Röyhkeä -71 SS Chevelle 454 alkoi härnäämään.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.6.2007.

  1. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Katos! Pääsit kuittaamaan muutamalla minuutilla! Perkules, ei olisi pitäny käydä saunassa ennen oman viestin lähettämistä.
     
  2. studio57

    studio57 Gearhead

    mitä mitä saunotaanko sitä helsingissäkin ? asutko Mäntyniemessä :rotfl:
     
  3. SK

    SK Gearhead

    Joko noita helmiä oli Kauhavan suunnalla enemmän kuin yksi tai sitten muistisi heittää ihan pikkuisen.

    Nimittäin sieltä tuli 1990 Kouvolaan erään kauhavalaisen sukulaisen vihjaamana hämmästyttävän alkuperäinen (tuulilasin pyyhkimiä ja vesiletkuja myöten) 1972 Plymouth Scamp, joka oli 225 cid kuutosella + TF904:lla, kuparinsävyisellä metallihohtovärillä, mustalla vinyylikatolla ja vaaleahkon vihreällä (!) vinyylisisustuksella. Tämä(kin) yksilö oli muuttoauto, ja se päätyi muutamaa vuotta myöhemmin eräälle silloin tällöin V8:a avustaneelle henkilölle. Ko. henkilö kirjoitti autosta jutun numeroon 2/94.

    Tällä vuosituhannella ko. yksilö on ollut silloin tällöin myytävänä täällä OD:lläkin, muistaakseni mm. uudelleen kromatuin puskurein jne.
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Jes SK, epäilin että kyseessä sama auto. Tai onhan noita pohojanmaalta tulleita..
    Kyseinen avustaja osallistui sillä brackettiin ja voitti. Ja joutui saaviin.
    Kävin kattoo ku se oli Hyrylässä myynnissä. MR rek ja edelleen siisti.

    Pekka joko sulla on lumiharja? Mikä ihmeen Winter Edition se on jos siinä ei ole skrapaa ei lumiharjaa?
     
  5. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Kyllä se oli justiinsa tämä auto. Tuossa äskettäin tuli plarattua vanhaa Vauhdin Maailmaa ja siinä oli juttua Panuman keltaisesta Swingeristä ja ilmeisesti se jotenkin sotki noita muistikuviani. Eli Scamp se oli joo ja tuolla kuparinsävyisellä värillä. Ihan niinkuin siellä olisi ollut jokin "Scamp"-tarra auton perässä. Tai sitten ei.
     
  6. garagektc

    garagektc Gearhead

    Taitaa olla talvikeleille sen verta ylimääräistä puhallusta imupuolelle että siitähän vois valjastaa tuulilasin puhdistukseen osan..ei tarttis harjailla :lol:
     
  7. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

    Lievää Offtopickia pikkuauton muodossa...

    Onkos Masilla tällaista?
    [​IMG]
    [​IMG]


    Arvatkaapa kuinka tolle lopulta kävi :rotfl:
    [​IMG]
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

     
  9. ET 619

    ET 619 Gearhead

    C5_Z06 kirjoitti:
    Keltainen upea 2d ht Coronet, vai olisiko ollut peräti Super Bee, oli 80-luvulla muistaakseni Jalasjärvellä tunnetun harrastajan tallissa. Just se sama mistä oli kuvia V8 Magazinessa silloin. Centerlinen vanteilla, keltainen kori ja ne mustat teippaukset/maalit oli hienoja. Taisi olla vähän laskettukin jousitusta. Yhden ainoan kerran näin auton, hupaisesti muuten juurikin tuolla samalla tiella josta ylläoleva tarina kertoo. Jep, siinä Lapuan kohdalla. Aivan on omistajan sukunimi kielenpäässä, mutta en vaan saa mieleen.[/quote]

    Vähän myöhässä, mutta varmaankin tätä tarkoitit. Kuva otettu Oulun näyttelyssä '82.

    [​IMG]
     
  10. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Jep, juuri tämä!

    Mobilistissa oli muistaakseni juttu näistä Suomeen tuoduista Super Bee'istä. En muista oliko tämä siinä jutussa mukana. Pitääpä penkoa mielenkiinnosta jos löytäisin artikkelin.
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Muistan hyvin tuon auton samasta näyttelystä. Eipä tullut silloin ajateltua, että pirssi on VAIN 12 vuotta vanha!
     
  12. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Pitääkö sitä olla aina niin viimeisen päälle?

    Kyllä ilman skrapaa tai harjaakin pärjää, ku ei hätääle vaan antaa auton käydä lämpimäksi.
     
  13. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Noniin, lehti löytyi 5 minuutin etsimisellä. Kyseinen numero on 5/2002 ja keltainen Super Bee mainitaan jutussa, auto oli silloin Närpiössä ja veikkaisin että on edelleen.
     
  14. studio57

    studio57 Gearhead

    pelottava taustakilpi ja sen perusteella on hankala pistää noita kahta autoa samaan talliin :rotfl: hienoja pienautoja , mullakin on yksi jonka oon synttärilahjaksi saanut joskus yhdeltä paskahousulta.
     
  15. Sassabian

    Sassabian 1st gear

    Heitäs nyt vielä että kuka Talvitie?? Kiinnostais näin Talvitienä josko olis ihan sukua :D
     
  16. Sassabian

    Sassabian 1st gear

    C5_Z06:n tarinat on kyllä varsin maukasta luettavaa, siitä vaan ensimmäistä kokoelmaa painoon!
     
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Muistelisin, että Markus....
     
  18. Sassabian

    Sassabian 1st gear

    Tarviipa kysellä hiukan josko joku tietäis jotain. Kiitti näistä
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vanha pieri muisteloo part58.
    Markus Talvitie, Koskenkorva. Tos Super Bee myös Mobilistissa. Hyvin tunnettu yksilö täälä alhaalla. Mutta tuo kuva teköö kepposen! Se ei ole noin haalee vaalee vaan kirkkaampi keltainen in real. Tossa kuvassa se näyttä moparin top banana keltaiselta. Sorry ot, mut jos nussitaan pilkkuja niin nussitaan sitten oikeen huolela. Yksityiskohdat ja esim tehtaan värisävyt on mulle elämää isompia asioita.
    Markus osti tuon Been jälkeen Boban Camaron millä sen piti rupee ajaa neppiskisaa. Ei näkyny eikä kuulunu. Sitä odotettin. En häntä henk koht tunne. Seuraavaks kuulin, tai luin siitä kun se oli V8 lehdessä HD triken päällä kera pitkän parran.
    Boban ex Camaro on entisöitynä MR kilvissä Linkulla, ja luulen etä Linkku niin kuin Bobakin tulee muistelee Vuosaaren silta aikoja Swenkkaan.

    Masi, onko sulla pienoismallia Röyhkeästä?
    Heh, niitä on kiva pyöritellä kädessä eri versioina ja niistä saa visioita mitä 1:1 mallille tekee. Näin täällä olen tehnyt pienestä asti ennen kuin sain Autoja alle. Sama homma jatkuu. Edelleen lapsi. Pienenä jouduin käyttää isosiskoilta pieneksi jääneitä pipoja. Saonko niistä traumoja? No vittu en? Ainakaan silloin eikä vieläkään päähineet ei ole liian tiukalla. Ei teillä arvostamani kirjoittajat, mutta kun täällä lukee joidenkin muiden juttuja niin oisko syytä siirtyä pykälää suurempaan päähineeseen ettei kiristäisi?
    Onko mulla aivot jäätyneet pilalle kun en käytä pipoa enää?
    Pekka pistä pari kuvaa mun pienoismalleista kun mulla ei toi skanneri ole hallussa, pliis?
    JES-58
     
  20. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Erittäin terävä huomio tuosta väristä rebel 58, se on todella täyteläisen keltainen luonnossa toi Super Bee. Hallin keinovalo ilmeisesti "polttaa" värin hailuksi. Auton etunoja, vinyyli katossa, väri sekä koko oli mahtava yhdistelmä tien päällä. Myöhemmin ilman vinyyliä oli hieman alastoman näköinen. Auto ei ollut tiettävästi myynnissä missään, se vain ostettiin alta.

    Mitenkä en muista Maukalla olleen mitään trikeä tai partaa, milloin se olisi ollut? Täysverinen harrastaja isolla K:lla kuitenkin.
     

Kerro tästä muillekin!