RockAuto-USPS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja PK, 8.12.2009.

  1. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    juu, sitä minäkin ihmettelen. Rockauton kamat ovat mulle tulleet aina FedExillä ja nopeasti.
     
  2. firesweep

    firesweep Gearhead

    Kuukauden sisällä tullut kaksi pakettia usps kautta toinen tuli suoraan kotia viikossa ja toinen Tampereen tullin kautta kahdessa viikossa.
     
  3. textex

    textex 1st gear

    njoo

    fedexillä näyttäis toimituksen seurannan mukaan tulevan,saa nähdä minne tulee ja milloin,tilasin tiistaina illalla...
     
  4. sincere 51

    sincere 51 1st gear

    Rockki auto

    Hi!

    Kuten on jo taidettu monesti aiemminkin todeta RockAuton kohdalla FedEx toimii kuin kello.

    Se että nuo tavarat Rocista tilattaessa voi lähteä eri puolella Jenkilää toimivista lähetyspisteistä voi josskus vaikutaa hieman aikatauluihin. Nytkin siellä kai on ollut melko kaottisia kelejä paikkapaikoin. Siksi noi USPS:n paketit voi tosiaan olla "hukassa", eli jumittuneet hankeen :D mutta FedExän kohdalla en ole koskaan sellaiseen törmännyt ettei esim. jäljitys pelaisi. :poff:
     
  5. lordC

    lordC Gearhead

    Jeps! Näyttää toi usps:n seuranta toimivan ainakin mun paketissa... 5.2.lähti tulemaan ja viime yönä näköjään on tulliin saapunu... Katellaan koska Itella ilmottaa :eek:
     
  6. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    Tää mun lähetys löytyi chigagosta.Oli 2 viikkoa kulkenut des moinesista 400km matkan sinne ja on nyt uudestaan lähtenyt tänään. Toivottavasti suomea kohti :-?
     
  7. textex

    textex 1st gear

    Re: njoo


    ja tänään tiistaina feddi toi paketin ovelle eli tasan viikko tilauksesta paketti ovella.

    vielä paketti tulossa ja seurannan mukaan vuorokauden viive eli tullee ovelle sit huomenissa :)
     
  8. Detroitin kupeesta myyjä lähetti minulle osia viime maanantaina ja jo perjantaina paketti oli postitullissa odottamassa noutoa. Lähetys ei ollut mikään erikoispikalähetys, vaan ihan normaali USPS Priority Mail. Samalta myyjältä tuli muutama viikko aikaisemmin toinen paketti kuudessa päivässä.

    Arizonasta tuli kolme viikkoa sitten Moparin puskuritunkki kaikkine hiluineen myös kuudessa päivässä, ja kaiken lisäksi vielä suoraan omaan postiin. Paketti ei ollut mikään ihan pieni :) kun myyjä oli pakannut sen kestämään kovimmankin käsittelyn. Tämä tuli myös USPS Priority Maililla.

    Omalla kohdalla viiveet ovat lähes poikkeuksetta johtuneet myyjästä, joka on lähettänyt paketin joskus jopa useamman päivän viiveellä. Toistaiseksi itsellä 98% USPS:n lähetyksistä on tullut perille 10 työpäivän kuluessa, jopa jouluruuhkan aikana. Toki varmasti tänne pääkaupunkiseudulle toimitukset tapahtuvat nopeammin kuin maakuntiin.
     
  9. lordC

    lordC Gearhead

    Tarvii oikeen kertoa,että sujuvuus jatku tässä tapauksessa maaliin asti. 12.pv laittoi Itellan mies sähköpostin,että tullataanko ja tänään iltapäivällä oli postin täti oven takana paketin kanssa. :)
     
  10. GMies

    GMies Gearhead

    Itella ilmoitti minulle, että haluaisivat tullata paketin ja palvelun hinta olisi 22.60 €. Tähän en tietenkään suostunut.

    Siis paketti oli tullivapaa, ei alvia, eikä tullia, ei mitään, mutta Itella halusi 22.60, sanoisin, että aikas härskiä. :mad:
    Toivat paketin kuitenkin kotiin, koska postimaksu oli maksettu kotiosoitteeseen, eikä "Vantaan tulliin".
    Itellalla on selvästi pyrkimys ajaa postitoimintansa alas.
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    jaa, mulle on tullut muutamia kok hinnaltaan alle 50 e paketteja usasta,
    ja itellata tulee viestiä, hoitavatko he tullauksen hintaan 22.60.
    vastaan vaan, älkää, pistääkää tänne paketti suoraan, ei tervii mitään maksaa, kun on tullivapaata. Näin olen kymmeniä paketteja saanut tänne. ilman mitään itellan kuluja.

    ärsyttävintä itellassa on se, että lentona usasta tulee paketti vantaan tullille, yleensä 2-4 päivässä, ja siellä viikoon mitään tapahdu.
    On se kummaa kun 22000 km tulee 48 h:ssa, mutta 110 km, menee viikko !
     
  12. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    perjantai iltapäivällä tilasin rockilta,nyt näyttää olevan pariisissa,ja tiistai aamuna täällä.ie oo ITELLAA välissä.muuten tulis kirje ja vastaus ,ei saada loppuviikkoon mennessä sinne.
     
  13. Mjjv

    Mjjv 1st gear

    Mulla ei ainakaan ole ollut mitään valittamaista usps-itella linjalle, jos näen seurannasta että paketti on Vantaalla niin se on seuraavana päivänä Lahden tullissa ja lappu postilaatikossa ... en tiedä miksi pelittää , ehkä asun logistisesti oikeassa paikkaa :odroll: eikä ikänä ole tullut mitään kyselyjä Itellalta että "tullaavatko he tämän" :eek:

    Ehkä paljon riippuu siintä missä päin Suomea asuu ja minkälainen trafiikki Itellalla sinnepäin on , eikös se kutenkin ole Itella joka toimittaa sen paketin Vantaalta paikalliseen tulliin.

    Usps:n ja esim. Fedex:n hintoihin vaikuttaa myös sillä usan päässä oleva paketin lähettäjä , kerran yhden paketin kulut Suomeen olisi ollut 230$ Fedex ja 65$ usps ... valitsin jälkimmäisen :rotfl:
     
  14. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    Ehkä paljon riippuu siintä missä päin Suomea asuu ja minkälainen trafiikki Itellalla sinnepäin on , eikös se kutenkin ole Itella joka toimittaa sen paketin Vantaalta paikalliseen tulliin. siinäpä se pointti onkin,paketti tulee suoraan kotiovelle,tullattuna.itella ei kuulu koko hommaan mitenkään.
     
  15. pulliainen

    pulliainen 3rd gear

    joopa, ite tilasin 16.7 440sourcelta kamaa usps priority mail kuljetuksella,nyt toi usps seuranta näyttää et paketti olis lähteny jenkeistä 20.7 ,mut sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään..mut katotaan miten käy.aikasemmin on kyllä pelannu ihan hyvin ja jopa toi seurantakin on toiminu.
     
  16. Mjjv

    Mjjv 1st gear

    Siis USPS:n kautta tulevat paketit
     
  17. Uniq

    Uniq 1st gear

    Eli siis mikäs tää tullaushomma on? Tuleeko rockauton hintoihin vielä tullausmaksut lisäksi vai siis ns. "pitäisikö" niihin tulla?
     
  18. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Tulli ja ALV sekä mahdollinen toimittajan (esim. Itella tai paikallinen Fedex, UPS tms. ) käsittelymaksu. Tulli+ALV siis ostohinnasta+rahdista. Alle 50 euron arvoiset (edelleen ostohinta+rahti) ei mene tullia eikä ALV:ta.

    Noin karkeast 25% lisää pulitat Suomen valtiolle ostoksestasi.
     
  19. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    itsellä on 100 € ollu rajana,fed ei ota muuta kuin yli sataselta menevältä paketilta suomen pakolliset tulli+alv,ei erillistä käs.maksua niinkuin ITELLALLA.kannattaa ottaa joskus useampi tavara
    eri tilauksina niin ei tarvii valtiolle maksaa joka asiasta.
     
  20. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    PTC:ltä tilattiin turpaani.Lähti ameriikasta 8.7 suomessa 14.7 Itella suvaitsi ilmoittaa 28.7 että teille olisi lähetys....Vit*u mitä tötöilyä!Soitettiin meinaan muutamakerta amerikkaan ja kyseltiin lähetyksen perään kun ei ollut tullut suomesta dataa usps:lle missä paketti on.
     

Kerro tästä muillekin!