Scamp 1972

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja SCAMP72, 2.2.2010.

  1. SCAMP72

    SCAMP72 3rd gear

    Moi!
    Laitetaan tännekin puolelle kyselyä,elikkäs etsin autoni entisiä omistajia tai muuten vain historiaa tietäviä.Eli auto on Plymouth Valiant Scamp vm.1972.Rek.no VAV -733 ollut välillä myös kilvissä MA - 759.Tuotu muuttoautona 1973.Museotarkastettu 1998 kaakkois-Suomessa.Sitä ennen seikkaillut Vaasan läänissä sijaitsevassa Pernaan kunnassa.Itse ostin auton Turusta.Auto on väriltään met.hohto ruskea mustalla vinyylikatolla.Mikäli tiedät jotain auton historiasta tai auto on joskus löytynyt tallistasi niin olisi mukava saada tarkennusta historiatietoihin.

    Ystävällisin terveisin Tapsa

    Voit laittaa myös s-postia osoitteeseen tapsa1980@hotmail.com
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Taitaa olla stripilläkin viihtynyt, bracketin SM:n arvoisesti. Ei nopea, mutta tasainen
     
  3. SK

    SK Gearhead

    Löytyy. Aloita vaikka topicin "Röyhkeä -71 SS Chevelle 454 alkoi härnäämään..." sivulta 59, nimimerkin C5_Z06 26. tammikuuta päiväämästä nuoruusmuistelosta. Linkki.

    Auto on esitelty V8:ssa 2/94.
     
  4. SCAMP72

    SCAMP72 3rd gear

    Kiitoksia viesteistä ,alkaa valiantin historia pikku hiljaa hahmottumaan ja täytyy alkaa etsimään veekasia 2/94.
     
  5. PJP

    PJP 1st gear

    Autosta on kuva Compact Contactin 1-2/1993 liitteessä. Lienee ollut siis jonkin FDVA:n jäsenen.
     
  6. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Tuttu auto, oli mulla kolme/neljävuotta sitten.Oli ensin pitkään(vuoden?) hyrylässä autoliikkeessä myynnissä , meni kotkan suuntaan harrastajalle/"kauppurille", jos ostin. Kotkaan "jäi" talvirenkaat,ym osia, joita en saanut mukaan (selvisi jälkeenpäin).Mun aikana korjailtu mätävikoja: oik.etuloksun alareuna, kuskin lattiaa ja vinyylikaton "patit" ja vinyyli liimattu uudelleen. Myin turun suuntaan. Kiva auto, nyt joutunut vähän kiertolaiseksi. Mätäongelmat tulossa, jollei jo korjattu.
     

Kerro tästä muillekin!