Tuning Sucks Cruising XI 12.9.09

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja TehostimenSimpukka, 9.8.2009.

  1. Timestone

    Timestone Gearhead

    Multakin parit räpsyt löytyy, vasta nyt siirsin kuvia koneelle kamerasta... Kivat oli kyl kruisingit ja jatkobileissäkin ol haaskoo, eilinen tosin oli aika ankee päivä... :rotfl:

    Nyt löytyypi jotain räpsyjä täältä:
    http://timestone.1g.fi/kuvat/Tapahtumia ... uising+XI/
     
  2. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Niin olin päässy, en vuan muista että millä, miksi ja mihin aikaan :lol:
     
  3. BettyBlue

    BettyBlue 3rd gear

    Oiskohan aika ollu joskus kahden jälkeen, autolla pääsit pihaan asti... ja varmaan siksi kun olit niin päissäsi :rotfl:
     
  4. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Kiwa ruiskinki oli, tänx!
     
  5. batgirl

    batgirl 1st gear

    Meijän kyyvillä :)
     
  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Niin mulla on hämärä muistikuva, että kävit tässä sisällä pyörähtämässä, vaan sitä en taas muista, että missä autossa sitä oltiin siinä vaiheessa :lol:
     
  7. apukuski

    apukuski Gearhead

  8. idiot

    idiot Gearhead

  9. Savo

    Savo 1st gear

    Niin. Mie en käsitä onko ihmisillä vika lukemisen ymmärtämisessä vai kuulossa jos kuminpoltto kielletään. Kivaahan se on, ei siinä mitään, mutta voiko edes sen verran rajoittaa sitä touhua että sitä ei tehdä cruisinkien aikaan kokoontumispaikalla etc..Niikuin tuossa apukuskin kuvissa yksi herrasmies näyttää tekevän. :wink:

    Tämä avautuminen lähinnä sillä että loppuu kohta ne paikat missä tapahtumaa voidaan järjestää tulevaisuudessa. Varsinkin kun se joku-kuka-lie-hyväsydäminen-ihminen on antanut paikan käyttöönsä ilmaiseksi. Ja varsinkin kun te ette ole siitä paikasta millään tavalla vastuussa.

    Ei sitä kuminpolton kieltoa ole siihen tapahtuma lipettiin huvikseen laitettu. Kiitti. En syyllistä ketään tässä mutta välillä meinaa käydä ylikierroksilla kun jotkut ovat vastuussa mitä k.o paikassa / tapahtumassa tehdään. Henkilökohtaisesti vituttaa olla selittemässä miksi näin pääsi käymään vaikka on se on kielletty. Varsinkin kun tätä tehdään -+0 budjetilla jotta teillä olisi hauskaa.

    Ei pahalla ihmiset. :wink:
     
  10. moonchild

    moonchild 1st gear

    No noinhan siinä voi käydä ettei kohta ole ystävällisiä ihmisiä crusingpaikkoja ilmaiseksi meille antamaan. Sen jälkeen menee homma aika vaikeaksi.
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Eilen illalla kuultu yhdeltä cruisingin puuhamieheltä että tulevana kesänä ei järjestetä Tuning Sucks Cruisingia.Harmi mutta ymmärrän kun rupesi osa porukasta kielloista huolimatta esim.kuminpoltto ja jopa kesken cruisinki lenkin varrella tappelemaan johon oli kerääntynyt ihmisiä seuraamaan ajoa.Ymmärrän täysin että ottaa päähän muutaman ihmisen takia kun on tehty tapahtuman eteen lujasti töitä ja joka kerran tulee niin sanotusti lunta tupaan!!!Toivotaan että homma jatkuu kumminkin jatkossa.
     
  12. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    kuminpoltto...just. siellä parkkipaikalla näky olevan vedelty sitä rantua ihan huolella tonttiin kun ite tulin paikalle vieläpä melko ajoissa. eli liekkö ollut edellisen illan toyotakorollan revittelyt nyt tässä syypäänä vai jauhoko siellä joku muu sitten sitä rengasta tonttiin donitsien verran ennen kuin sinne takapihalle ees autoja tuli ? noh ihan sama kuka siellä oli revitellyt cruisinkien ALUSSA tai jopa ennen koko tapahtumaa, minusta suurimmat pulijätteet taisi olla rikkonaiset viina & kaljapullot siellä tontilla.

    ennenkuin yleistellään touhuja niin pitäs olla jotain näyttöä?

    tappeluista myös, näin itse kun siellä sama herra otti turpaansa parkkipaikalla ja reitin varressa muttei tämäKÄÄN taida olla se syy siihen että tapahtuma pitäis lopettaa ?
     
  13. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    ni eekö sitä järjestetä vae onko sen järjestäminen kielletty..? :odroll: ee nuo minusta nii isoja rikkeitä et pitäs tapahtuma perua? pitäs vaan järkätä erillinen burnis alue ja vaekka burnis-kisat? :D ja joku apina häkki niille jotka välttämättä haluaa takoa toisia pataan? :poff:
     
  14. toomass

    toomass 1st gear

    Ei tapahtumaa olla vielä kokonaan hyllyttämässä, mutta miettimään pistää. Jotenkin pitäs noita lieveilmiöitä saada vähennettyä. Kuminpoltossa ei ole ainoastaan kyse asvalttiin jäävistä jäljistä. Kyseessä on myös melkoinen turvallisuusriski. Ikinä ei voi olla varma lähteekö auto lapasista tai sattuuko renkaan alle kivi joka sinkoaa jonkun päähän. Eli siihen asti kun ei ole erillistä turvallista renkaan poltto aluetta tapahtumassa, kumin poltto on kielletty.

    Kumma ettei tuommosia tappeluita saada omassa porukassa pidettyä kurissa. Ymmärtää jossain festareilla kun sakkia on joka lähtöön. Ymmärtääkseni cruisingissa kaikki on kuiteskin aikalailla saman henkisiä. Ja jos jotain kärhämää syntyy, niin porukkahenkeä pitäisi olla sen verran, että rähinä saataisiin loppumaan ennen tappelun alkua.

    Parkkipaikalla niitä jälkiä on ollut iät ja ajat, mutta tilat saatiin käyttöön sillä ehdolla, että paikat on samassa kunnossa kuin ennen tapahtumaa. Eli ei tulisi ainakaan lisää jälkiä. Ei ole onneksi kuulunut mitään moitetta alueen omistajalta. Saa nähdä miten käy kun käydään kysymässä taas aluetta käyttöön.

    Jos jollain on ideoita lieveilmiöiden vähentämiseksi, niin mielellään otetaan vastaan. Yleisellä tasolla väki voisi miettiä onko tapahtumassa tarkoitus vaan örveltää pitkin Kuopiota vai koittaa järjestää suurelle porukalle tapahtuma jossa itse ja MUUTKIN viihtyy. Ei ole tarkoitus mitään raittiusseuran tapahtumaa ruveta vetämään, mutta jokaisen pitäisi ymmärtää millon alkomahoolin käyttö menee liiallisuuksiin.

    Tässäpä purtavaa tällä kertaa. Katsotaan mitä jatkossa seuraa.
     
  15. Polara

    Polara Gearhead

    Onkohan tämä häppeninki vähän räjähtänyt käsiin?
    Muistan kun ensimmäisen kerran oltiin siellä linja-autoaseman pihassa ja paikalle eksy muutama hurja autokunta, jopa Kuopion ulkopuolelta, niin kaikki oli suu pyöreenä että ohoh, onpas autoja. Järjestyshäiriöitä ei ollut, eikä kukaan marmattanut kun joku sattui vähän piirtelemään. Ei senpuoleen ollut ulkopuolisia katsojiakaan missään.
    Sittemmin on yritetty haalia porukkaa ja autoja oikein urakalla mm. saadaanko sadan auton raja rikki yms. Sitten kun se meni rikki, niin alkoi tulla myös lieveilmiöitä ja erimielisyyksiä.
    En tiiä auttasko jonkunlainen back to roots meininki ja jätettäis ylimääräinen show ja kouhotus pois? Ehkä, ehkä ei?
     
  16. apukuski

    apukuski Gearhead

    Ekan vuoden "muutama" hurja autokunta oli muistini mukaan reilu 60 autoo.. ei tuo tapahtuma mun mielestä ole juurikaan muuttunut ensimmäisistä kerroista muuta kun sen että väkimäärä on lisääntynyt ja sitä mukaa lieveilmiöt. Se millä ne saataisiin pois onkin sit toinen juttu..
     
  17. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Tai sit hommassa on käyny niin päin, että meistä "räkäposkella pystyhymyä näyttävistä junnuista" on tullut AIKUISIA. Ja silloinhan se aikuisuus antaa meille oikeuden paheksua kaikkea sitä mitä nykynuoriso tekee. Sillä Me tiedämme. Älkää pennut tehkö samoja virheitä!
     
  18. Polara

    Polara Gearhead

    Onhan silläkin eroa onko autoja 60 vai 120... Pistää jo vähän ajattelemaan onko 120:lla autolla tullut popula kuitenkaan niin samanhenkisiä, että voi luottaa sen pitävän yllä yleistä järjestystä?
    Tapahtuma sunnuntai-iltapäivälle, että uskovaisetkin on jo päässeet kirkoista ja rapulaisimmat öystilät on makkoomassa. :odroll:
    Onhan nuita ideoita tullu viljeltyä, mutta kai ne on mappi öö:ssä.
     
  19. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    pitäskö tässäki jotain riskianalyysiä alkaa väsäämään että jos 1 henkilö kuudestakymmenestä on se riski niin 120:een niitä mahtuu jo 2kpl :rotfl: sitten tähän lisätään karman laki ja just NE 2 löytää sieltä toisensa ja alkavat temppuilemaan keskenään ja siitäkös se soppa on valmis keitettäväksi ja joku jo vetelee herneitä nokkiinsa.

    ja nykynuorisolle neuvo : älä tee niin kuin minä teen vaa tee niinkuin minä käsken :wink:
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Kysehän on poijat siitä että yleensä pienempiinkin tapahtumiin joutuu järjestävä taho hankkimaan/lainaamaan lupia,paikkoja,yhteistyökumppaneita omalla/kerhon tai muun nimissä eli toiminta tapahtuu laina-alueella/tiloissa.Aikaa,vaivaa ja rahaa palaa.Sitten annetaan esim.cruisingiin muutamia pieniä pyyntöjä/määräyksiä jotka on ollut ehtona paikan saamiseksi niin ei sen vertaa arvosteta tapahtuman järjestäjää että neuvoja/määräyksiä noudateta.Kuopiossa ei ole näitä isoja paikkoja missä voi kokoontua niin hirveesti.Toivotaan että Kuopiossa cruisaillaan vielä Tuning Sucks Cruising ja jossa yli 200 ajoneuvoa!!!Jos joku saa käyttöön sellaisen alueen jossa järjestää LUVALLISEN Burniskisan niin ollaan varmasti ja lupaan järjestää kisaan jonkun kiertopalkinnon joka jaetaan joka vuosi kun burniskisa järjestetään!Terv:Kari Laitinen,Kuopio
     

Kerro tästä muillekin!