Häähumua!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Rinnewood, 29.6.2009.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kesäaikaan tahtoo vissiin kaikki harrastajatkin mennä naimiaisiin?
    No, pileissä on yleensä lukuisia harrastajaystäviä mikäli siitä porukasta on kehdattu kutsua mukaan.. Olin viime lauantaina yksissä häissä, kameran kera, ja moni täältäkin tuttu huikkas välillä jotta "sitä näköö sitte oovertraivilla missä on tullu oltua.."
    Jossei kukaan muu aloita puheenvuoroa nii tässon sitte kuvia:
    http://public.fotki.com/Rinnewood/priva ... lovehenna/
    :D
    Harmi etten ehtiny kirkonmenoihin, mutta jälkipileisiin kurvasin sitten kumit savuten. Oli komeat häät, paljon mukavaa porukkaa, hääpari loisti parhaimmillaan ja monia nerokkaita yksityiskohtia oli oivallettu mm. hääauton ja kakun koristelussa, booli"kulhossa" ym..

    Voihan sitä jatkoksi kirjoittaa lisää hääkokemuksia ym vinkkejä "harrastajanäkökulmasta" kun tämä nyt kuitenkin on itse kullakin edessä tai takana..?
    :lol:

    Mutta tämän viestialoituksen tärkein sanoma on:
    Paljon Onnea Kalle & Henna!
    8)
     
  2. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ihan törkeen hienoja kuvia, vaik esimerkiksi ne hääkuvat, missä aidanseipäitä taustalla ja hääpari ja takavalo toisessa reunassa... HIENO !

    Ja sit utelias en oo, mut sen verran tiedonhaluinen että kiinnostaisi tietää, miten tuo hääauto oli kuorrutettu tuolla pinkillä karvalla ????
     
  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tänks!
    Ja tuo karva.. öö, jotaki Ford-hormonia sille Lincille oli vissiin annettu..? Ei vaan, tuo sulho on koulutukseltaan ajoneuvoverhoilija joten täytyyhän sitä jotenkin osaamistaan hyödyntää. Liimaa meni vissiin jokunen kilo..?
     
  4. VSOP

    VSOP Gearhead

    Asia klaari, ajattelinkin, että jollain erikeeperillä varmaan.. mahtoi olla myöhemmin pesemistä ??? Sateella olis mahtanut olla huono juttu tuo karvapeite heh heh.. Aika räyhä juttu kyllä..

    Jos joku ihan varmasti ottais meiksistäkin noin hienot hääkuvat, niin vois vakavasti harkita, että menis naimisiin ja takaisin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :odroll: ..oops.. :oops: kylläs ny imarrellaan!
    No, kun panoo kamerakoneen laulamaan sarjatulelle nii saattaa joku osuma tulla ihan kohdilleen? Oma favoriitti oli tämä kuva jossa kummallakin on rehellisen aito ja rento ilme. Kuvastaa jotenkin että "loistava tulevaisuus edessä"
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Melko amerikanautopainotteinen autokanta pihalla. Ainoa syy minkä takia saattaisin viihtyä häissä. Oli ne sitten kenen tahansa.
     
  7. VSOP

    VSOP Gearhead

    Totta ! Noteerasin kyllä tuonkin kuvan jo ekalla katselulla, varmaan kuvattavat rentoutuu ihan eri tavalla, kun on tutut elementit ympärillä.. siis verrattuna johonkin studioympäristöön ja palkkansa puolesta fotaavaan vieraaseen kuvaajaan. Tästä muutamat valitut fotot päivän autokuvatopikkiin hetioitis...

    Jos sitä järkkäis tuollaiset häät, missä sattuis hyvä sää ja piha täynnä amerikanautoja, niin siinähän kävis niin, että mummot, mutsit ja anopit joutuis olemaan juhlatalossa itse keskenään ja kaikki muut sitten hyörisivätkin pihalla autojen seassa :rotfl:
     
  8. challe70

    challe70 1st gear

    Aijaa, kyseinen herra olikin sit kurssikavereita Teuvalta 96/97, tunnistin kyllä kuvasta. :rotfl: Toivota onnea minunkin puolesta. :D Elikkäs toivottelijana Olli, ja asuin silloin viel kotiseudul Haapavedellä. Ja jos ei muuten muista, niin mul oli siihen aikaan jenkkinä chevy caprice 2d ht vm68. :p
     
  9. FURYMAN

    FURYMAN 1st gear

    Kiitoksia rinnewoodille yli hienoista kuvista! Jos se virallinen hääkuva ei oo hyvä,niin kyllä noista jonkun voi jo valita. :lol:

    Kiitoksia vaan Olli ja kyl mä sut muistan.Onnea rotkesta,oot näköjään saanu sen mitä oot aina halunnu.
     
  10. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    komiata, hyvät kuvat.
    Mukavaa tää häähumu, omat on edessä n. 2 viikon päästä.... niitä odotellessa :eek: Ja joku vielä kehtaa väittää että monet hommat jää viime tinkaan...
    En tiedä muista tulevista/olevista sulhasista mutta itse ole nkokenut että taitaa olla parempi jättää jollekkin muulle ( :pinup: ) tuo suunnittelu ja häsääminen.
     
  11. FURYMAN

    FURYMAN 1st gear

    Joo kannattaa suosiolla jättää nuo häävalmistelut :pinup:
    Ite lupasin tehrä vaan hääauton ja loppu kiirushan siinä tuli.viimesenä yönä puoli neljään ja kasilta aamulla ylös vielä jatkamaan kolmeksi tuntia.
    No hyvin meni ja vaimoki tykkäs autosta:ei nimittäin nähny sitä ennen ku tultiin kirkosta.
     
  12. challe70

    challe70 1st gear

    Oleppa hyvä vain. :D Ja kiitti, eihän tosta 70 isolohko challesta ehtinytkään haaveilla kuin jotain 20v. :rotfl: Mut jotkut haaveet on tehty toteutettaviksi, ja tää on on ehdottamasti sellanen. :D Ja kyl noiden general mistageiden kans tuli jo yhden elämän tarpeiksi puljattua, joten vain oikeiden autojen kans loppuelämä. :poff: Get real buy Mopar. :rotfl:
     
  13. magenta

    magenta 2nd gear

  14. kotr

    kotr 3rd gear

    aargh...mäki haluun!!!
     
  15. starcraft

    starcraft Gearhead

    Pikkulinnut on laulanut että viestiketjun aloittaja elikkä Mr. Rinnewood on myös eilen Perjantaina avioitunut.

    Toimitus on hyvin pienellä porukalla toimitettu ja hääpari on karannu pienelle lomareissulle välittömästi. Toivottavasti on Rinnewoodilla kamera pysynyt menossa mukana.

    Paljon onnea tämänkin kautta Pasi ja Katja!!!!
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ohko tosi?
    Onnea pyyteettömästi Mr Rinnewood ja hänen :pinup:

    Toivoopi repelit Simo ja Tuija.
     
  17. olds-36

    olds-36 1st gear

    MAHTAVAT ONNITTELUT täältä seinäjoeltakin pasille ja katjalle
    T: Jani ja Tanja
     
  18. tinde81

    tinde81 1st gear

    Valtavat onnittelut täältäkin!! Selvisitte sit vissiin vähä pienemmällä "häästressillä" ku me :)
    T: Tiina ja Akke
     
  19. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Onnittelut täältäkin!
    :D
     
  20. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    jorattiin oman :pinup: kanssa äsken häissä rokit moderntalkingit (ven morsian) humpat ja valssit samalla tasa askeleella :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!