Ilmaiskarit kuntoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tomime, 9.10.2009.

  1. tomime

    tomime 1st gear

    Mulla Capricessa ilmaiskarit ja täyttöventtiili peräluukussa. Yritin täyttää niitä, mutta ilma ei mene sisälle kuin vähän. Kun vapauttaa venttiilin keskitapista, ei tule kuin vähän ilmaa pois. Ja vähän on yhtä kuin noin 1,2 bar Mitä syitä tähän voi olla? Mitä kannattas kokeilla? Venttiili jumissa??
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Tuo venttiilin vaihto nyt on ainakii nopee ja helppo tapa, ite pein oldsin ilmaiskareissa täyellä tankilla 8 baria painetta eli tuo 1,2 kuulostaa tosi pieneltä. :odroll: Toivottavasti löytyy viat!
     
  3. olds79

    olds79 3rd gear

    aika yksinkertainen järjestelmä ota kaveri pistämään ilmaa ja mene auton alle kuuntelemaan mistä suhisee. ite löysin vian noin oli selvä vuoto siinä iskarin liittimen juuressa siinä muoviputkessa. no sitten täytty normaalisti kun olin korjannu vian ainut että parin päivän päästä piti lisäillä ilmaa, tutkin taas ja apparin puolen iskari vuoti paikantui kun kuulu pieni sihinä.

    korjauksesta en tiiä mutta ite vaihoin tilalle kaasuiskarit huomattavasti halvemmat.
     
  4. tomime

    tomime 1st gear

    Kiitoksia näistä! Tyhmä kysymys:mistä saa noita venttiileitä,muoviputkia ym. osia? Aina kun sitä ilmaa yrittää laittaa venttiiliin tuntuu,että sitä ei sinne mene.
     
  5. slantti

    slantti 1st gear

    Miulla oli Aspenissa Monroen ilmaiskarit joita piti täytellä silloin tällöin. Aattelin että ne on ihan onnettomat. Vaihdoin ne Kyb:n punasiin kaasuiskareihin. Totesin tehneeni jälleen kerran tyhmän vaihdon. Ne Monroet kun revin irti ne oli tosi kuppasen näköset ulkonäöltään. Kyyti on kyllä ilmaiskareilla parempaa jos mukavuuspainotteista haluaa. Sulla on silloin se säätö mahdollisuus... Vaatii vaan viitseliäisyyttä. Ehkä vielä pikku kompura mukaan. Kadun tosi paljon vaihtoani.
     
  6. tomime

    tomime 1st gear

    Ilmaiskarit

    Nyt sain ilmaiskareihin ilmaa.Vika löyty väärästä paineliittimestä,jolla ilmaa laitettiin.Polkupyörän pumpun liitin kävi,ei paineilmakompressorin liitin.Perä nousi monta senttiä ilmantäytön jälkeen!
     

Kerro tästä muillekin!