vielä kerran 5K

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 12.2.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    olisin kiitollinen Toyotan 5K-koneen tiedoista, suorituskyvystä ja muusta sellaisesta, ihan mitä vaan?
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  3. 5KinKP60

    5KinKP60 1st gear

    Koneen suorituskyvystä? - Riippuu mihin se on pultattu kiinni.

    ---

    Siitä saa porattua 1580 kuutioisen. Hevosia saadaan noin 170-175 ja vääntöä tommoiset 190-195Nm. Nämä ihan vapaastihengittävänä, kaasuttimilla ja tavallisella sytkällä.
    Suomi on väärällään enemmin tai vähemmin ammattimielessä viritteleviä K-moottorin virittäjiä.

    Käy/soita Mäntsälässä varaosaliikkeeseen - Varaosa Litmanen. On ainakin itselleen rakennellut em arvoilla olevia 5K moottoreita. Varmaan antanee ainakin muutamia vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon kun moottoria alkaa rakentamaan, ellet sitten päädy teettämään konettasi hänellä.
    Toinen paikka josta voit kysyä on SM-Racing, Järvenpäässä. Se enemmin ehkä kuitenkin rakentelee tuplanokkaisia 4AG koneita.
     
  4. prostreet

    prostreet 1st gear

Kerro tästä muillekin!