Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Tällainen 25K seisoo tuossa muutaman kilsan päässä ladossa. Ollut noilla sijoillaan 70-luvulta:

    [​IMG]
     
  2. jake74

    jake74 1st gear

    ompas keula painunut maan sisään.
     
  3. wili

    wili 3rd gear

    Ei sentään. Rossipohja pettänyt etusten alta ja etutassut maata vasten. Siksi hassunnäköinen asento. Huono kuva, kun ei tuolla kamerakännyllä hämärässä oikein mitään tee.
     
  4. iltavilli

    iltavilli 1st gear

  5. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    tollanen willys stw olis kyllä hieno omalla(kin) pihalla...
     
  6. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    http://kuvablogi.com/nayta/2086357/

    Tuosta kuvasta eteenpäin voi seurata, kuinka Kaiser-vainaa nousee maasta takas pyörilleen. "Mooseksen tohveli" on nyt omalla laanilla ja yllättävän hyvin vanhus kesti hinaamisen tielle, noston kärryyn, 35km matkan ja laskun kotipihalle. Turhaan tosin tais tulla haettuu, koska niin vähän tuossa on enää jäljellä... Mutta pitäähän nyt joka jätkällä Kaiser olla? 8)
     
  7. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  8. homer

    homer Double Gearhead

    Tuosta taisi olla kuva joskus viis vuotta mobilistissä kun olivat kasanneet kuvia jo "rajan tuolla puolen" olevista autoista...
     
  9. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Olisit nyt edes Suomen toiseksi huonoiman Kaiserin aihion hakenut, etkä sitä huonointa.
     
  10. iltavilli

    iltavilli 1st gear

    Vähän veikkasin että ovat, tosin en ole käynyt paikalla sen jälkeen, joten varmaksi ei uskalla sanoa. Tiedon mukaan tuohon liittyy sellainen tarina, että noiden nykyisen omistajan isä oli taksiautoilija, joka ajohommien aikana samalla osteli asiakkailta autoja tai sai niitä korvaukseksi kyydistä. Autot sitten säilöttiin talon lähellä olevaan metsään. Kun omistaja kuoli, autoja oli ollut kokonainen metsiköllinen, tosin moni jo mennyt huonoon kuntoon. Joka taisi sanoa että jopa satakunta autoa. Kunta ilmoitti että autot pitää hävittää sieltä metsästä ja niin ne oli viety nähtävästi romumiehille ja nuo kuvissa olevat olivat säilyneet. Liekkö sitten olleet parempia kuin muut. Tuollainen tarina, jos vain muistan oikein. Siitä on jonkin verran aikaa ja nyt vasta tuli tarvetta tuollekin tiedolle ;)

    En usko että ovat myynnissä, jos ne siellä vielä ovat.
     
  11. B 50

    B 50 Gearhead

    Pari paikkaa ja jarrut kuntoon. Välillä näitä kuvia katsellessa sitä tuntee itsensä ihan terveeksi. :D
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mikä kumma noissa vanhaa bensapäätä kiehtoo? Porvoossa joku vuos hyörykone- tms päivät ja mä menin ihan sekaisin noihin. Oli siellä surmanajoa ja muutakin, mutta noi ISOT motit kolahtaa, vaikka ei bensalla käykään.

    Ot, Vantaalla oli joskus mid 90' dokuniemen tytöillä pinkki laikattu 850 Fiiu. Siinä oli Ankan takavalot ja siivet. Heh, ei paha silloin 58 Buickin vieressä..
     
  13. bootsi

    bootsi Gearhead

    Se toiseksi huonoin saattais löytyä tuolta länsi Lapista... Kolarin suunnilta. :odroll:
     
  14. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Epäilen noiden kahden olevan kuitenkin helppoja aihioita verrattuna yhteen Ylä-Kainuussa pellonlaidassa rököttävään yksilöön :)
     
  15. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    mutta onkos kukaan avoa rakennellu kaiserista? :eek: :rotfl: :rotfl: vaikkakin katto on kokonaisuudessa osa persoonallista kaiseria :-?
     
  16. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Eikös se tännekin linkattu american-Kaiser-Bill tehnyt sellaisen huolellisella laatutyöllä, Bondoa, kuparia popniiteillä, lisää bondoa, foliota , lisää bondoa, sisustuspaneelit 1989 4D- Cadillacista suoraan.. Sääli, että ovat projektisivut hävinneet netistä! :poff:

    Jos joku tekisi Suomiversion siitä ison maailman-projektista?
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tosta Puli-Songin Kaiserista on jo tolpat ruostuneet poikkeen, sehän on 4D HT. :D
     
  18. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Ei. kyllä tuosta on haettu varaosia aika raa'alla tavalla. Takaovet on irrotettu tolppineen kirveellä, samoten kuin suurin osa hantin takalokasuojasta... :cry:
     
  19. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    no mut saahan tuosta auton vielä herra jumala :D
     
  20. rocket dude

    rocket dude 1st gear

    Mitä meinat tehdä tosta aihiosta?
     

Kerro tästä muillekin!