stadin cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 383, 5.8.2009.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  2. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

    Kauppatorilla oltiin jo ilta kuuden hujakoilla, siellä oli vielä tori pystyssä ja silli haisi.
    Elvis soitti meille serenaadin kahdesti, homoeroottista.
    Nykäs Mattikin oli jonkun auton takapenkillä, näköhavainnot x 2.
    Bongasiko joku muukin Masan, vai ollaanko me kaverin kanssa nähty harhoja ?
    Kauppatorilla oli melko ahdasta, oli varmaan jonkinsortin ennätys autoja ja turisteja.
    Lähtiessä käytiin jäähallin kautta. Siellähän piti olla jotain toimintaa, vai?
    Olihan siellä, puhallusratsia mopopojille :rotfl:
     
  3. sibe70

    sibe70 Gearhead

    joutu sitä itekkin puhalteleen jäähallilla kääntyessä. :lol:
     
  4. chevy76

    chevy76 1st gear

    Kauppatori oli kyllä täynnä jo kahdeksan aikaan eikä limolle meinannu parkkipaikkaa löytää.. :( Ihme juttu..Sellanen pikkuauto 9metriä.. :rotfl: :rotfl:

    Jäähallilla käytiin myös pyörähtää, ei puhallutettu ainakaan tuolloin, mut kävin sitten poliiseiden kanssa rupattelee, että mitäs nyt. Sanoivat että lähialueen asukkaat ovat valittaneet toistuvasti metelistä ja savusta. Kesäisin kun ihmiset nukkuu ikkunat auki ja meteli kuuluu 2-3 saakka aamu yöllä, niin toisaalta ymmärrän. Savukin osaa leijalla aika kauas.

    Aiemmin ovat antaneet olla tapahtuman rauhassa, kun suurempia vahinkoja ei ole tapahtunut ja sillä on jo pitkät perinteet Cruisingien historiassa. Kaksi teräinen miekka. Poliisi epäili, että tällä kertaa valitus on mennyt riittävän suurelle kiholle, että nyt asiaan puututaan ja ilmeisesti tulevaisuudessa myöskin.

    Positiiviseksi puoleksi poliisi sanoi, että tapahtuma voitaisiin hyväksyä kyllä sillä perusteella että joku JÄRJESTÄÄ tapahtuman. Luulin että se oli järjestetty jo aiemmin, kun sieltä parkkimaksuakin kerättiin, mutta ei. Drifting alueella kun pääsee ajamaan kuka vaan, niin se on tällöin yleinen liikennöinti alue, eli jos palsta palaa, niin sakko rapsahtaa. Asia olisi hyväksyttävä silloin kun drifting alueella ei oleile yleisöä ja alueelle on portti jota joku ( tapahtuman järjestäjä) hallinnoi.

    Periaatteessa ihan järkeenkäypä juttu. Miksipä ei tuollaista pysty järjestämään ja jos riittävästi tahtoa ja halua riittää. Joku autokerho tai yhdistys ilmoittautuu tapahtuman järjestäjäksi ja kerää tapahtumasta pääsymaksun, vaikka tuon 5e kuten ennenkin ja joku on alueella ohjaamassa liikennettä drifting alueelle. Ongelma on siinä että jäähallin parkkista ei ilmeisesti voi tulevaisuudessa enää käyttää, vaan olisi etsittävä toinen kokoontumis paikka. Itselläni kävi mielessä Sörkässä se entinen satama alue. Tilaa on ja toisella puolella on vettä ja toisella puolella yrityksiä. Joltakin pitäisi lupa sinnekin kysyä ja sanan alkaa levitä. Jos jollain muulla on ehdotuksia uudeksi driftailu paikaksi, niin eikun muillekin palstoille sana leviämään ja kimpassa ideoimaan. Harrastamista se on siinä missä muukin lieveilmiöineen. Järjestämällä tapahtuman järjestäjä ainakin saisi lieveilmiöitä karsittua ja tapahtuma olisi turvallisempi ja luotettavampi.
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    olipas mukavasti autoa ja porukkaa liikkeellä. parille ihmiselle sai kertoa, että mikä on meininki..

    minkäslaisia kommentteja tuli ihmisiltä??

    tämä oli silkkaa pårnåå 8)

    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat%202 ... P_2819.jpg


    seisoin omistajan kanssa tuon coronetin vieressä, niin siihen tuppasi neljä jätkää maistisssa ja hyppäsivät estottomasti auton päälle, mitään varomatta, kuvaamista varten :eek: oli pakko sanoa hepuille, että varokaa..
    käsittämätöntä, että auton päälle heittäydytään noin huolettomasti, kysymyttä omistajalta lupaa :mad: :mad:
     
  6. lumlum

    lumlum Gearhead

    HIENO ilta, vaikken autolla ollutkaan, tai ehkä just sen takia!

    Pää pyöri niin että niskat on kipeet ja tuli muutama tuttukin vastaan.

    Voi oikeesti todeta kaluston olleen monipuolista!!!

    Erityisen paljon lämmittivät se musta 4d American, ja DeSoto -farkut! ja ´58 Buickit ja ja... ei tästä tuu loppua... mut HIENO ilta! 8) 8)
     
  7. MercComet

    MercComet Gearhead

    Olihan siellä Sörkän rantatielläkin kahden kaistan levyinen ratsia yöllä yhen maissa tai jotain. Puhaltamatta Jeeppi meni diesel raksuttaen taksien seassa tyhjästä ratsiasta läpi :D Yks valkoinen 60-lukulainen fullsize olikin otettu talteen reilusti kävelytien puolelle syystä tai toisesta...?
     
  8. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Ei ollu meikä... 8)

    Niin, olikohan jonkinlainen ennätys? Autoja ja katsojia tosi paljon.. :wink:
     
  9. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  10. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tää oli hieno, onkohan sama mikä oli aikaisemmin Turussa mustana?
    Nämä oli aika hauskoja... 8)
     
  11. telsis

    telsis Gearhead

    Ei pitäis olla, kävin noutamassa tuon Ruattin maalta vuoden alussa.
    Kaliforniasta tuotu Ruotsiin, eikä siellä rekisteröity ollenkaan...
     
  12. met59

    met59 Gearhead

    Onko kenelläkään lisää kuvia eilisestä :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
     
  13. Otto

    Otto Gearhead

    Jäi kuppa-tori käymättä kun oli niin täyttä. Olishan siitä voinut tietysti ajaa ympärikin mutta sitten tuli hullu ajatus että jos vaikka cruising-iltana... ajelis? Paljon tuli kalustoa vastaan ympäri kylää, oli ihan mukava muoto viettää lauantaita ja nähdä autoja... tuttujen tapailu jäikin sitten vähemmälle. Sittemmin Kaivopuistossa oli tilaa, olis ollut muillekkin.
     
  14. *mape*

    *mape* 1st gear

    Olihan ihan hauskaa 10v. jälkeen käydä katteleen, miltä cruisinki näyttää tänä pänä :D
    Kovin oli juu tukkosta kauppatorilla jo 8:n aikoihin :(
    Onneks "moppe" ei käyny kuumana- täti kylläkin :rotfl:
    Näkyi silti mukavasti "vanhoja" tuttuja ja autoja...
    ...tästä on hyvä jatkaa... :p
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Oih! Hemi oranssi 68 räyhä Moppe.
    Puhuivatko auton päälle poseeramaan nousseet edes suomea? Buick oli hieman laulettu lintahko kulkuneuvo, enkä pannut pahakseni jos siinä joku hyppi pellillä. Mutta kun laiton uudet kiiltävät suorat etupellit niin en antanut kenenkään hyppiä siinä. Kauppatorilla lupaa kysymättä vinosilmät ottivat siitä kuvia kun poseeravasit siinä ja istuivat ensin etupuskurilla ja sitten pikku hiljaa konepellillä. Olivatko ne kauko-idässä kuulleet että Helsingissä cruisataan ja vanhoilla juopoilla on hirveä avo 58 Buickki missä saa hyppiä pelleillä?
     
  16. jaketin

    jaketin Gearhead

    auton päälle nousseet eivät olleet suomalaisia, veikkaanpa, että eestistä olivat... tai sieltä suunnalta. uskomatonta käytöstä :mad:
     
  17. juko7

    juko7 Double Gearhead

    käyttäytyminen

    ainakin oman auton plootu on tod näk laakista vainaa jos joku siinä röhnöttää naarmuista yms puhumattakaan .. pitäiskö laittaa etuloksujen ja konepellin päälle sellainen piikkirivistö, taikka laittaa sähköpaimen takakonttiin ja kytkeä auton koriin.. jostain syystä varsinkin "sieltä suunnalta" tulevilla on joku pakko saada itsestään kuva nojaamassa johonkin näyttävään autoon. oon itse jonkun kerran sanonu asiasta myös silloin kun jonkun toisen auto näyttää joutuvan matkamuistokohteeksi :soosoo:

    tätä samaa näkee muuten missä tahansa tilaisuudessa, esim häissä ja mainoskuvauksissa jne, autoa pidetään hienona ja näyttävänä mutta samaan aikaan siitä tulee heti julkista omaisuutta jota saa klähmiä ja näpelöidä ja käyttää nojailutukena, mihin kunnioitus katoaa? :eek: :mad:
     
  18. MercComet

    MercComet Gearhead

    Porukkaa ja kalustoo oli kivasti. Sääkin oli mitä pitää. Rundi tai pari tuli heitettyä toria ympäri kävellen. Muuten tais mennä pitkälti koiria koiria tapautellessa jne. samassa paikassa :lol:, kuten Lazy Cruisers on asian kuvannut!
    Harkittuja kuvia ei juurikaan tullut otettua, vaikka sitkeesti Canuuna kädessä oli 5-6tuntia! Mutta lähinnä paikalle ajetaankin jutttelemaan ja kalustoa katselemaan. Oma tallikin oli tällä kertaa edustettuna ainakin parilla autolla eli niillä liikkuvilla :poff:
    Toivottavasti multa virtaa saanut Ferrarikin pääsi ongelmitta kotia ja roskat tyhjentyneen akun kera ei enää vaivannut. Sekä eräs haastattelemaan tullut aloitteleva harrastaja pääsee alkuun.

    Eikun syyskuuta taas odottelee ja katselee jos kerkee paikalle.

    Valkoisia ja isoja nuo kaikki olivat 60-luvulla :rotfl:
     
  19. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ja niin sain nytkin (siis kahvia), vaikka Ventura389 olikin heti käsi ojossa kyselemässä sitä korttia!! Ei ollu!! Tuli kalliit kahvit, joutui pakolla ostamaan GM-Cruisersien paidan!! Hieno paita se onkin ja oli muuten sopivan kokoinen, kun otti tarpeeks ison :rotfl:
     
  20. Annie

    Annie 1st gear

    Ne oli vähän nukkumasan maailmassa koko lauantain noi karvakorvat.
    Oli vissiin riittävästi hajuja ja seuraamista perjantai iltana torilla.
     

Kerro tästä muillekin!