Toyota Crown Corvette (eura yms.)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Teppe, 7.8.2009.

  1. jope5

    jope5 Gearhead

    corvette toyota

    -meikäläinen kyllä laittoi noi nahat plyysit oli ennen mua.
     
  2. Teppe

    Teppe 1st gear

    Re: corvette toyota

    Eli oikeeseen suuntaan :wink:
     
  3. Mantariini

    Mantariini Gearhead

    Enpä oo täällä nähny tollasta koskaan mut sellanen vininpunainen corvette pyörii mut on kai 454 isolohkomalli et ei varmaan toytan koneella.... Muta mutta kinnulassa on tollanen just crownin alustalle rakennettu. Tais olla viel avo mallikin. Vilaukselta näin tallissa juhannuksena.
     
  4. Teppe

    Teppe 1st gear

    Tietysti jos tuttuja on, niin vois vinkata, että sille saattas olla ostajiakin tarjolla :wink:
     
  5. fishbone

    fishbone Gearhead

    tämän jutun bongasin juuri,tunnen kaverin joka näitä silloin väänsi,ja jotain muottiakin oon nähnyt yhellä toisella lasikuituhemmolla.
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Kun olisi rodikoppa, joka istuisi crownin rungolle, mielellään vielä tuon X-mallisen eli 40-sarjan rungolle. 3w tai pick-up fordsonin näköinen :odroll: :D
     
  7. Ford32

    Ford32 1st gear

    Ainakin Corvetessa ja Ford -32 Tudorissa on sama akseliväli, ainakin tulis kerralla matalalla kulkeva rodi...!
     
  8. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Corvetessa näytti olevan akseliväli 2685mm ja crownissa 2690mm eli riittävän lähellä.
    :odroll:
     
  9. spike

    spike Gearhead

    Eikö c2 ja c3 vetten akseliväli ole 98" eli 2489 mm? Yritin tuossa viikko sitten googletta asiaa kun mietin minkä rungon voisi laitta puukenkä volvon korin alle.
     
  10. electra1

    electra1 Gearhead

    Taisin kerran myydä crownin rojekti kutosen jollekkin kaverille jolle oli tällaanen "korvette". Aikaa jo kulunut sen verran ettei muista yksityiskohtia. Orkkis vetteen vaan saa vähän paremmin vara osasia :rotfl:
     
  11. pala63

    pala63 Gearhead

    Muistelin, että Lohjalla oli myynnissä lasikuitukorinen crowni. Ja kun oikein etsin niin löysin vanhaksi menneen myynti-ilmoituksen nettiautosta, tosin ei ole mallia korvette, mutta euran lasikuidussa valmistetulla korilla kuitenkin...

    http://www.nettiauto.com/toyota/crown/2987330
     
  12. z28

    z28 Gearhead

    niin mäkin myin 2,3 kutosen corvetteen.oli kone kajahtanut seuraavana päivänä kun oli auton ostanut.
     
  13. Teppe

    Teppe 1st gear

  14. Geebe

    Geebe Gearhead

    Kohta varmaan jonkun ladon takaa löytyy Corveten tekniikalle ja rungolle laitettu Toyota Crownin kori, ja vielä katsastettuna. Laivaan ja Japaniin menemään ihmeteltäväksi...
     
  15. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Mikä jottei. Muistaako muuten kukaan aikanaan (n. 82) Kasissa myynnissä ollutta Roverin kasilla rekisteröityä n. 72 mallista Crownia? Siis se malli, jossa on Celivan kanssa melkein identtinen keula ja paras kaikista Kruunupäistä. Tämä v8-Crown jätti alle postimerkin mv-kuvasta huolimatta nassikkaan lähtemättömän vaikutuksen. "Tuollainen pitäisi joskus saada!".
     
  16. itza

    itza 1st gear

    toi UBZ-50 on mulla tervossa. siitä puuttuu tuulilasi muuten toimii. tietääkö joku mistä löytys tuulilasi tommoseen?
     
  17. jope5

    jope5 Gearhead

    toyota corvette

    -kun selvittelin vähän ton auton historjaa niin sain semmosen käsityksen,että tossa olisi alkuperäisen corveten korin mitat.olisi kuulema tehty avo corveten korista muotit sillä toi coupemaisen ulkonäkö.eli periaatteessa pitäisi käydä avo corveten tuulilasi.vannomaan en mene.
     
  18. Teppe

    Teppe 1st gear

    Joku joskus turinoi, jotta sen Euran entisen toimitusjohtajan kautta niitä sais... Mutta kun ei tän kummoisempia yhteys/nimi tietoja annettu, niin hiukan hankalaa lähtä sitä enempää selvittelemään... :(
     
  19. itza

    itza 1st gear

    Re: toyota corvette

    kyselin finnvetestä tuulilasien mittoja mutta käypästä ei löytyny
     
  20. Rodman

    Rodman Gearhead

    Re: toyota corvette

    Tuo lasi voisi olla samanlainen kuin noissa Ferrareissa, omasta en pääse mittaamaan ainakaan vielä kun on pressun reunoilla niin paljon lunta. Omakin lasi on halki joten joudun sen jostain ostamaan.

    Itselläni siis tuo "Ferrari-kori"
     

Kerro tästä muillekin!