th-700 outo ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jake81, 24.1.2010.

  1. jake81

    jake81 Gearhead

    joo eli muija tuli yöllä duunista ja sano et alko auto nykimään... ite kokeilin niin kone kyllä käy hienosti läpi kierros alueen mut kun vaihtaa kolmoselle niin aivan kun käyttäis vapaalla vähän väliä... öljyt on tikun mukaan ainakin ok ja auto on tähän asti toiminut helvetin hienosti!! ja tosiaan auto on gmc sierra vm-86 6.2dsl.
     
  2. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    siellähän taitaa olla sellaanen sähkönen solkku joka rupee renaa ja tekee tota.... näin muistelisin että esim kaverilla tuo teki sellast... suht helppo vaihtaa, pääsee kait öljypohjan kautta käsiksi. eikä maksa miljoonia... Mut viisaammat selvittäköön vaihto hommat.
     
  3. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Ilmeisesti ei nelostakaan löydy?
    kolmosella ja nelosella on samat kitkat, jotka myös yleensä palaa ensimmäisenä tuosta laatikosta..

    Joo on siellä solenoidi, joka ohjaa lukon päälle ja pois.. Mut ei se vaikuta vaihteiden vaihtoon oikein toimiessaan.. :odroll:
     
  4. Watti

    Watti 3rd gear

    Mulla kun viimeks oireili loora noin niin turbiini meni. Voikos se keskipakosäädin mikä ohjailee vaihtoja muuten tehdä tollasta myös?
     
  5. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Kyllä se keskipakosäädinkin voi aiheuttaa ongelmia jos roska jumittaa venttiilin tai säätimen pesä on väljä jolloin ölppä ei mene oikeaan kanavaan..

    Nämähän siis on vaa arveluita mahdollisista vian aiheuttajista.. ja niitä varmasti löytyy lisää kunkin kirjoittelin kokemuksien ja tiedon mukaan..
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

    Vapaakytkinki voi ol sökö, ei tarraa kiinni...
     
  7. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Kyllä... Rikkoo helposti myös sun shellin... :lol:
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä toi toosa voi tehdä niin että kolmoselle vaihtaessa vinkaisee vapaan kautta! Toi ilmiö tapahtuu vain silloin kun keppi on loikkarin kohdalla ja overrun kytkimen levyt ei ole toiminnassa!! Vika on silloin kuluneessa vapaakytkimessä joka ei jaksa pitää ilman levyjä kun kuormitus muuttuu kovemmassa vauhdissa. Keskipakosäätäjä ei oikein voi tollaista tehdä!!
     
  9. jake81

    jake81 Gearhead

    no sen verran on selvinnyt että turbiini lukko on se mikä selaa!!
     
  10. JPA

    JPA 3rd gear

    omas vanissa oli samanlainen vika 1,2 ok mutta kolmonen polkas tyhjää ja paheni lämmetessään. Laatikko osiin ja syy: kitkat kulunu pellille ja männästä poksahtanu tiiviste joten paineet pääs karkaan väärälle puolelle.
     
  11. Watti

    Watti 3rd gear

    Mulla tekee kylmänä tuon ruopasun kolmosen ja nelosen välissä. Kun nyt vaan kestäis kevääseen niin vois laittaa lootan atomeiks..
     
  12. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Tuon aiheuttaa todennäköisesti pannan luistaminen..
     
  13. JPA

    JPA 3rd gear

    lisäyksenä tähän että mulla tuosta katos kolmonen kokonaan, kylmänä toimi pikku hetken mut heti ku lämpes niin katos
     

Kerro tästä muillekin!