Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tuolla se on Haapaveellä. Oli joskus loppuvuodesta täälläkin kaupan, omistaja kyllä kirjottelee voorumille.
     
  2. MustangGT

    MustangGT Gearhead

  3. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Voe hemmetti että on mukava kattella näitä upeita vanhoja kuvia 8)
    Kiitos kaikille ja jatkakaa samaan malliin.... :D
     
  4. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear


    veit jalat suustani.
    ehkä joku hiukan miedompi scooppi, -jos sellanen pitää olla, ja värikin todennäköisesti olis mielummin vaikkapa oranssi..tai musta.. tai..
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    niin niille oransseille ja miedoille scoopeille taas naurettaisiin 15vuoden päästä ... niin sen menee sit on muotia pitää peltikypärää sukkahousujen kanssa ja kaikki miehet ilman kalapuikko viiksiä on homoja .
     
  6. tammercity

    tammercity Gearhead

    Tämä olisi varmasti teidän mieleen 8)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onpas siinä vaillinantissa ujo skuuppi :rotfl: , mutta mikä vitun kerrossämpylä toi on :rotfl: .
    [​IMG]
     
  8. *mape*

    *mape* 1st gear

    Jep, nämä oli "kova juttu" sillon joskus...yks tollanen oli perheessä ja radallakin käpäs :p
    [​IMG]

    Onkos tästä pelistä kellään tietoa? Oli mulla -93-94. Kasi tuli keulille nakattua yms. Ois kiva tietää mihinpäin se katosi ja onko viel henkissä :odroll:

    [​IMG]
     
  9. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    [​IMG]

    Tästä alkoi meikäläisen turmion tie amerikan autojen parissa. Vuonna -79 hankittu eka jenkki - Galaxie 500 -71 351 moottorilla.
    Oli niin hieno peli siihen aikaan että naapuritkin luuli lottovoittajaksi!
    Originaalit kapselit piti heti heittää hiiteen ja hommata viisipuolaiset Westernit alle ja tuplaputket värkätä litteillä efector-vaimentajilla..!
    Kuva taitaa olla vuoden -81 kesältä.

    Tämän perään kyselin täällä taanoin ja yllätykseksi sainkin vastauksen turun suunnasta että auto on tallessa eräällä nuoren polven harrastajalla!
     
  10. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    epäilemättä asia on juurikin näin.. :rotfl:

    käynkin heittämässä partakoneen roskikseen.
     
  11. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    ei ole kyllä harjavaltamaalaus näyttänyt koskaan oikein järkevältä..
     
  12. Acer65

    Acer65 Gearhead

  13. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  14. impala67

    impala67 Double Gearhead

    liekkö tämäkin kadonnut jonnekin korivaihtojen hautoihin?
    persoonallinen rekkari.
    [​IMG]

    omasta mielestä nuo pro-stok-skoopit ovat olleet aina korneja, tyylikkäintä on mielestäni sleeper-henkinen reiätön pelti tai sitten kunnolla pellistä läpi tunkeva ahdinkompleksi.
     
  15. wege

    wege Gearhead

  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Juuri tätä El Caminoa muisteltiin tuolla Onko El Caminot loppuneet topicci:ssa http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?p=1709987, missäköhän lienee nykyään ?
     
  17. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Sulopuiston Suomessa rakennettu '67 Chevy II, esitelty Street&Race lehdessäkin 80-luvun lopulla. Myöhemmin Pälli tuotti Kanadasta Abe Loewenin '67 Chevy II kilpurin, jolla voitti Super Stockin suomenmestaruuden 1990. Uusi omistaja Koskinen Jyväskylästä voitti SS mestaruuden 1993. Sama mies vei Compin SM:n 1995 samalla autolla. Chevy myytiin Ruotsiin, ja Marc Kelty on kilpaillut edelleen Tverinin maalaamissa keltamusta väreissa olevalla Super Stockerilla jo toistakymmentä vuotta. Mutta missä kuvan punainen Kakkonen on nykyään?
     
  18. kurko71

    kurko71 Gearhead

    [​IMG]

    Meikän Sysleri vanhassa värissä, nykyisin limenvihreä.

    Sampsa
     
  19. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Sulopuiston Suomessa rakennettu '67 Chevy II, esitelty Street&Race lehdessäkin 80-luvun lopulla. Myöhemmin Pälli tuotti Kanadasta Abe Loewenin '67 Chevy II kilpurin, jolla voitti Super Stockin suomenmestaruuden 1990. Uusi omistaja Koskinen Jyväskylästä voitti SS mestaruuden 1993. Sama mies vei Compin SM:n 1995 samalla autolla. Chevy myytiin Ruotsiin, ja Marc Kelty on kilpaillut edelleen Tverinin maalaamissa keltamusta väreissa olevalla Super Stockerilla jo toistakymmentä vuotta. Mutta missä kuvan punainen Kakkonen on nykyään?[/quote]

    Tallessa on ja odottaa että omistajalla liikenee aikaa, ja toi konepeittokin on jäljellä
     
  20. ata

    ata Gearhead

    http://kuvablogi.com/nayta/2490839/
    Nythän muistoa pukkaa... tolla kaverin Cortinalla meinaan kierrettiin 80-luvulla aika monia tapahtumia... :) Näyttelyt, Forssat, Hangot, Räyskälät jne.
    Hylsy taitaa olla kaverilla tallessa nykyäänkin, viime Forssassa tuli törmättyä tuon rakentaneeseen kaveriin, missä on käynyt euro, jenkki ja japsikalustolla, viimeksi oli vähän erikoisemmalla japsilla siellä.

    Tuossa Cortinassa oli viimeisessä vaiheessaan mm. Dodge Monacon takavalot ja V6 ruiskulla, Caprin kojelauta ym. ym... 80-luvun alkupuolella pääosin rakennettu. Tuossa kuvassa näyttäisi olevan jo aika lailla sitä lähellä, kun takakaarissakin näyttäisi olevan jo lisälevikkeet (koko kylkiäkin oli tuossa pullistettu ulospäin).

    Tuon jälkeen liikuttiin saman kaverin musta/hopealla -81 Dodge 024:lla, ei niitäkään kai kauheasti taida maassa olla, lieneekö olemassa enää...
     

Kerro tästä muillekin!