Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. torre

    torre 1st gear

    no mä en ainakaa osaa tehdä tollasta :)
     
  2. torre

    torre 1st gear

    joo kulkee ihan normaalisti ja nyt taas sitä savua ei tuukkaa.. outo tapaus :)
    http://www.youtube.com/user/SeatLeonR4 kuvasin hämärässä videon ku jarrua vasten nelikolla kömyytin.. kiihdytyksis ei savuta ollenkaa ja ei tuokaa ton jälkeen kunnolla onnistunu :D :pinup:
     
  3. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    asiaa....

    joo kuinka onko ton 12valven kannen irrotuksessa jotain poppakonsteja tiedettävä että saa sen pois sieltä tulipellin alta?

    aattelin vaan kun on tuo rako aikas ahtaan näköinen ja tarvis se kansi siitä irrotella sitä venajousen vaihtoa varten...

    haulla en löydä ja aattelin että kyllä teistä jollain kansi kuitenki on pöydällä ollu.
     
  4. torre

    torre 1st gear

    Mistä ne vaihdelaatikon osat voi tilata.. löysin jonku transmissionpartsusa.com sivuston mut siel tuli rahtien kans ups:llä 230dollaria
     
  5. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    ei venajousien takia tarvi kantta pois ottaa, katto vaan et mäntä on ylhäällä, ettei venttiili putoo kamalan alas :rotfl:
     
  6. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    kysy jos suostuvat lähettämään USPS:llä putoo rahtimaksut het varmaan puoleen....
     
  7. torre

    torre 1st gear

    mitäs eroa tuolla on? tuol näytti olevan ainoa rahtivaihtoehto suomeen ups.. ( meillä on ups edustus seinäjoena alueella ) :D
     
  8. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    se on usan postilaitos. tuli taannoin buig regalin takavalopaneeli
    ups rahti yli 200$
    usps 60$

    toki tarvii sit hakee ite tullipostista.

    monesti kuulema UPS rokottaa vielä täälä lisämaksuja sun muita tietoliikennekuluja :eek:
     
  9. torre

    torre 1st gear

    vois kysyä mitä ne benzboyn kautta on..
     
  10. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    no niin niin niin niin.... :rotfl:

    eikö se ollut idiootti joka ei ymmärrä kysyä :D, ei muuten tullut mieleen vasta kun luin tekstin.

    ei sitä kaikkea näköjään hokaa vaikka olen tolla menetelmällä joskus jostain suoraruiskusta ottanu venajousen irti kansi paikallaan kun kumeja vaihdoin. onko tuo ajotus muuten vaikee kattoo kohdilleen tässä?
     
  11. xterror

    xterror Gearhead

    Jos katsot että keinupukit ja työntötangot on paikoillaan nii siinähän se..ei tarvi jakopäähän koskee ollenkaan jos venttiilijousia rassaat..
     
  12. julang

    julang 1st gear

    Rokkiautosta kotiovelle 223 USD. Tosin kysyppäs voiko Jamant auttaa?
     
  13. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Kyyditsin tuossa pauttiarallaa viikko takaperin erästä powerstroukki-miestä ja tuntu tykkäävän kyydistä. Eilen soitteli mulle ja kyseli erään netistä löytyneen Ramin perään josko tuntisin/tietäisin vehkeen kunnosta kun olis hänelle kiintoisa peli.
    Oliskohan tossa vähän "leirinvaihdon" elkeitä ilmassa kenties... :lol:
     
  14. julang

    julang 1st gear

    Alkaa tuo "käännytys liike" täälläkin :)
     
  15. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Julang;

    oliks noitten 3-koppaisten tarvittavat muutostyöt leimaamiseen muuten kerätty jo jonnekin?

    Entäs mites homma menee niiden nopeudenrajoittimien kanssa? Mitkä oli oleelliset päivämäärät ensirekisteröinnissä ja oliks se niin että jos tollasen saa leimattua vähäpäästöiseksi niin silloin ei tartte vai miten se meni???

    En oo ostamassa kolmoskoppasta mutta daami on kiinnostunu ostamaan sellasta itelleen ja ei se haittaakaan tee että tietäs asiat ennakkoon.

    Sultahan Julang saa noihin malleihin sen todistuksen että suurin osa asioista tollasessa kelpaa sellaisenaan, eiks vaan?
     
  16. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Katso 957/958 sivu :D Enään tosin ei käy leimaaminen noin "helposti"... kiitos taas akelle. Tulevan auton (-01) kilvitys taistelu kans edessä kun tulee :D nyt viimein saapunu välittäjälle ja piakkoin kohti pohojanmaata http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2414237.jpg

    Mitä nyt muutama kohta lisää :mad: http://www.ake.fi/NR/rdonlyres/F20A06DA-50DA-4E43-890C-5EEB2781496D/0/C155N2.pdff

    Tai sitte on kohta hieman kireämpi motti ja looda ja paljon muuta hipo palikkaa myynnissä tai sitte vaan varttimaili rata aihio :poff: no ei kai :D

    Järjettömimmästä päästä että töötistäki pitää olla dokumentti :lol:
     
  17. sakuc

    sakuc 1st gear

    Onse 2nd gen kori vaan niiiiin hieno!
     
  18. Japadapa

    Japadapa 1st gear

    Saako Oulusta jostain polttoainesuodatinta 24V ramiin? Soitin entiselle Machinerylle ja tuumasivat, että ei kannata alkaa yhtä filtteriä tilaamaan. Varmaan perjantaina tulee uusi pumppu, niin samalla varmaan kannattais vaihtaa suodatinkin. Paitsi jos nämä helevetilliset pakkaset jatkuu, niin eihän tuolla ulkona tarkene mitään remonttia tehdä :mad: . Tallikin on noin puoli metriä liian lyhyt, että sais auton sisälle lämpimään. Nyt taas muistin miksi alunperin etsin lyhytlavaista...
     
  19. Rämpylämpi

    Rämpylämpi 1st gear

    Eipä tule äkkiseltään mieleen muuta kuin tuo ex. Machinery. Itse olen ottanut noita Fleetguardeja voitelukeskukselta (tai siis kaverilla on raskaskonehuolto joka on noita hommannut hyllyyn), Hänellä saattais yks olla hyllyssä (ainakin viimeksi sinne yksi jäi kun kävin vaihtaan ölppiä). Mut tuo huolto on Ylitornion suunnalla eli ei ihan lähellä.
    Matkahuollollahan tavara tulee mistä päin suomea tahansa päivässä tai kahdessa (ja filtteri mahtuu rahtipussiin). Joten eiköhän tälläkin palstalla ole tietäjiä minkä putiikin hyllyssä tuollaisia olis...siis jos kiire on.

    Edittiä: eiku onhan sillä voitelukeskuksellakin vähittäismyynti. Ei muuta kuin puhelinta korvalle heti torstai aamuna, siellä niitä vois olla hyllyssä.
     
  20. aakki

    aakki 3rd gear

Kerro tästä muillekin!