v70 sisävalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja moppe71, 5.12.2009.

  1. moppe71

    moppe71 1st gear

    ei syty kun aukoo ovia. oli ovet levällään pitempään kun putsailin ovien välejä, sitä ennen pelas. on katottu sulakkeet , polttimot, katkaisija katossa. sisävalot pelaa katossa kun aukaisee lukot , jalkatilan valot ei syty eikä ovien punaiset lamput.. oliskos joku rele ? mutta missä ??
     
  2. rasse

    rasse 1st gear

    Pitäis vähän tietää vuosimallista että onko vanhaa vai uutta koria ?
    Luultavasti vanha korinen koska ainakaan omassa ei ole noita ovivaloja.
    Katso ekaksi sulake 11 C15 elikkäs sulake nro 15 konehuoneen puolelta.
    Jos kaikki muut toimii paitsi nuo mainitsemasi valot niin jostain kohtaa on piuhanipun liitin löysällä tai sitten maadoitus löysällä tuossa valoketjussa.
    Ei ole mitään releitä ja kattovalo kytkimet ei liity noihin viallisiin millään tapaa.
     
  3. moppe71

    moppe71 1st gear

    sulake on ehjä. siinä saman sulakkeen takana on muistaakseni hanskalokeron valo pelaa, virtalukon valo pelaa, ja jotain muita joita en muista. vm-97. oliskos noissa ovien lukoissa jotkut tapsit joista kulkee maata kun ovet on auki ? tänään pari kertaa pelas katto valot kun laitoin mukulaa jakkaralle, ampparin puolen taka-ovesta. laiton crc:tä joka lukon salpoihin. :(
     
  4. moppe71

    moppe71 1st gear

    :eek: kävin kokeilemassa .. ampparin taka-ovea aukastaessa syttyy valot. oliskohan lurahtanut vettä kytkimelle.. onkohan noi kytkimet noitten lukkojen sisällä ? vanhan mallisia tapseja en löytänyt oven välistä..
     
  5. Emblem

    Emblem 1st gear

    Mulla on talviautona samanlainen ja siinä ei toisen takaoven avaaminen sytytä mitään valoja. Kaikista muista ovista toimii. Tossa on tietääkseni jotkut mikrokytkimet lukoissa, varmaankin likaantuvat ja lakkaavat kytkemästä. Samat kytkimet ohjaa hälytyksiä jos sellainen on.
     
  6. moppe71

    moppe71 1st gear

    nyt pelaa, lutrattu lukistus mekanismeihin purkki crc:tä.
     

Kerro tästä muillekin!