Venttiilimittoja kaivataaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Nasu Peetu, 6.10.2009.

  1. Nasu Peetu

    Nasu Peetu 1st gear

    Toisaalla palstalla olen kirjoitellut moottoriprojektistani. Muutamat osat tuntuvat olevan amriikkalaisittain unobtainable. Kyse on siis lätyskämoottorista http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=152548&postdays=0&postorder=asc&start=15
    En ole aikeissa kasata sitä kuten se oli alunperin rakennettu. Venttiilien kohdalla tahtoisin käyttää nykyaikaista venttiilimallia mieluummin, kuin tattipäistä lättärimallia. Tarvitsisin sopivat venttiiliaihiot, jotta pääsisin sorvaamaan uusia venttiilinohjureita.

    Kysymys: Minkä moottorin venttiilit olisivat sopivat aihioiksi tai valmiiksi venoiksi?
    Mitat: Pituus ainakin 145mm
    Lautanen 1,5"/38mm
    Varren halkaisijalla ei niinkään ole merkitystä. Ei myöskään lukkourilla.
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

  3. Nasu Peetu

    Nasu Peetu 1st gear

    Tuolta noita venoja ihmettelin, niin tuota.. Osaisko joku valaista, mitkä noista on ihan tavallisia venttiileitä? Loppusarakkeessa on jos jotain asteita? Jotain venttiilikulmia erikoiskansissa?
    Saako noita Ferrean venttiileitä jostain suomesta? Yksittäin? Pareittain? Vai pitääkö tilata koko 8-16kpl suoraan valmistajalta?
     
  4. Mexico65

    Mexico65 1st gear

Kerro tästä muillekin!