audi 100 2.3 ke jetronikki?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja willalande, 28.9.2009.

  1. willalande

    willalande 2nd gear

    mikä tuota kylmäkäynnistys ruuttaa oikein ohjaa?kylmänä ruiskaa bensaa mutta hiukan lämmettyään ei sitten mitään joten ei lähde käyntiin.antureita vaihdeltu ja muuta , ei oikeen aukee tuon systeemin anatomia.ecu kai sen suuttimen maadoittaa mutta mitkä kaikki anturit tai releet siihen lopulta vaikuttaa?
     
  2. R.H

    R.H 1st gear

    Lämpöaikakytkin ainakin. Audi clubilta löytynee vastauksia kun hakuun kirjottaa. Nim kokemusta ke-jetistä. Täälläkin vaikuttava nimimerkki audiq, vai mikä se oli tietänee paljon.
     
  3. GT-Racing

    GT-Racing 1st gear

    läpöaikakytkinhän tuota ohjaa, eikä sen kuulukkaan suihkuttaa kun moottori kylmänä joitain sekuntteja tiedot löytyy anturin kyljestä. mutta kantsii tarkastaa myös kaasuläpän ja ilmamäärä mittarin väliltä ilmavuodot.
     
  4. B-66

    B-66 Gearhead

  5. PasiK

    PasiK 1st gear

    Itse tein Volvoon kylmäkäynnistyssuuttimeen ohituskytkimen, millä saa pakko-ohjattua suuttimen auki.

    (Moottori sammuksissa konetta ei saa täyteen bensaa, kun pumppu ei käy..)

    Mulla ainakin pakkasessa lähee paremmin käymään, kun saa huikkaa kunnolla.
     
  6. monster

    monster Gearhead

    olekko kattonnu tuleeko kipinää sillo kun ei lähe käymään. tos seisoo semmonen 100 2.2 turbo (88)pihas joka ei ja lähe välil käymään sitten millään mutt siittä näky kipinä välist olevan hukas.eikä ole ikinä tielle pysähtynny mut kun sammuttaa niin välillä ei sitte millään käymään .
     
  7. willalande

    willalande 2nd gear

    juu kipinä kyllä tulee aina,ja lämpimänä kun sen ruutan maadoittaa että se ruiskii bensaa niin lähtee hyvin pyörimään.eli jostain ei nyt tule sitä maadoitusta sille.tuleeko se käsky siis suoraan sieltä ecusta?ja voiko muka joku hall anturi vaikuttaa siihen?uoutoa jos näin on sillä ei kai se silloin sitä kipunaakaan lyö jos se olis rikki.
    niin ja tuota lämpökytkintäkin on jo kokeiltu kahdella vanhalla ja yhdellä uudella sama paska eli ei ruiski.
     
  8. pontso

    pontso Gearhead

    kato ettei se imuputki sieltä ilma massa tunnistajalta (ilman putsarissa oleva iso lautanen ) ole rikki tai siinä ole vuotoa , jos vuotaa niin ei lähekkään käymään .
     
  9. willalande

    willalande 2nd gear

    joo sitäkin tutkailtu,mutta kun muuten toimii mutta ei vaan anna sitä käynnistys ruiskua.jos sen maadoittaa niin tulee bensaa vaikka miten paljon.ohjaako se ilma läppäkin tuota kylmäkäynnistys ruuttaa?
    taitaa olla niin että siihen tulee ryyppy nappiohjauksella.tuolla audifoorumilla on näköjään samanlaisia ongelmia muillakin,joten jonkinlainen ominaisuus tämä. asiaa tutkaillaan sitten lisää ja opiskellaan tämäkin joutava ruiskusysteemi. kun taitaa olla joka vuosimallissa ja eri kokoisella koneella omanlaisensa kytkentä. :wc: :wc:
     
  10. pontso

    pontso Gearhead

    se iso lautanen ohjaa sitä polttoaineen saantia jos se ei liiku moottorin imu ilmasta niin ei tuu polttoainetta suuttimille. jos laitat polttoainetta jotakin toista tapaa käyttäen pyttyihin niin kipinä sytyttää polttoaineen ja saa aikaan imun ilma massa tunnistimessa ja se liikkuu niin tulee polttoainetta suuttimilta ja moottori rupeaa käymään . ehkä selitin vaikeesti mutta näin viimeviikolla just entisestä audistani totesin kun korjasin imuputken .mutta voihan se olla jokin toinen vika myöskin , mutta ota suutin putki löysälle jakolaitten kannesta ja koita että tuleeko polttoainetta kun startaat
     
  11. willalande

    willalande 2nd gear

    no siellä lautasen säädöissä vikaa oli kuten myöskin syt ennakot ihan metässä.se ilmamäärä tunnistin ol sökönä myös,ei antanut aina tietoa oli jotain katkoksia.ilmeisesti vikaa ollu jo aiemminkin kun ovat noita menneet ronkkimaan.lämpimänä käyntiin ei lähe aina vieläkään,joten laitoin sen ryypyn napilla toimivaksi.
    kiitän neuvoista ja toivotaan että toimii aamen.
     

Kerro tästä muillekin!