POWER MEET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JAMANT, 30.7.2009.

  1. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    lähestyy, ja aloitinpa sitten uuden aiheen, kun tuli tuo viesti:

    Jipii, taas matka lähestyy....
     
  2. niilo

    niilo 3rd gear

    Onko ne päivämäärät jo varmistunut? Eli koska on 2010 power meet?
     
  3. Ylli

    Ylli Gearhead

    Mie jo vähän ootinkin Jamantin avausta....mielessä on niin paljon asioita powerista. Aika vaan kuluu niin nopeasti, ett just alottelen Power2006-tarinaa gm-lehteen :rotfl: .
    Ei oo enää kyl kauaa. Escalade on jo myyty, ni pitäis kehitellä lossi ens keikalle...aikaahan on? :odroll:
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    liian vähän :wink: :wink:
     
  5. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Tämä kiinnostaa montaa muutakin harrastajaa.
     
  6. sibe70

    sibe70 Gearhead

    8-10.7.2010
     
  7. apukuski

    apukuski Gearhead

    Mahtaa jäädä ens vuonnakin välistä.. :odroll:
     
  8. hot rod

    hot rod 1st gear

    Kerkes Jamant ensin!Hihat heiluu ja ens kesänä radalla. :D Varaan itselleni paikan Vesteroosin AA-klinikan takapihan nurmikolta teltalle.
     
  9. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    no miks?
     
  10. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mä arvasin, että Hannu kommentoi :rotfl: :rotfl: ! Nyt paat sen laatikon jo kuntoon ja kiinni autoon, muuten saat kävellä sinne AA-klinikan luo :odroll: :odroll:
     
  11. niilo

    niilo 3rd gear

    Täytyy alkaa limoa pajottamaan, että ehtii!
     
  12. JoGGu

    JoGGu 1st gear

    Onko tämä ihan varma tieto? Ihan mustaa valkoisella? :lol:

    Ettei tuu varattua väärälle päivälle laivamatkoja :eek:
     
  13. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Ainakin Scandik hotellilla tiesivät tämän ajankohdan kun buukattiin ensivuodelle hotellihuonetta.
     
  14. sibe70

    sibe70 Gearhead

    ja mulle soittivat ja varmistivat että olen tulossa Power Meettiin,että varatut päivät ovat oikein.
     
  15. Ylli

    Ylli Gearhead

    Sittenhä se o ruvettava asiaankuuluviin toimenpiteisiin :-? , mut kyl aika menee nopeesti, ihan ku ois vast ollu västerSÅÅSSIS :rotfl:
    Ke ainakin yli, ja himottais palata vasta sunnuntaina, mut työpaikalla pitäisi varmaan esittää jo maanantaina insinööriä. Keskikesä on kiireisintä seisokkiaikaa rintamalla kuin rintamalla :wink: :lol:
     
  16. Letku

    Letku 3rd gear

    Esittää insinööriä? Etkö enää olekkaa valmentaja? :eek: :rotfl:
     
  17. Ylli

    Ylli Gearhead

    Persoonani on jakautuvainen :rotfl: . Voin vaihtaa tilanteen vaatiessa ammattiani, sekä voin omistaa maatakin yllättävän paljon lypsävien lehmien ohella :wink: :p .

    Matka o varattu ja meininkinä ke7.7 yli ja takas sitte la 10pv Vikingil. Majoitus luonnollisesti SuomiLeirissä :p . Yllättäen oli taasen pitkät autopaikat varattu...ja joo joo, kyllä paattiin pääsee lyhkäselläkin paikalla, mutta jos ja kun on tämmönen kunnollinen kansalainen niin haluaisi olla täysin rehellinen tässäkin :poff:

    Pitäiskö NYT toteuttaa ne OD-nimimerkit rintoihin....
    :odroll: :p 8)
     
  18. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Hieno homma, samalla lotjalla sitten taas mennään yli!! ja Leepun pajan pitää nyt tänä vuonna kehittää joku pikkunäppärä matkustusbiili niin perusrehellisenä äijänä pääsette lyhkäsellä autopaikalla! :rotfl:

    nimilapuista sen verran että sut kuiteski herätetään laivan käytävältä ja kysytään että onko tää lattialta löytyny nimilappu sun?? :rotfl: :rotfl:
     
  19. Ylli

    Ylli Gearhead

    Saas nähdä mitä Leepu keksii :odroll: , rehellisyys maan perii ja toivottavasti ens vuonna ke7.7-to aamu se heppu kukaan löytää lompakkoni tai ottaa sen perstaskustani palauttaisi sen takaisin rahojen kanssa.
    Matkatoverit alkaa jo stressaamaan ku o aina Yllilltä rahat kateissa laivan saapuessa Tukholmaan. Muuten vois jättää rahat vaikka Suomileiriin Ekille, mutta :wink: . Kamaa o jääny/hävinny ruottissa enemmän ku uskoiskaan...mutta hauskaa on silti ollu (ainaski itsellä :-? ).
    Kohtaha o jo lähtöki :p
     
  20. gulhia

    gulhia 1st gear

    tarjoilkaahan jotain amerinrautaa meille...pituudellakaan ei niin väliä...laikka työttömänä tallin nurkassa...ei tarvii edes olla avo...jääpähän laanille kiloja enemmän...väljä v-8 plussaa,ei nääs lämpö ongelmia,jos nyt joku muistaa vesiä edes tarkkailla...no vessana(ei kiintoaineita) toimii kyllä...reiluun pariinkymmeneen litraan saa juoda kyll niinkuin oikeesti...T:Raimo.R.Leepu.Gulhia
     

Kerro tästä muillekin!