Ihme kysymys, ei siis trolli.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Hexa, 10.3.2004.

  1. Hexa

    Hexa 1st gear

    Asiaan. Kuuluuko ´89 diesel-vanissa olla tankissa alipainetta? Syksyllä vehkeen ostettuani kuului tankista mojova sihaus aina korkkia avatessa ja tästä tuli toista ketjua lukiessani mieleen, että jos... Oon jättäny korkin aina löysälle, ettei käy kuin muinaisen Fiuden kanssa, tankkiin tuli tyhjiö, sihinäletku oli umpijäässä). Jotta oliskos alipaine tankissa sittenkin terveellistä?
     
  2. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Kuuluu KUULEMMA asiaan,jostain luin että jos ei sihauta KORKKI on rikki.Toivottavasti oon väärässä sillä omssa vanissa ei sihauttele.
     
  3. shaft

    shaft 1st gear

    Pari diisseliautoa on kyllä jättänyt matkan kesken sen takia, että tankkiin muodostui alipainetta. Tiedä sitten jos vanissa kuuluu näin olla..
     
  4. starcraft

    starcraft Gearhead

    Joo kyllä munkin vani sihauttaa aina kun korkin avaa. Ei siellä nyt kuitenkaan mikään hirveen kova alipaine ole.
     
  5. Hexa

    Hexa 1st gear

    Tuli nimittäin mieleen ihan siksi, että vani muistaa kyllä rouhia menemään muutaman litran sataselle. Matkamittari on lomalla joten ei koko ajan tule kulutusta seurattua, ja turbiinin lukko on kateissa. Hörppisiköhän näinkin pienellä konstilla entistäkin vähemmän?

    Trolleille ja muille noidille tiedoksi, etten osta Nissania vaikka näyttäisitte kieltä! :grin:
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Sama homma -94 Capricessa. Kulutuslukemissa ei ole valittamista. Johtuisiko ruiskun bensapumpusta, niissä kun on huomattavasti kovemmat paineet, kuin kaasarivehkeissä?
     
  7. Lettu

    Lettu Gearhead

    sama 87 cc broughamissa, tankki oikoo ittensä kun korkin aukasee. on se vaan vahva alipaine
     
  8. rod

    rod 1st gear

    Jos se tankki menee lommolle alipaineesta niin korkki on rikki.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    vaan kun niin sen kuuluu...polttoainejärjestelmään muodostuu alipaine kun tankista imetään kamaa pois ja jos parkissa ollessa kertyy ylipainetta se höyryyntyy sitä kolmatta putkea pitkin konehuoneen hiilisäiliöön ja koneen käydessä taas imusarjaan jne. Jos tankkiin ei ajon jälkeen kerry alipainetta vuotaa systeemi jostain
     
  10. chevy76

    chevy76 1st gear

    Yleensä kun tankkaan, laitan tankkauspistoolin valumaan ja avaan Cola tms tölkin..Tankin korkki ei sihahda, mutta tölkki sihahtaa avatessa..Ox se normaalia..?? Onko tölkissä silloin yli vai alipaine..?? Onko se vaarallista kun se suhahtaa huoltoaseman pihalla..?? :smile: :smile: :wink:
     

Kerro tästä muillekin!