Suburban rykii ja pätkii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Kittari, 3.4.2010.

  1. Kittari

    Kittari 1st gear

    Chevy suburban 6.5 td 1995

    Moottori alkoi nykimään ja pätkimään kesken ajon. Eikä enää muutaman tunnin seisomisen jälkeen suostunut käynnistymään ollenkaan.

    Auto hinurilla korjaamolle, jossa vaihdettiin siirtopumppu. Taas lähti hienosti käyntiin. Ajoin auton kotiin n.25km. Kotona sammutin auton ja starttasin sen muutaman minuutin kuluttua, jolloin kone alkoi taas pätkimään ja käymään todella huonosti.

    Auto seisoi pari päivää, jonka jälkeen ei meinannut millään käynnistyä. Kaasun pumppaamisella sain sen tulille, mutta kone kävi erittäin huonosti ja sammui minuutin kuluttua.
    Pari kertaa samanlainen starttaus onnistui, mutta sen jälkeen ei lähtenyt käyntiin millään...

    Mikähän mahtaisi olla diagnoosi tuollaisiin oireisiin??

    Korjaamon setä epäili FSD-boxia, koska näkyi olevan vielä originaali paikassa ilman jäähdytystä.
    Auto on ollut minulla 6 vuotta, eikä ole aikasemmin oireillut mitenkään..

    Ajettu on 275tkm...
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Saakohan se siirtopumppu nyt sitten virtaa? Voi se boxivikakin olla, mutta kannattaa kokeilla löysätä siitä suodattimen päältä sitä ilmausruuvia, jos startatessa ei tuu soppaa niin pumppu ei pumppaa.
     
  3. kojo

    kojo Gearhead

  4. Duron

    Duron 1st gear

    voi olla kampiakselikin menossa poikki
     

Kerro tästä muillekin!