chevrolet pickup 4x4 -89 isoin rengaskoko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja CCM1, 2.2.2010.

  1. CCM1

    CCM1 1st gear

    eli saako isompia kuin 33" papereihin? olis halua saada 35silla leimattua
    vai onko se taas inssin mielest liikaa
     
  2. G20

    G20 Gearhead

    K1500 alkuperäinen koko taitaa olla otteessa 265/75-16 jonka perusteella 33" suurin minkä muutoskatsastaa.. Ite joskus sain 33" otteeseen ja samantien 35" alle. Eipä niitä kukaan vahdi liikenteessä... :wink:
     
  3. janiluo

    janiluo Gearhead

  4. CCM1

    CCM1 1st gear

    lähinä katsastusta varten ihmettelin.. joudun vaa käymää sirkkeleillä leimall ja sitt ajaa 2kilsaa tallille ja 35takas alle ennenkuin häpäisee ittensä liikaa :oops:
     
  5. Spnk

    Spnk 1st gear

    Aihetta sivuten...

    Mro.

    Ajattelin vastailla tähän viestiin, josko joku osaisi auttaa mua.

    Itsellä alla -89 1500 Fleetside ja oon koittanu muutoskatsastaa ko. vekotinta 32x11.5 R15LT -renkuloille. Äijät sanoo, että EI KÄY!
    On kuulemma liian korkeat, kun saa olla enint. 81mm isommat jossain tyyppitiedoissa mainituista rengaskoista (koista?). Nyt vaativat jotain mitä itse kutsuvat nimellä: "Todistus valmistajan edustajalta euroopan markkinoille suunnatun ajoneuvon tai sen rinnakkaismallin suurin rengaskoko".

    Mutta kun näitä tässä katselen, niin jätkillähän on vieläkin isompia gummeja alla... Mikä avuksi!?

    Haukkukaa vaikka nyybiksi tai jotain, mutta auttakaa hyvät ihmiset!
     
  6. hevisevi

    hevisevi Gearhead

    Laitoin YV:tä.
     
  7. J_Lanttola

    J_Lanttola 3rd gear

    Jeps, sama ongelma oli Toyota HJ61 kanssa, eli kyseisessä autossa oli otteessa vain noita pienempiä kokoja, joten piti hommata maahantuojan todistus jossa lukee kyseiseen malliin tyyppihyväksytyt rengaskoot. Eli vaikka sitä isointa rengaskokoa ei olisikaan kyseisen auton rekisteriotteessa niin tyyppihyväksytyt koot pätee kaikkiin kyseisen mallisarjan autoihin ja siitä isoimmasta koosta saa suurentaa sen mitäsenytolikaan.
    Eli itse lähtisin ensin maahantuojalta kyselemään onko sellaista todistusta mahdollista saada.
     
  8. J_Lanttola

    J_Lanttola 3rd gear

    Re: Aihetta sivuten...

    Mikä sulla on muuten rekisteriotteen mukainen rengaskoko?

    Ai joo ja eikös tuo raja ole kuitenkin 51mm suurimmasta koosta, eikä 81? Kuulostaa jo vähän siltä että kannattaa kysyä joltain toiselta konttorilta jos löytyisi valmiit tiedot.
     
  9. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Kertokaas mihin kaikkeen vaikuttaa tuollainen isompi rengaskoko? Mittarivirhettä tulee, vaihtaako automaatti eritavalla ja tuleeko muita "oireita" esim puutumista meneen kun välitys harvenee?

    Ihan epätietoisena kyselen...
     
  10. jusssi

    jusssi Gearhead

    Muinoin kyselin konttorilta tuota rengaskokoasiaa ja katsuri löysi ´91 6.2d K-1500 p/u :lle tyyppitiedoista otteen kokkoa isomman koon, jonka perusteella STRO(vaimikäsenyon)kirjasta katsottuna olis tuon 33" saanu muutostettua otteeseen. Ne olikin ajossa ja aika pitkältä tuntui välitys, mutta oli tosin jo osa heposista kirmannu muille laitumille. Ehkä jos olis jakopään ja pumpun rempannu, ni olis ollu mukava matka-ajossakin. Kai tuo isontaminen ehkä paremminkin korjaisi mittarivirhettä, vois tosin jo 33 mennä pikkusen ylikin... :odroll:
     
  11. cam68

    cam68 1st gear

    mulla oli 91:sessä 1500 fleetside 33":set ja niiden saamiseksi alle muutoskatsastus 29e. tuo on isoin koko tuon ikäiseen.. ja luultavasti uudempaankin, jos ei sitten löydy jostain tuota 265 75 16 suurempaa tyyppi hyväksyttyä kokoa..
     
  12. teme01

    teme01 3rd gear

    mistä sais paperin tuosta 265 75 16 orkkis koosta ??
    itellä meinaan lukee orkkiksena vaan 225/75r16.
     

Kerro tästä muillekin!