sbc/ bbc koneen painot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kone, 25.12.2009.

  1. kone

    kone 1st gear

    mitähän mahtavat nuo koneet painaa?
     
  2. Ct

    Ct 1st gear

  3. SportVan-75

    SportVan-75 3rd gear

  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tokkopa vaan. Vai onks moparin ja fordin isolohkot keräilykohteita, moparin valmistus loppu 1978. Aftermarketti noita suoltaa sen minkä markkinat nielee ja nykymoottorit muutenkin on joka osaltaan parempia kun noi mammutit. Mut toi painon arviointi on aina vähän hankalaa, riippuu osakombinaatioista, akas vai nelireikänen, alsa vai rautaimusrajaa / kantta, et mitään yksselitteistä painoeroa ei ole olemassakaan.
     
  5. kone

    kone 1st gear

    tehtaan ilmoittamat painot kiinnostaa. eli kaikki valurautaa
     
  6. rodhot

    rodhot Gearhead

  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    tehtaalta on kyllä tullut sekä iso-, että pikkulohkoa sekä alasaimusarjoin, että alsakansin, jopa alsalohkolla. Sen lisäks on noi apulaitteet, onks punnittu laturilla, ohjaustehstajan pumpulla jne, noiden listojen painoista ei oikeen aina tiedä. Luulis kyllä, että jopa jollain kotimaaisella harrastajalla saattais olla ihan punnittua tietoa asiasta. Mä en oo punninnnu kun yhen mopsin isolohkon, 218 kiloo manuaalivauhtipyörällä nesteet sisällä. :rotfl:
     
  8. kone

    kone 1st gear

    selitä täänyt sitten kontorilla saatana alsa. hiusten halkojat........ vit.....tyuu
     
  9. suurhattula

    suurhattula Gearhead

    painoja

    tervehdys
    chevy 454 käyntikuntoisena,rautakansilla,aluimusarjalla,peltisarjat 320kg.
    chevy 350 samat osat 248kg.
     
  10. Fastback

    Fastback Gearhead

    Ford 429, rautakansilla, rautaimusarjalla, valusarjoilla ja ilman öljyjä - eli käyntikuntoisena (hetkellisesti :rotfl: ) 297 kg. Ajattelin laittaa tämän ennenkuin joku tulee taas sanomaan, ettei isolohkoja tehdä enää tai alkaa kehuskella buickin 455:lla... :rotfl: :rotfl:
     
  11. Qjet

    Qjet 1st gear

    Re: painoja

    csb 350 apulaitteineen ja rautaimarilla+ pukinsarvipakosarjoilla , kuivapaino muistaakseni 254 kg
     

Kerro tästä muillekin!