Camry- 90 kytkin ei irrota

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja loukusa91, 24.3.2010.

  1. loukusa91

    loukusa91 3rd gear

    joo eli -90 camry jossa nesteellä toimiva kytkin, ei irrota kunnolla, niin vähän ettei mene vaihde silmään käydessä. järjestelmässä ei ole ilmaa, kaikki ok siirtohaarukalle asti... onko asetelma paskana vai paikat jumissa? koitin saada vähän crceetä siirtohaarkukan reiästä kytkinakselille ja muuallekkin (ei kuitenkaan levylle :) ) mutta ei auta. joutuuko purkamaan lodjun irti/ uusaamaan jotaki?
     
  2. Miki76

    Miki76 2nd gear

    Joo...Jos se se haarukka liikkuu niinku pitääki,niin eikun laatikko pois...
    Sulla voi olla asetelma paskana,tai sitte levy kuten kävi mun käyttis carinassa.Välillä irrotti ja välillä ei...
    Syy:Levyn keskiöstä irronnu kumi(tarvike levyssä jouset)ja meni sitte välillä johonki sopivaan rakoon estäen kytkintä irrottamasta....
     
  3. Duron

    Duron 1st gear

    ihan selvä vika kytkin levystä jousi irti ja se on välissä, ei muutakun loota irti ja kytkin kauppaan.
     
  4. loukusa91

    loukusa91 3rd gear

    purkuun taitaa mennä, leimalle muutakin puuhaa ois, kaverilta ostin aseveli hinnalla... aika hapan kori tämän ikäseksi. kiitos vastauksista!
     

Kerro tästä muillekin!