bird 1st gear

    Jos haluat auton osta Toyota jos taas harrasteauton niin MB tai VW tai joku muu euro.
     
  3. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Oletko edes kurkannut Viton alle ? Ei siellä ole jäykkää perää vaan linkkuperä. Vito on hyvä ajaa huonossakin kelissä eikä ohjaus vetele kun antaa lapikasta. Vitot kasataan edelleen Espanjassa mutta onko sillä nykypäivänä merkitystä, osathan ratkaisee. Uudemmasta Vitostani en kasausvirheitä ole löytänyt, vanhemmassa niitä oli.

    Minulla on ollut molempien sukupolvien Vitot ja kyse on aivan eri autoista. Ensimmäisen sukupolven vitoissa oli pikkuvikaa jo pienilläkin ajomäärillä. Uudempi on ollut ongelmaton ja erittäin hyvä ajaa. Jos tarkoitus on ostaa vanhahko paku ja ajaa vielä monta sataatuhatta kilometriä ehkä hiace on silloin hyvä vaihtoehto vanhemman ja yksinkertaisen tekniikkansa takia. Jos kuitenkin arvostaa ajo-ominaisuuksia, moderninpaa tekniikkaa ja henkilöautomaista mukavuutta silloin Vito.
     
  4. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Hiase istuu mainiosti aamukahvilla huoltiksen parkkipaikalle 10 muun hiasen joukkoon :lol:

    Itteä aina väliin huvittaa tilanne kun parkkipaikalla tosiaan nuo 10 Hiasea ja mun F250...no löytääpä ainakin oman auton rivistä.
     
  5. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Juu en oo kurkannut, on käynyt tuossa pukilla noita vanhemman sukupolven etuvetoisia vain. Myönteistä kuulla että laatu on parantunut noissa. 2000 luvun vaihteen Mersut aika hyvin söivät merkin mainetta laatuautona ruoste ym. vioillaan.
     
  6. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Juu huvitti vaan kun ketju alkoi "Pakettiautopollia peliin eli mikä näistä pihaan? Käyttökokemuksia pliis, ei kolmannen käden huhuja." Ja sitten kirjoitellaan höpöhöpö juttuja. :lol:

    Minulla on aina tavaratilassa 200 kg verran painoa ja ehkä siitä syystä Vito on todella tasapainoinen ajaa huonossakin kelissä. Etuvetoisuuden etuja pidän yleensäkkin autonvalmistajien markkinapropagandana koska onhan se halvempi tehdä ja jokin perustelu pitää ratkaisulle löytää. Nämähän on pitkälti makuasioita.
     
  7. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Linkku tai jäykkä , tyhjänä avuttomampi kun etuveto. Olkoon kyse henkilöautosta tai pakusta, tämä oli pointtini mitä tarkoitin. Tämä havainto pohjautuu henkilökohtaisiin kokemuksiini ja etelä-savon talvikeliin.
    Ainiin mutta onhan tähän poikkeus: vanhat takamoottori/takapotku/linkkuperä Transporterit. Hyvin menee talvella , kuin mummo lumessa. Muusta en sanokkaan mitään ettei mee taas offtopiciksi. :rotfl:
     
  8. kylähullu

    kylähullu 3rd gear

    Ite ajoin firman -07:lla d4d haisulla noin 30tkm, ja ei se kyllä mikään pieni ruokainen ollut, kesäkelissä kulutus oli vähän yli 10l/100km ja talvella litran kaks enemmän.
    Omasta kokemuksesta suosittelisin kans tota volkkaria, kuluttaa suht vähän, on mukava ja hiljainen ajaa(kuulee radion satasen vauhdissa, toisin kun haisussa jossa radio on helvetin hieno koriste seittemänkympin jälkeen).
     
  9. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Varaosamyyjänä voin sanoa että jätä Vito ja Rellu-Ruuhka ostamatta. Muutaman vuoden vanhoihin saa jo olla osia vaihtamassa, hyvä jos edes tehdas takuu on täyttyny...
    Osta Hiace.
     
  10. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Pääasia ettei peugeot/citroen/fiat-osastolle koskekkaan, ei ne yhtään huonommissa olosuhteissa toimi ollenkaan :eek:
     

Kerro tästä muillekin!