Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Panze

    Panze 3rd gear

    Sorry että tänne kirjoitan kauppailmon mutta meinasin
    tarjota näitä foorumilaisille ennenkuin lähetän takaisin.

    Nyt Commonrail Cumminssiin SUPER HALPA! Suutinsarja. Eli kunnostetut suuttimet Boschin osilla ja uusilla kärjillä. Toimittaja toimitti väärin niin tästä setti netolla! 1250€/6kpl + core sis alv.

    Sopii 7-2005-2007 Cummins.

    Yv jos kiinnostuit!
    Tarjous voimassa 2pvä eli torstaina lähtee takaisin toimittajalle.

    Ja nämähän makso siellä maahantuojalla sen 950€ /kpl :D
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jarrurumpuun ne on valunu, ainakin tuossa Ramistimessa jonka just sain valmiiks, oli valunu, omistaja kertokoot lisää...
    Jäi pyöränlaakerit vaihtamatta, kun ei vetari mahdu pois paikoiltaan, nosturi liian lähellä seinää :mad: :mad: :mad: , ei viittiny vetaria katkasta tai seinää kaataa :rotfl: :rotfl: .
    Onneks oli vaan jarrunestettä vuotanu, vaihdellaan laakerit ja stefat sitten kesällä, kun voi tehdä pihalla (on ennenkin tehty niin...)...
     
  3. sakuc

    sakuc 1st gear

    Timanttiporalla reikä johon voit laittaa sitte vaikka tulpan ku homma on valmis? :rotfl:

    Päälle kyltti: Dodge Ramin vetarin ulosvientireikä.
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Da, jos olis oma kiinteistö, voisin tehäkkin, mutta kun ei oo oma :mad:
     
  5. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    mikäs siitä startista menee? mulla kanssa lyö väliin tyhjää...

    kyllä se sepin rami eilen kulki kun vastaanki tuli pori-tampere tiellä, olin vaan muijan volvolla niin oli turha morjestella ramistille...

    niin ja parhaan esityksen mä tänään näin, joku oli keksiny lykätä tuollasen 3koppasen ramin jonku mersun pikkukuormurin lavalle(joku autonkuljetusauto) varmaan sielä ähisee ylämäissä mese609:sin pata kun dodge nylkyttää selässä :poff: :rotfl: :poff: ei herneitä jos jonku kuulolla olevan touhuja :D näytti vaan niin koomiselta
     
  6. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    löytyiskö tuosta kuvaa mistään? ja missäpäin on?
     
  7. villeri

    villeri 2nd gear

    hmm.. tääläpä tulee taas hauskaa paskapuhetta... mahdollisesti.. eli siis. laitoin tuossa sähköpostia tälle automyyjälle että oli sitten jakopäässä kuraa... noh sieltä tuli vastaus tähän lajiin

    vois ottaa sen jakopäänkannen auki ja kurkata että ketä sielä on.. se tässä vaan häirittee että miksi siinä kannessa on pykälä just sopivalla kohtaa ja öljyä vuotaa...

    edit. kävin lääppimässä sitä koteloa taas kun se on niin ihanan liukas ja kaikkee.. tuon alemman halkeemasauman näkee suorilta ja siinä tuntuu pykälä kun sormella koittaa. tuota toista halkeeman reunaa ei näekkään kun se on sen flektinraudan alla.

    tosta vielä kuva siitä itestään. tuossa nuolen kärjen kohdalla näyttäs olevan halkeema ja siinä tuntuu myös pykälä..
     
  8. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    joo sen reissun jälkeen se pihaan jäi :mad: ja koukkasin viä tallin kautta ennen ku menin kotia mutta en sammuttanu autoo siinä vaan kävin äkkiä sisällä ja jatkoin matkaa :-? no enivei otin startin irti ja uuden saa takuuseen 8)
     
  9. rötkö

    rötkö Gearhead

    m

    Kopsasin tuolta aiemmilta sivuilta..

    Siitähän sais jakopään kopan jos viel tallessa..
     
  10. torre

    torre 1st gear

    oli hianoo eilee istuu autoon ja laittaa puhallin päälle, lähin ajamaa ni pölähti lumet naamalle :D
     
  11. Se on varmaan hajonnu sillä edellisellä omistajalla ja sit yrittäny tehdä jonku patentin et ei vuotais öljyä mut ei onnistunu siinä hommassa. ainaki se kansi on ollu auki ku punasta tiivistemassaa näkyy.
     
  12. villeri

    villeri 2nd gear

    joo jotain tämmöstä siinä täytyy olla. otan tuon auki kun ehtii. mitenkähän jos irrottas tuon kopan ja tigillä hitsais kuntoon?
     
  13. torre

    torre 1st gear

    Voi jeesus, taas pitää mennä euroopan ihmeellä töihin ku amerikan ohjus ei lähde käyntiin, täyshehkulla starttas aivan hyvin muttei ees luvannu.. pakkastaki vaan -25 :)
     
  14. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    hei villeri älä ole ihan varma että on halkeema, siinä valussa on kaikkea muutaki ropeloa kyllä mikä voi näyttää halkeemalta.

    ja sitäpaitti mä en oikein usko että se noin ylhäältä heittäis pienestä halkeemasta tuohon malliin öljyä ulos.

    nostä syyläri pois ja irrota se flektin pidin niin saat sen jakokopan irti, mä voisin veikata että sielä on edellisen jäljiltä stefan huuli väärään suuntaan, tuollai mulle kävi 3.5promillen kännis ja sen jälkeen oli niinku olis ämpäristä öljyä kaadettu auton alle ja moottorin päälle.

    ja jos se tosiaan halki on niin hitsaa/hitsauta nyt hyvä mies se josain kun kuitenki kaikki palaset löytyy, kyllä tigillä siitä hyvä tulee ja ihan turha laittaa rahojansa mihkää "uuteen"...

    ja olisko sielä tohon malliin rojua ollu liikentees että koppa halki olis menny? :eek:
     
  15. villeri

    villeri 2nd gear

    Kyllä tuossa ite ottamassa kuvassa (jossa näkyy vihreä nuoli) olis aika selvä halkeema kun näyttää niinkun siitä ois vähän lähtenykki jotain. mutta täytyy ottaa tuo auki tässä kun kerkee. voihan tuo toki olla kampuran stefa kun se kerran noin roiskottaa ympäriinsä.

    onko joku purkanu tommosta konetta. katselin että koko nokka-akselin joutuu vetään pihalle kuten noissa "dodge ram pystyputket" laittamissa videoissa näky. pitääkö sieltä nokka-akselin toisesta päästä irrottaa jotain ensin että sen saa pois?

    alkaa tuleen sellain tunne että meikän monen vuoden haave haukkas p*skaa heti alkuunsa.. :argue: :poff: :x :lol: :odroll:
     
  16. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Taitaa olla mun Rampe tuo :D Tahmaset oli takajarrut, toivottavasti nyt pelaa.

    Tuota Villerin postaamaa kuvalinkkiä kun tarkalla silmällä katsoo, niin kovin näyttäis siltä ett koppa olis halki. Voihan se olla ett edellisellä omistajalla tuo kohdistintappi pudonnut ja sitten vaan turannu silikoonilla myyntikuntoon. Putsaa se kuvan kohta jollain spray-tökötillä, eiköhän tuo silloin näy paremmin, ett onko se halki vaiko ei.

    Kaikki tarvittava purkaantuu tuosta etukautta, nokka-akselin rattaan takana on akselille "kiinnityslaipat"
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Juu, sunhan se, ei mulla muitakaan Ramistimia nyt ole täällä (vaikka kyllä niitä suurinpiirtein yksi per viikko on helmikuussa ollu)...
     
  18. SKINI

    SKINI 1st gear

    Laatikko asiaa.. rupes pakki luistamaan kun vähän kuormittaa, normi käännys esim. pihalla jaksaa vetää mutta nelikko päällä lumessa niin rupee luistaa. Säädin panna (t), ei vaikutusta. Löytyykö muita ideoita kun mitta pakin paineet ja jos nee on ok niin laatikko alas ja vaihtaa pantaa?
     
  19. villeri

    villeri 2nd gear

    mistä ootte ostellu koneen tiivistesarjoja? Machineryltä vaiko jostain muualta? ja mitähän tuommonen jakopään tiivistesarja maksaapi? jos tuota ottas lähiaikoina auki niin ois sit laittaa uutta tiivistettä sinne...
     

Kerro tästä muillekin!