Mistä meheviä ääniä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Duett, 15.9.2009.

  1. Duett

    Duett Gearhead

    Kollega kyseli autottoman päivän aamunavaukseen kunnon autonpörinää. Surffailin nettiä, mutta ei oikein hyvää ja harrasta haaramoottorin mp3 - pätkää sattunut silmiin saatikka korviin. Vinkkejä? :wink:
     
  2. Got hemi

    Got hemi 1st gear

    Siis pitää saada jokin äänitiedosto johon on nauhoitettu jotain auton moottorin ääntä???
     
  3. turismo

    turismo 1st gear

  4. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Mulla on kännykässä tiukan kasin mureet äänet.. Oli joku juutuubi video, oisko ollu joku Ruotista uitettu Proostriitti '66 tms Catalina.. Väri joku pronssi/kulta.. Vaan oli äänet soittoäänenä kyllä.. 8) Voipipahan tuota spostiin lähettää jos kiinnostaa.
     
  5. SuperGas

    SuperGas Gearhead

  6. Jukka

    Jukka 3rd gear

  7. Duett

    Duett Gearhead

    Juu, auton ääni on hakusessa. Tuolla pussihoususivulla olin jo käynyt aiemminkin, muutn hyviä mutta vähän lyhyitä. Kiitos hyvästä Youtube-muunnin-vinkistä, ja toi Camaro oli myös tosi hyvä. Eiköhän tämä tästä...
     
  8. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  9. jakezzz

    jakezzz 1st gear

  10. gran sport

    gran sport 1st gear

  11. rasvis

    rasvis 3rd gear

  12. Ramazon

    Ramazon 3rd gear

  13. hotjake

    hotjake 1st gear

Kerro tästä muillekin!