NYT TARVITAAN APUA LUPPEN PERHEELLE!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja simppas, 17.1.2010.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Periaatteessa vakuutukset on juuri tälläisiä tilanteita varten,mut se voi hiukan aikaa ottaa ennen kuin niistä korvauksia saadaan ja jos saadaan?

    Se on aina sellasta et oliko kaikki vakuutettu ja oliko riittävästä summasta?
    Yleensä ihan kaikkea ei ole,eikä oikein voikaan vakuuttaa...
    Ja luulisin että juuri Luppella pitkänlinjan harrastajana olis paljon sellaista vaikeasti vakuutettavaa omaisuutta,vakuutusyhtiö kun ei ole aina meidän harrastajien kanssa samaa mieltä erilaisten tavaroiden arvosta :mad:

    Sitten se et löytyykö syttymis-syy ja millainen se on niin menee sit vakuutusyhtiöiden harkintaan kuka korvaa ja mitä korvaa,vai meneekö valtionkonttorin korvattavaksi?

    No toivottavasti korvaukset hoituu asian mukaisesti ja kohtuullisella aikataululla niin he joita tapahtuma suoraan koskettaa pääsevät palaamaan mahdollisimman nopeasti ns.normaaliin elämään!
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Joo. Ei vakuutusyhtiöiltä ihan heti korvauksia saa ja yleensä vakuutusyhtiöllä on aina oma näkemyksensä tavaroiden arvosta.

    Harvalla ihmisellä sitä menee kerralla niin koti irtaimistoineen kuin työpaikka ja sen mukana suuri määrä tehtyä työtä ja arvokkaita muistoja savuna ilmaan.. Harrastuksen parissa tehty elämäntyö ei sentään voi palaa, koska se on paljon muuta kuin aineellista omaisuutta ja siitä me kaikki alan harrastajat saadaan nauttia jatkossakin.

    Jenkkiautoharrastajien kesken on aina vallinnut sellainen hyvä "kaveria ei jätetä" -meininki ja Luppe jos kuka on ansainnut harrastajakentän tuen.

    Varmasti savuna ilmaan on mennyt paljon FHRA:nkin omaisuutta ja tarpeellista tietoa ja tavaraa ja epäilemättä Fyyrakin tarvitsee harrastajien tukea selvitäkseen menetyksistä. Mutta ensin pitää huolehtia, että ihmiset selviää pahimman yli ja sen jälkeen voidaan kohdistaa tarmo siihen millaista apua FHRA kaipaa.
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sorry en ole miljonääri enää. Perse auki olen ja en pystynyt ku 20€ laittaa Lupen tilille. Tai hirtehisesti laitoin 19,58€. Jos kaikki laittais saman niin Lupen perheellä ei ois hätiä mitiä. Miten muuten voin auttaa?
    T. ex repeli nyk pussihousu58
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt kaikki mukaan eikä selittelyjä.Ne saa jäädä pois jotka ovat tehneet enemmän lajin/harrastuksen eteen!!Tsemmpiä ja jaksamista koko Lupen perheelle!!
     
  5. Hai

    Hai Double Gearhead

    Pieni osallistuminen meiltäkinpäin tästä heti.
    Ja lisää saadaan seuraavasti.
    Nyt näin taloudellisesti hiljaisempana aikana tuo suoran raha tuen antaminen on monelle vaikeampaa. Niin tuli mielee: Kun Lupen kanssa eniten olen asioinut FHRA:n Swappien merkeissä, että laitan "hyvän kiertämään" harrastuksen omilla keinoilla.
    OD:n Swappi ilmoituksia päivitellessäni laitan kaikkiin nostoihin mihin mahdollista, että ko. osan/jutskan hinnasta laitan puolet Lupelle.
    Näin ostaja ja myyjä auttaa ja harraste etenee.
    Ehdotan samaa muillekin OD:n "kauppamiehille".
     
  6. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Hyvä idea. Lähdin mukaan eli mulla tuolla race-parts osastolla sekalaisia osia kaupan 50 eurolla ja nyt vaan ostamaan niin laitan tuon pienen rahan kokonaisuudessaan osaltani perheen avustamiseen.

    Tsemppiä Lupelle ja perheelle ja myös FHRA:lle.
    Juha
    DS 333
     
  7. fisu

    fisu Gearhead

    Massit liikkeellä, onneksi tuli työkkärit torstaina ni oli mistä laittaa 8)
    Jaksamista koko Lupen joukkueelle, kyllä se kesä ja aurinko vielä tulee sieltä :wink:
     
  8. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Ens viikolla jos rahaa tulee, nii sitte kannetaan oma korsi kekoon. Tällä haavaa ei pysty, on ihan perse auki.
     
  9. simppas

    simppas 1st gear

    Hei!

    Kaikki apu on tarpeen. Vaikket olekaan miljonääri, olet nyt joka tapauksessa auttanut Luppen perhettä, kiitos siitä!
    Monet ihmiset auttavat lähettämällä tai tuomalla vaatepaketteja ja kaikkea tarpeellista, mitä kodissa tarvitaan. Kiitos etukäteen jo kaikille!

    Terveisin
    Sini-Erika Käyhkö
     
  10. kinde

    kinde Gearhead

    Siis mä oon aivan järkyttynyt.

    Täytyy laittaa massia kunhan pääsen kotiin.

    Miten tuo asumispuoli on onnistuttu järjestämään???
     
  11. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Blackbook.fi on mukana .. Suoritus tilille lähti just.
    Luppelle perheineen lisäksi myötätuntoa ja voimia; kaikella on taipumus järjestyä ennen pitkää.
     
  12. bblock

    bblock 3rd gear

    Lapset ne nyt tarvitsevatkin kaikkea,niin kavereita kuin tekemistä ja muuta ajateltavaa !!! Toivottavasti auttaminen myös jatkuu kun tulee uuden kodin laittoa että riittää tavaran kantajia / siivousapua ja paperisota kun alkaa niin lastenhoitajia. Voimia perheelle ja nenä kohti tulevaisuutta.
     
  13. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    laitetaan lupelle ja camillalle vähän apua kunhan kotiin pääsen.


    tohon pakettien lähetykseen... hienoa että ihmiset lähettävät mutta varmaan kannattaa tarkistaa simpalta mitä tarvitsee, koska kohta voi olla että niitä paketteja on kuutiotolkulla... ettei tule sitten ongelmaa niistä myöskään.
    verkostot on sen verran isoja kuitenkin.


    jaksamisia perheelle.
     
  14. jt

    jt 3rd gear

    Laitoin myös korteni kekoon.
    T:Jarmo Tervonen DS 302 Wanna DEE racing team
     
  15. simppas

    simppas 1st gear


    Hei!

    Paketteja on luvatttu lähettää ja toimittaa, mutta mun mielestä tässä tilanteessa on parempi laittaa enemmän kuin liian vähän.

    Itse ajattelin lahjoittaa pyyhkeitä ja petivaatteita. Yritän tietysti kerätä kaikkea mahdollista, mitä kodissa tarvitaan.
    Muutamat ovat jo ilmoittaneet, että Jessicalle ja Maxille löytyy sängyt ja ne toimitetaan Luppen perheelle sitten, kun ovat saaneet uuden asunnon.
    Kaikki muutkin huonekalut ovat varmasti tervetulleita.
    Ja lapsia ajatellen, lelut ovat varmasti mieleisiä.

    Valitettavasti joudun poistamaan nuo suorat tilinumerot tuosta, mutta ne saa pyytämällä minulta joko tämän foorumin kautta tai sähköpostitse simppas@hotmail.com tai puhelimitse 050 468 2989.

    Terveisin
    Sini-Erika Käyhkö
     
  16. Ezzy

    Ezzy 1st gear

    Toi kannatta tehdä ihan virallisena keräyksenä samoin kuin Naantalin tulipalon uhreille tehtiin.
    Facebookkiin kannattanee kans tehdä ryhmä, jotta saa tietoa välitettyä suurelle massalle helpommin.

    Voimia Luppen perheelle! Onneksi ei käynyt pahemmin.
     
  17. tha022

    tha022 Gearhead

    Kannoin korteni kekoon.
    Ei tässä paljoon pysty kun on kallis eroprosessi menossa mutta jotain kuitenkin.
    Ei muutakuin kiukulla eteenpäin ja elämä kuntoon.

    T: Tapio Haka Street-D Racing Replot
     
  18. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    En oo vielä osallistunut, mulla tuli tämmöinen ajatus, että olisko mieltä kerätä jotain rahalahjoituksia vaikka IKEA:n lahjakortille? Nääs siellä on mahdollista ladata IKEA sirukortille fyffee lahjakortiksi ja sen avulla voisivat sitten käydä hankkimassa kaikenlaista tarpeellista kodin irtaimistoa.

    Otin äsken IKEAan asian tiimoilta yhteyttä ja sellainen olis mahdollista. Tosin se edellyttää että joku luottohenkilö kerää fyrkat ja lunastaa sitten lahjakorttina. Ikeassa kun ei valitettavasti ollut tilinro + viite -tyyppistä maksutapaa, jolla halukkaat olisivat voineet pistää fyffet suoraan IKEAan perustettuun "lahjakorttirahastoon" ilman välikäsiä.

    Onko ihan ufojuttuja?
     
  19. repecab

    repecab 1st gear

    Lahjoittakaa rahaa,vanhat huonekalut ja lastenvaatteet aiheuttaa vain ongelmia jos niitä röykkiöittäin kerääntyy. 20€ x 2000 lahjoittajaa on jo 40 000€ sillä saa jo hyvin tavarat joilla elämä jatkuu, kun taas 200 pinnasängyllä tai pyyhkeellä ei tee yhtään mitään.
     
  20. spinneri

    spinneri Gearhead

    Ehdottomasti virallisena keräyksenä. Muuten on olemassa riski, että verottaja katsoo tileille maksetut rahat veronalaiseksi tuloksi! Sitä tuskin meistä kukaan haluaa Lupelle & perheelle tässä tilanteessa...


    Keräyksen kannalla

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     

Kerro tästä muillekin!