Ihme touhua..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mörkö, 7.8.2009.

  1. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    :eek: Housut kintuissa..
     
  2. SnakeWood

    SnakeWood 1st gear

  3. Milestone

    Milestone Gearhead

  4. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Eilee meinas mopoautoolija kohrata loppunsa, kolomio takaa etehe ja vastaha tulevalla kaistalla tuli autoja. Justihi sai jarrutettua ja sitte alakas kolina lavalla. ( myönnetään, kuorma pitää situa hyvi!) Mopoolija ei eres huamannu ennenku ajoon viärehe ja alooti kuaro harijootukset. :mad: :mad:
     
  5. 660

    660 1st gear

    mua saa tulla kiusaan iha rauhassa, puikissa on vahvat puskurit eikä ne kyljetkää nii suorat ole ettei vähä vois ottaa kosketusta :poff:
     
  6. sampop

    sampop 1st gear

    Et vaan uskaltanut. Sitä paitsi, nykyään Harley Davidsonin päältä löytyy useammin keski-ikäinen toimitusjohtaja kuin järjestön jäsen.

    Samalla kun ainakin itselleni jenkillä ajo on eräänlaista kaavoista irrottautumista, samaa se on mopopojillekin. Niiden pitää kaiken lisäksi etsiä rajojaan koulun ja kodin ulkopuolelta. Tietysti tulee turpaan ja joltain menee jopa henki, mutta pakko ne rajat on kuitenkin kokeilla. Parempi nuorena, sen iän luonto on kuitenkin katsonut sopivimmaksi moiseen hommaan.
     
  7. Jaakko Susimies

    Jaakko Susimies Gearhead

    Samalla kun ainakin itselleni jenkillä ajo on eräänlaista kaavoista irrottautumista, samaa se on mopopojillekin. Niiden pitää kaiken lisäksi etsiä rajojaan koulun ja kodin ulkopuolelta. Tietysti tulee turpaan ja joltain menee jopa henki, mutta pakko ne rajat on kuitenkin kokeilla. Parempi nuorena, sen iän luonto on kuitenkin katsonut sopivimmaksi moiseen hommaan.[/quote]

    Erittäin hyvin sanottu !! Mopo ikä on koko ikä ja Mörkökään tuskin yö-uniaan tai egoaan menetti tapauksen vuoksi. Hölmöjä varmaan löytyy
    joka sakista ja vihanhallinta kurssille joutais ne, jotka täällä kaivelee
    aseita autoistaan mopopoikia/tyttöjä vastaan. Pakko provota: lyötteks te
    näppiksellä? :poff:

    Eiks toi valtiollinen poliisi hoitele noita mopoilijoita sen minkä ehtii ja keksii+ mopoilijahan on autoilijan kanssa aina hopealla kun jotain sattuu.

    Jos ei ole sillon kersana saanu mopoilla, niin kannattais kokeilla. Ihan sairaan hauskaa hommaa vetää joku 120 kmh viritetyllä tai normivauhtia
    scootterilla. Suosittelen
     
  8. Town Car

    Town Car 1st gear

    Joo, tosi hauskaa hei.
     
  9. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Vau. Missähän tunkiossa sä muksuas pidät. Ja vaikka jalka jarrulla menet niin entäpäs jos joku tulevaisuuden toivo oliskin kunnon persu ? Taitais oikoiden edessä olla nöyrä poika :rotfl: Iso mies isottelemassa kersojen edessä... Säälittävää :poff:
     
  10. Town Car

    Town Car 1st gear

    En tiedä oonko liian väsyny vai mikä on, mutten tajunnu sun jutustas yhtään mitään. Lasten leikkikentän vertaaminen tunkioon tosin on mielenkiintoista..
     
  11. mörkö

    mörkö Gearhead

    Mörkö otti ja liittyi itte näihin mopopoikiin, löytyi meinaan eilen kaatikselta ihka oikea Itä-Saksan seisoja....Eli "Simson"merkkisen mopedin raato.
    Tartten moiseen osia, moottorista lähtien. TARJOUKSIA KIITOS.
     
  12. rb

    rb Double Gearhead

    Aika hyvä kaatis löytö Möröltä. Ihme kun moisia sinne vielä raahataan.

    Jotain hauskaa vanhalla mopolla pörräämisessä täydellä iällä täytyy olla kun aika monelta niitä tuttavapiiristäkin löytyy. Osalla ne enempi kerää pölyä tallissa mutta jotkut kurvailee niillä oikein tosissaan.

    Mutta aiheesta: Tulihan pentuna kaikkea hölmöä tehtyä eikä se liikenne käyttäytyminen varmaan aina ihan asiallista ollut mutta kyllä mekin mopon selästä ylöspäin katsottiin jos joku oli moottoripyörällä paikalla, oli sitten vaikka vaan piikki...
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Meinaatko soluttautua siihen mopojengiin?
     
  14. Jaakko Susimies

    Jaakko Susimies Gearhead

    Joku punkkari rääkyi joskus kasariaikana, että jollet kuulu meihin olet meitä
    vastaan.

    Ja näinhän se menee ja toden totta ikuisia mopo poikia näyttäis olevan enenevissä määrin, enkä tarkoita näitä Pappis harrastajia.

    Mörkö! Mulla jää ens talvena -59 Zyndappin ehjä kone ylimääräiseksi, kun
    meinaan ostaa siihen mahd. ison uuden kiinamoottorin.(halpaa tuunausta)
    Ja pääsen eroon tosta kaks tahti jutusta. En tiedä sattuisko Simsoniin, mutta
    jos ei muuta löydy.
     
  15. mörkö

    mörkö Gearhead

    Kyllä periatteessa kiinnostaa, 8)
    mopolöytö on kuitenkin senverta jysähtänyt, ettei museomopo ole tavoitteena..
    Itte runko ja lokrut yms puhalletaan ja kunnostetaan tässä talven mittaan ja samalla tähyillään mahdollisesti tyyliin sopivia osia...
     
  16. garagektc

    garagektc Gearhead

    Heh,hyviä tarinoita. Ite en oo koskaan nähny tarvetta toisten häirittemiseen tien päällä, en edes nuorena,harrastuksen alkuaikoina. Toki kisaa on ajettu jne mutta ei tommosta eteen ja liinat kiinni :eek:
    No,kerran nuorempana vähä palo kiinni ku mustala...anteeks...romaani ohitti ja vetäs ihan rancheron keulan eestä kaistalle..sit rupes himmaileen ja kaarteleen edessä..no,räikkäshifteristä pari napsua alas kun neljääkymppiä mentiin,429 karjaisi ja ohoh,ranchero olikin hiacen vieressä ennenku himmee kerkes peitteleen..siitä sitten tein minäkin keulan eteen vähän kaistanvaihtoa ja hiace väisteli seuraavaksi koristepensaita pientareella..vitun tyhmää,lapsellista,raukkamaista,edesvastuutonta...mutta valehtelisin jos väittäisin etten nauttinut 8)
     
  17. transport01

    transport01 3rd gear

    Toinen ehkä vielä tehokkaampi tapa on fillarikasan, tien tukkivan mopojengin tai vastaavan nähdessä laitta pienempää silmään ja kiihdyttää kohti, toki toinen jalka jarrulla. Yleensä tilaa syntyy ja nopeasti. Näin olen kuullut tapahtuvan. Itse ei ole tarvinnut turvautua ko. keinoihin.

    Itse satun asumaan alueella, jossa minut ja autoni tunnetaan hyvin ja minä ja tunnen nuorison kohtalaisesti.

    Nuorison käytös on asiallista ja tilaa on syntynyt aina viimeistään parin sekunnin odottelulla. Ts. en ole kohdannut kertaakaan tahallista kiusantekoa, vaan kyse pikemminkin ajattelmattomuudesta joka korjataa virheen huomatessa oma-aloitteisesti. Asiaa auttanee se, että nuoret tietävät että pahemmista hölmöilystä kulkee tieto sekä nuorisoohjaajille, että vanhemmille hyvin nopeasti. Lievemmistä hölmöilyistä hitaammin, mutta niistäkin yleensä joskus.

    Pienen asuinalueen etuja :D
     
  18. mörkö

    mörkö Gearhead

    Nytten ompi tuleva moponuorison pelottaja :rotfl: laatikossa/ runko paloiteltuna oottamassa hiekkapuhallusta, paikkausta sekä maalausta.
    Kaipa siihen viellä puuttuvat osat joskus tavoitetaan, kun vaan uskaltaapi mennä joskus moporomutorille yms.. :rotfl:
    Oli runko muuten aika hyväkuntoinen rajusta ulkokuorestaan huolimatta (tai ehkä juuri siksi 8)
    Täytyy varmaan hankkia vähän värikkäämpi kypärä yms modernimpaa ajotaminetta enskesäksi. Nykyinen ajolookki on lainattu lähinnä "Wild 8) onesta"..
     
  19. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Nehän pelkää sinua, kun autosi muistuttaa polliisiautoo!
     
  20. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Mopoja on paljon eikä niillä osata ajaakaan. Juuri yksi päivä todistin kun poika kaatus mopollaan tasaisella tiellä! Saavutus sekin. Ihme ettei liukunut auton alle. Sama buumi näkyy nyt avk:lla. Autoja ei meinaa löytää mopojen seasta. Ja typerät nimetkin niillä kamppeilla, miljoonaa erilaista xian giwus ym. p*skaa.

    erinomainen tilaisuus hankkia moottoripyörä tai mopo edullisesti syksyn myynnistämme! Myynnissä on ennätysmäärä kaksipyöräisiä!

    http://www.avk.fi/
     

Kerro tästä muillekin!