Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. ottok

    ottok 1st gear

    Terve!

    Suunnitelmissa olisi laittaa sport -mallin valot vanhojen himmeiden ei- sporttisten tilalle. Nuo + releytys näkyy olevan jenkkifoorumeilla kehuttu muutos.

    Tähän liittyen: tietääkö joku usasta edullista paikkaa, mistä voisi tilata dodgen alkuperäis-osia? Tietysti täytyy selvittää vielä hintataso Suomestakin.
     
  2. fmj

    fmj Gearhead

    BTW Hyvin tulee tavaraa ulos sutinvaihdon jälkeen, kun mielestään pistää uuden PA-sutin "ei liian kireelle". Ihme kun alko kakomaan..
    http://yfrog.com/i311019ij
    Siirtopunppu ainakin pelaa :)
     
  3. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Moi. Tuolta oli tarkotus ostaa kirkaslasiset -95 ramiin, en oo vaan perehtyny sen kummemmin firmaan rahapulan takia, kyselin viestillä ku heppu oli itte ulkomailla, mutta selitti että niillä olis. Voi olla myös niitä sport-mallejaki. Kysy :) Suomi kun vaatii sen E-tunnuksen noihin valoihin, nii on vaihtoehdot aika vähis..

    Itte releytin noi valot, ja kalvoin alkuperäisistä ajovalopolttimoista (9004) lamppuosan pois ja asetin sinisen H4:sen sen sisään. Vieläku sais ne kirkaslasiset umpiot, ni vois tulla pari heppaa lisää valoihin. Mutta lisäpitkät pistän vielä keulalle lisäksi, nii surkeat noi alkuperäiset on tuolla modifikiaatiollaki..
     
  4. sakuc

    sakuc 1st gear

    Starttaamisongelmasta en ole varma, oma ei lähtenyt lämpimänä käyntiin, VP44 vaihto korjasi ongelman. Itsellä aski rupesi arpomaan paskan maadoituksen takia, testerillä katottiin autoliikkeessä että APPSin voltit heitteli miten sattuu, lukko + vaihtaminen oli satunnaista.
     
  5. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

  6. sakuc

    sakuc 1st gear

    Paitsi et noissa amerikan pumpuissa taitaa järjestään kaikissa olla ne 'Fedex' sähköt, en tiedä tunkeeko ne niitä sit euroruiskuihin kans...
     
  7. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    kyllä vastustaa...

    nyt meni vetoakseli poikki, edestä se kokomittanen, oliskohan kellään täällä myyä sellasta?

    onkos tuolle tukivarsien uudelleen tekemiselle joku syy muukin kuin auton korottaminen? ja nuo ilmeisesti tarvii silloin olla pitemmät kun autoa korotetaan?

    minkälaisia puslia niihin olette laittanut jotka niitä olette tehneet?

    aattelin kun tuota omaa koslaa äsken kattelin niin näytti siltä että varsi pääsee liikkuun tuon kumin ympärillä eli se on särki, vois tuossa samalla niille tehdä jotain kun tuota vetariremppaa tuli hankittua :lol:
     
  8. villeri

    villeri 2nd gear

    kuka tunnustaa.. tänään tuli vastaan musta 2gen rami klo17.20 parkanon pohjoispuolella. nostin lapaa ja sain vastauksen.

    ja torre perhana et tullu morjestaan :lol:
     
  9. torre

    torre 1st gear

    mitäs olit niin hidas :D
    Ei jaksanu odotella pimeentuloa ku kelkalla piti ajaa kotia..
     
  10. villeri

    villeri 2nd gear

    no ei kehdannu paljo satasen päälle tulla :D

    sjk abc autoluukulla saa muutes odottaa palvelua aika kauan... :mad: :mad: :mad:

    koitin sitä turbotecciä saada kans innostuun ramista.. :D
     
  11. torre

    torre 1st gear

    se tuota mun omaa jo kyseli pari päivää sitte muttei viitti kaverille myydä jos tuloo sutta :)
    seinäjoen abc ny on muutenki aivan puosta
     
  12. villeri

    villeri 2nd gear

    mä koitin sille ehdottaa tämmöstä vanhaa rivipumpullista :)
     
  13. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mistä kohtaa meni poikki??
     
  14. Skinny Puppy

    Skinny Puppy 1st gear

    PRKL hajos lasinpyyhkijöistä moottori, omaa tyhmyyttä kun en putsannut lumia pois ja sulka ei päässyt alas asti... FedEx on jo onneksi uutta tuomassa.
     
  15. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    meni tuosta ristikosta ja sitten ilmeisesti pamautti sen niin lujaan nalkkiin että meni oikein akseli ihan murikan vierestä poikki.

    onko jamant sulla kuinka saatavilla dodgen niveliä, ajattelin uusia kaikki kun kerran tuota rupesin pöyhiin, ja mitä nuo maksaa laita nyt vaikka jotain esim hintoja mulle yv.nä
     
  16. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Eli tarttet koko vetarin!!
    On jotain hyllyssä ja loput tilaamalla!! Laitas tiedustelu auton tietojen kanssa mulle sähköpostiin, helpompi tutkia asiaa!! Muista omat yhteystietosi, en minä kaikkea tiedä :rotfl:
     
  17. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    heips vaan kaikille 8) tänään cumminssi laulo 16h ja 1200km :rotfl: treeltä karigasniemelle 8) ja tänne perustetaan cummins garagen alajaosto :rotfl: koitakaahan pärjätä vähän aikaa ilman mua josko routa porsaan kotiin ajais :rotfl: 8)
     
  18. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    1200km ihan mukava matka ajettavaks, sielä sitte viikonloppusin porojen kanssa lapinkultaa, kyllä ne rupee etelänmiestä ymmärtään kun vähän on promillea koneessa....

    joo jamantti koko vetari on kyllä sökö mutta ajattelin laittaa kaikki nivelet etupäähän uudet nyt ku tota joudun pöyhiin...
     
  19. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Saako siitä vetarista pelastettua sen ulkopätkän edes?? Uutta vetaria saadaan, mutta se on vain sisäpätkä (pituus 891.54mm, tarkistatko mitan??), ulkopätkä onkin vaikeampi ja kokonaista ei suoraan ole saatavilla!!!
    Niin ymmärsinkin....
     
  20. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Aiettä oikeen "heips" :lol: Kai sä koht sanot et siel on "ihanaa" :poff:

    Miltäs siellä näyttää? Sulla on joku kämppä jo siellä?
     

Kerro tästä muillekin!