Pieniä poranteriä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja 4d sedan, 7.10.2009.

  1. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Hakusessa 1,7-2,6mm poranteriä kympin välein, tai vaikka viiden satkunkin sikälimikäli sellasia edes on olemassa...
    Puolen millin väleinhän on jokapaikasta saatavilla mutta nyt tarvis olla käytössä pienemmin välein teriä. Nimenomaan pitäis olla poranterä eli mikään viila ei nyt kelpaa tähän hommaan.
    Mistä ettisin tuollasia?
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Etola Center ainakin Jyväskylässä noita myy. En tiedä muista toimipisteistä enkä toimittamisesta.
     
  3. Dodge_swinger

    Dodge_swinger 1st gear

  4. rauta ja romu

    rauta ja romu 3rd gear

  5. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Moposportilla näyttäs olevan tuollaiset kalvainsarjat 0.6-2.0mm 6/12 osaiset 25/32 egee.Satuin vaan ostaan moponrenkaan ja sain luettelon kaupanpäälle.
    Täytyy ruveta kunnostamaan 26-vuotta sitten hankittua Tunturi Sporttia kun tuo bensan hinta nousee.
     
  6. DaimlerXJ40

    DaimlerXJ40 1st gear

    MOI

    Kaikista teollisuusliikkeistä löytyy esim. tuo Etola Center, joka on muuten nykyään Etra Megacenter (Töissä kutsumme nimellä Mokacenter)

    Kalvaimia ei muuten saa kuin tilaamalla... juurikaan mitää ei oo oikein hyllyssä... Joten tuo Moposport oli hyvä info.

    Itse ostin juuri Tampereelta 1.3mm ja 1.35mm poranterät Vuorenmaalta, eivät olleet halpoja, mutta kylläkin toimivia, eli eivät menneet poikki ihan ensimmäisinä... http://www.vuorenmaayhtiot.fi/
     
  7. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Jees, kiitti vinkeistä!
    Vuorenmaalta löytyi liki kaikki mitä tarvitsin ja ainakin alkuun pärjään niillä. Mokasentterissä kävin ja hyllypaikat kyllä löytyy kaikille porille mutta tyhjää oli. Siihen sitten ääri-aktiivinen myyjä sanoi että "ei oo, tarvis tillaa". No eihän se sama meinannut mulle polykarbonaattiakaan myydä kun vasta puoliks pakottamalla kun tarjouduin itte sirkkelimieheks :poff:
     

Kerro tästä muillekin!