Pinstriping aloittelijan turinoita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja J.J. Laakso, 21.7.2005.

  1. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Kyllä tuota stripe-tv:tä ois voinu katella pidempäänkin :D Hienoja olivatten, ei voi muuta sanoa. Tai voi; "jospa sitä itekin joskus..." Ei vaan ole oikein nämä meikäläisen mielikuvaharjoittelut tuottaneet tulosta. Pitäs vissiin välillä maalatakin.

    Linkkien takana ei ole tälläkään kertaa mitään straippihommeleita, melkein yksväristä jälkeä pienillä mausteilla. Mutta ei hirtetty edelliselläkään kerralla niin uskaltanen linkit laittaa nytkin :rotfl:

    http://jva0316.1g.fi/kuvat/Maalaukset/IMG_1888.JPG
    http://jva0316.1g.fi/kuvat/Maalaukset/IMG_1891.JPG
     
  2. telsis

    telsis Gearhead

    Tuli tuossa loman ohessa maalailtua häthätään kyökin seinä uuteen uskoon. Varsinaisesti straippauksesta ei ole kyse, mutta tarkotus olis kyllä vetää pari viivaa tuohon vielä kun pensselikin löytyy...

    http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... =669260781
     
  3. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Varsin tyylikäs kallosysteemihässäkkä telsiksellä :) Hyvät väritkin.

    Itse turasin tän kuun alussa amiskan 10. luokkakokoukseen pienen plakaatin mihkä sai osallistujat pensselöidä puumerkkinsä. Kokeilin saisko minkäänlaista vihreää aikasiks kun vetää sinistä kullanvärisen pinnan päälle, mutta ei tuottanut tulosta :) Eli liekit on hopealla, tausta kultavärillä ja sininen akryylimaali päälle. Ei tarvinnu enää erikseen lakkailla.

    [​IMG]
     
  4. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    romislöytö '25 chevyn maskinkehyksen vanhentamisprojektia varten vähän suttailua.

    [​IMG]
     
  5. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Kaikkiko täällä voorumilla on alkanut straippailee..ihme muotivirtaus.. :poff:
    täytyy varmaa ite lopettaa maalaaminen ettei kukaan tuu sanoo että olen "muodinmukainen"..

    ei vaan, sain just itekin "buumin" taas päälle,eipä oikeen straippauksella ole osaa asiaan,mutta pinuppeja ja muita kuvatuksia tulee pensselin päästä taas uudella innolla..
     
  6. sami-v

    sami-v 1st gear

    On näköjään Saksalaisella starpaintilla tullut straippimaali mallisto myös. Maahantuojan sivuilal ei maaleja ainakaan vielä ole.

    http://shop.starpaint.eu/
     
  7. Tappara

    Tappara 1st gear

    Mitenkäs tuo straippimaali, onko 1komponenttinen ja ilmeisesti aika "paksua"? Ihan normi automaali kovettajan kans näköjään menee liian ohueks.. Mites pienoismallimaali toimii ko hommassa? Liekkejä pitäis rajailla mutta ei toiminu tosiaan automaali kovettajan kanssa, valuu valuu =)
     
  8. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Kyllä, yksikomponenttinen, joskin kovettajaakin on olemassa.

    Pienoismallimaali käy myös, monet ovat sillä tainneet aloitellakin harjoittelun. Vähän tietysti kohteesta riippuen, koska Revellit, Humbrolit sun muut eivät kestä kovin hyvin ulkoista rasitusta. Koriste-esineessä ajavat asiansa varmasti.
     
  9. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo pienoismallimaalilla tais mennä ensimmäiset raidat ja miranoolilla maalasin aluksi paljonkin, kunnes aloin ostaa 1Shottia..
     
  10. sami-v

    sami-v 1st gear

    Mä tein ekat raidat base automaaleilla. Olikohan se 1997-98. Harmi kun eka työ ei ole enää tallessa.
     
  11. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Jotain valmista taas pitkästä aikaa. Nyt sai harjoitella kyllä ihan tarpeeks yhdelle illalle liekkien rajaamista. Mack:n 000:lla suttailin ja kyllä se puolenvälin jälkeen alkoi pienimmätkin kiemurat ilman sen suurempia korjailuja yhdellä pyöräytyksellä sujumaan.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  12. Otto

    Otto Gearhead

    Tämä nyt ei ole ihan pinstrippausta mutta asian vierestä nyt kuitenkin... (ajattelin aluksi laittaa tämän jukebox/flipperi -aiheiseen topikkiin yleistä keskustelua puolella, mutta laitetaanpa tänne koska täältä sen varmemmin lukevat maalejaan joka paikkaan suttaavat kulttuuri-henkilöt;)
    Dirty Donny jonka tyylin saatat tunnistaa piirroksista joissa vilisee kutistettuja päitä, savuavia renkaita ja muita Roth-henkisiä öhkömönkiäisiä, on kustomoinut jotain mitä ei -ainakaan mulle- o tullut vielä vastaan näin asiallisesti tehtynä.
    http://dirtydonnyart.blogspot.com/2009/ ... nball.html
    ja katselemaan kun muut pelaa...
    http://www.youtube.com/watch?v=yZCScl_YzFs
    alunperin se on ollut tämmöönen
    http://www.ipdb.org/machine.cgi?id=753

    Laitos on rakennettu tilauksesta ensimmäisessä kuvassa näkyvälle herralle joka käsittääkseni itsekin keräilee asiaan liittyvää tavaraa, eikös Salinas Boys vääntänyt '36:sen Hopan joskus..? Perustuu kuulllun muistamiseen, sori...
     
  13. JanneK

    JanneK 3rd gear

    36 3w on tehty Kirk Hammetille.
    Tässä yksi Hetfieldin ajokeista:
    [​IMG]
     
  14. RustyLife

    RustyLife 1st gear

  15. Otto

    Otto Gearhead

  16. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Mitäpä ammattilaisille kuuluu? Minä oon jonkun verran suttaillu silmiä, jokunen paneeli ja itelle Kustom-Kallo eli Tiimarista kiinalainen muovikallo jonka maalasin aidomman oloseksi ja stripeä..

    Enolle GS:ään tekeillään kans kallo Buicki aiheisella tekstuurilla ja silimillä varustettuna..

    Niin, ja tulipa takkiin kans örkki maalailtua, ihan kivasti näyttää kuvienki maalaus onnistuvan kun värien slaidauksen oppii. :)

    Hmm, ja ehkäpä sen viivanki veto edistynyt.. :rotfl:


    Voispa muuten nyt kun innostaa niin ehkäpä käydä kameraa lainaamassa ja kuvata; voiko uskoa että ns. perhepiirissä 3 kameraa ja 2 jotka on lähimmissä taloissa särkyy. No, äitiltä löytyy vielä n. 5 kilsan päästä..
     
  17. Esco

    Esco 1st gear

  18. Esco

    Esco 1st gear

  19. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Pensselit on ollut aika jäässä viime aikoina, mutta tässä nyt uusimmat hapatukset..

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  20. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Tämmönen rotsi tuli tehtyä... Lisää kuvia kuvablogissa. Jotakin muuta tullu kans tehtyä vaan pitäs olla se kamera.. :mad:

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!