Varoittava esimerkki hinauspalvelusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja piikkisiili, 10.7.2009.

  1. Quest

    Quest Gearhead

    Vehkeet pelaa kuin Sveitsiläinen kello,
    Mutta noiden autojen ja prätkien kanssa on vähän niin ja näin :poff:
     
  2. jart$u

    jart$u Gearhead

    tän aamun turunsanomissa ihmetellään myös noita hinuriharkan pervoja kolaripaikkakuvia.
     
  3. kippis

    kippis Gearhead

  4. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Harkan mukaan kuvia otetaan "omiin tarkoituksiin ja todistusaineistoksi". Miksi ihmeessä niitä sitten pitää julkaista internetissä? Kyllähän ne säilyisivät ja toimisivat todistusaineistona ihan siellä oman koneen kovalevylläkin.
    *Muoks* Nyt kuvat ovat siirtyneet salasanan taakse eikä niitä pääse julkisesti enää katsomaan.
     
  5. -TH-

    -TH- Gearhead

    "Kuva pois, jos
    osallinen haluaa

    Harkka-Yhtiöiden kolaripaikoilta ottamat kuvat ovat olleet tarpeen myös viranomaisille. Jos kamera on jäänyt asemalle, he ovat pyytäneet, että hinauspalvelu ottaisi kuvia tilanteesta. Kuvat otetaan myös siirrettäväksi määrätyistä hylätyistä autoista."


    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    tarkoittaako tuo, että poliisi unohtaa kameran matkasta? ei saatana voi olla totta! tai no kai se sitten on mahollista, kun tilanne tapahtuu suomen persiissä... :poff:
     
  6. Fire305

    Fire305 3rd gear

    Jos kytät "unohtaa" kameran asemalle niin toi yhtiöhän on silloin rikospaikkatutkijana kun kerran ottaa kyttien puolesta kuvatuksia
    C.S.I (yhtiönnimi) :rotfl:
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Jutussa luki että ''esimerkiksi Overdrivellä'', niin missä muualla tätä aihetta sitten jahkataan? Luomi24?
     
  8. darpen

    darpen Gearhead

    Opel Clubin sivuilla ainakin.
     
  9. piikkisiili

    piikkisiili 1st gear

    No, vähän huono tässä vaiheessa kommentoida tilanteen saamaa käännettä, kun ei siitä ole itselläkään mitään käsitystä :odroll:

    Pahoittelen kovasti tilannetta. Ainakaan vielä en ole joutunut häkkiin :wink:

    Ja for the record, ainakaan minä en ole Turun sanomille inahtanutkaan aiheesta, joten jos ovat juttuvinkin jostakin saaneet, niin eivät ainakaan minulta :rotfl:

    Ja tätä ketjua aloittaessani en muuten edes tiennyt että ko. yhtiö huoltaa poliisien autot. Jos olisin, niin varmaan olisin vaan niellyt ja räpytellyt, kuten kunnon kansalaisen kuuluu :odroll:
     
  10. Town Car

    Town Car 1st gear

    Eipä tätä turhanpäivästä jankuttamista kiinnosta enää edes seurata, ettei sen puoleen..
     
  11. Aako

    Aako 1st gear

    Ja silti luit :rotfl:
     
  12. jylhä

    jylhä 1st gear

    Onneks eivät ole, mun on yli puolet vielä katsomatta! Luin äskettäin kaksi huonoa kirjaa, ihmettelin ääneen että miksi moista propaganda pskaa on julkaistu, mutt itseppä luin. Sama pätee noihin kuviin, ei ole pakko katsoa. Vaikka toisaalta olis parempi että jokaiselle tiellä liikkujalle näytettäs pakolla totuutta siitä mitä seuraa liikenteessä töllöilystä.
     
  13. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Toimitusjohtaja Esa Harkka ainakin näyttää olevan vuolaampi kommentoimaan hinauspalvelujensa synnyttämää kiinnostusta, kun asiaa perää toimittaja. :odroll:
     
  14. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Joo ne Harakan kuvat on aika kevyttä sarjaa verrattuna "hollantilaiseen liikennevalistukseen" mihin joskus törmäsin. Oheisen linkin olin tallentanut mutta nyt ei sieltä aukea mitään:
    http://www.scheurijzer.nl/
    Oli sitten niin K18 materiaalia ettei viitsi edes kuvailla sanallisesti. :x :wc:
    Kyllä oli pitkään mielessä sen jälkeen kun autolla johonkin lähti, oli ajotapa hieman enemmän "slow motion".

    Mutta miten musta tuntuu että tää juttu on jotenkin lässähtänyt? Oli alkuun niin särmää mutta luovuttiko haastaja pelin kesken? Saadaanko asialle minkäänlaista "onnellista loppua" vai onko tää niinkuin joku toimintaleffa joka alkurymistelyn jälkeen latistuu nyyhkyleffaksi jota ei jaksa kattoo loppuun.. jolloin sitä vaihtaa kanavaa! :-?
     
  15. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No epäilyttäväähän tämä on ollut ihan ensimmäisestä viestistä alkaen.
    Yritysauto muuttuu harrasteautoksi kun liitytään Opel- ja OD-foorumeille mukamas varoittamaan kanssaharrastajia.
    Yrittäjältä ei kuitenkaan löydy Alv-tietoa eikä joustoa neljän kymmenen euron verran. 3 tuoleiltaan liki valuvaa virkailijaa = huonoa asiakaspalvelua. Sitten editoidaan pois jo kertaalleen kirjoitetut väitteet. Oiskohan Piikkisiililtä vaan auton varastamisen ja sitä seuranneen vitutuksen seurauksena vaan karannut ns. mopo käsistä ennekuin meni edes sinne hinausliikkeeseen ja nyt ollan jo katumapäällä ja menty itse peilin eteen. Ääh. Toivottavasti OD säästyisi jatkoissa näiltä.
     
  16. rrauta

    rrauta 3rd gear

    tiedä sit mitä on sanottu ja kuka on sanonut, mutta kyllä piikkisiilin kirjoitus oli melko asiallista tekstiä ollakseen pelkästään vitutuksessa kirjoitettua kostoa.
    samaa ei voi missään nimessä sanoa vastapuolen kirjoituksesta, jos se nyt edes oli oikeasti vastapuolen kirjoittama.
    ja mitäs tässä, sangen viihdyttävää kirjoittelua on ollut ja epätavallisen hyvin on pysynyt aiheessakin. :rotfl:
    ja en kyllä huomannut että piikkisiili olisi missään väittänyt että kyseessä olisi ollut harrasteauto. vai onko teidänkin käyttikset muuttunu harrasteautoiksi samalla kun olette alkaneet kirjoitella tänne? :rotfl: :rotfl:

    itsekin kun toimin ammatissa jossa joutuu olemaan tekemisissä asiakkaiden kanssa, niin sanoisin että joka tapauksessa asiakaspalvelu ei todellakaan ole onnistunut tässä tapauksessa, sen verran pitäisi osata joustaa, että saa asiakkaan edes luulemaan että on tullut hyvin palvelluksi. :wink: :rotfl:
     
  17. mesemasa

    mesemasa 1st gear

    Toi piikkisiili on niin hyvä kirjoittamaan että voisi kommentoida myös miksi ei vakuutusyhtiö maksa korvauksia hänen "varastetusta" autostaan. Koko juttu on alunalkaen hieman omituinen :eek:
     
  18. olds-36

    olds-36 1st gear

    NOH joko on lopputuomio tullut tähän tapaukseen?

    ja edelliseen kysymykseen vastaten et luultavasti yhtiö siitä autosta maksaakin korjauskustannukset korjaamolle tai lunastaa pois jos on niin paha tai asiakas saa myös ottaa kertakorvauksena tuon summan pienin vähennyksin
     
  19. sani

    sani 1st gear

    Mielestäni Harkka oy on mokannut pahimman kerran.Pitä ne ns hankalatkin asiakkaat hoita niin ettei tule huono palaute.
    Asiakashan on kuningas ja vaikka menisi vähän tappiolla(tässä tapauksessa 40e) pitä pyrkiä pitämään asiakas tyytyväisenä!Vaikka hammasta purren.(Kokmusta on)
    Ise olen kerran tullut huijattu autokorjaamossa.Autossa meni kytkin ja siihen vaihdettiin uusi joka kesti puoli vuotta.Kun myin auton pois selvisi että on vaan tehty säätöjä että mene vähän aika.
    Olen kyllä pitännyt huolen siitä että mahdollisimman monta tietää millainen yritys on.Sillä ei taida mennä tällä hetkellä kovin hyvin ja hyvä niin kosk samalla linjalla jatkuu toiminta.Silloin ei ollut od tai en tiennyt että on mutta toimi se viidakkorumppukin.
     
  20. Lassard

    Lassard Gearhead

    Ehkä olen liian vanha ja liian kyyninen, mutta en pidä siitä, että nimimerkin takaa mollataan olemassa olevia ihmisiä.

    Jos olisin pahantahtoinen kilpailija samalla alalla tai yrittäjä olis motannu mua nakkikioskijonossa nenään tai olisin saanut potkut tai....

    Olen itsekin heittänyt tylyn kommentin, mutta mun yhteystiedot ja nimen löytää kyllä viestejä selaamalla. Tämä hahmo ei omista jenkkiä, ei ota harrastekeskusteluun osaa, kuin arvuuttelemalla jonkun ruosteisen ritsan puskuria.

    Yhtä kaikki toimii tuntemattomana. Pelkkä nimimerkki on tavallaan samanlainen taruolento kuin joulupukki tai pyyteetön poliitikko. Jos anonyymiteetin suojasta paukutetaan toista henkilöä kohti, ja muuten halutaan säilyttää tuntemattomuus, homma haisee.
     

Kerro tästä muillekin!