Suojateippiä aroille maalipinnoille auton kasausta varten ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Porsas, 17.1.2010.

  1. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Tere,

    Mielestäni olen täällä nähnyt jonkun kehuvan että tuollaisia varta vasten maaliosien suojaamiseen tarkoitettuja teippejä olisi saatavilla, en löytänyt hakutoiminnolla ...kuka valmistaa ja mistä mahtaa olla saatavilla pääkaupunkiseudulla ?

    Kiirus löytää hyvä putka mistä löytää ko. teippiä

    Kiitti vinkeistä :eek:
     
  2. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Bilteman maalarin teippi. Tässäkin kohtaa voi Bilteman laatuun luottaa, eli teipissä oleva liima on totaalisen paskaa ja siten kohtuu helppo irrotella kasauksen jälkeen. Kannattaa vaan irrottaa heti kuin mahdollista, koska vaikka liima on paskaa niin esim vuoden jälkeen se meinaa jättää tahroja.

    Tämä siis mikäli kyseessä suht normaalit maalit, eli omassani oli 2-k lakka pinnassa ja siita teippailin kulmia yms tolla kun asentelin luukkuja paikalle.
     
  3. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

  4. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Mitäs se kalvo mahtaa olla mitä monissa uusissa autossa (ainakin vielä muutamia vuosia sitten) käytettiin suojateippinä ihan tasopinnoilla, volvot ainakin oli melekin yliteipattu kuljetuksen ajaksi. Kalvosssa tosi mieto liiima tai oliko peräti vaan antistaattista.

    Oon miettinyt samaa et kun tota omaa autoa alkaa joskus kasaileen et millä estää naarmuuntuminen, muuta kuin tottakai pitää fleecekerrosto päällä ja silkkihanskt kädessä... :D
     
  5. Make.S

    Make.S Gearhead

    Töissä käytettiin jotain sinistä "maalarinteippia", ja siinä oli kyllä helevetin luja liimapinta. Huonoilla pohjilla lähti maalia mukaan...(ei autosta)

    Slimteippi(sinapin värinen, nam) on hyvää kamaa, mutta kallista.
     
  6. Quest

    Quest Gearhead

    Tapetoiduille seinille tarkoitettu maalarinteippi, esim mitä Rässi66 tuossa ehdotti. Tai mainostarrapajasta haettua heikkoliimaista kalvoa -> jota esim irtokirjain teippien päällä, mikä lie oikea nimi tälle asennuskalvolle.
     
  7. exo

    exo 1st gear

    rautakaupasta saa nykyää semmosta oranssia teippiä,ainaki suojauksiin käytetään työmaalla,ei lähe maalit ovista seinistä yms yms... siinä o ainaki onneton/tahraamaton liimapinta
     
  8. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    laita elmu kelmua tai vastaavaa pari kerrosta
     

Kerro tästä muillekin!