Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. moonchild

    moonchild 1st gear

    paljonkohan tuo ilmastoinninputki maksaa suurin piirtein / onko kellään nurkissa pyörimässä?
     
  2. moonchild

    moonchild 1st gear

    johan pomppas; kyselin hintoja ja nyt näyttäis näin että uusi putki maksaa 200€. Tuumailivat että kompuralta kuivaimelle ja tulipeltiin menevä putkisto on samaa pakettia :(
     
  3. kojo

    kojo Gearhead

    :eek: onpas putkella hintaa

    mutta kompuraltahan ei mee putkea tulipeltiin, vaan toinen kuivaimelle ja toinen sinne kennolle eteen.. se on sit oma putkensa joka menee kennojen välissä.
     
  4. moonchild

    moonchild 1st gear

    En ole vielä sen kummemmin sitä putkea katellut, joten mikä putki tämä on joka menee siinä sisäpellin vieressä? Tässä mallissa on takana myös ilmastointi. Eikös nämä putket kuitenkin ole kompuralta lähteviä, osa kuivaimeen meneviä ja osa menee tulipellin läpi ja kaikki ja vaihdettavissa vaikka putki kerrallaan???
     
  5. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    eikös se ole metalli putki? Laittaa vaan puserrus liitin jatkon siihen..?
     
  6. moonchild

    moonchild 1st gear

    hitsaamistakin mietitty, millainen se puserrusliitin on ja kestääkö täytön painetta? Mikähän paikka nuita liitoksia tekis? Tosin on kumiosatkin hieroutuneet hieman, mutta niiden suojaksi voi laittaa jotain kun kerran paineet on sisällä pysyneet.
     
  7. sbf

    sbf Gearhead

    Teet helmiliitoksilla kupariputkesta jatkon.Ei sitten pidä kaasuja jollet laita loctiten putkikierretiivistemömmöä väliin.Testattu ja toimii.
     
  8. lt50

    lt50 2nd gear

    Sattui sitten se laatikkovaurio allekirjoittaneelle. Järvenpäässä ensin hävisi pakki, nykäisi kerran taapäin ja jäi siihen. Ja kun lähti eteenpäin sai vauhtia sen max kuuskymppiä. Tarjoaa koodia 87 "high ratio error" muistaakseni. Laatikossa on öljyä eikä tuossa kuoressa ole mitään ulos tullut., Koitin nollata koodit ja jatkaa, mutta eipä tuo kummeksi muuttunut. Auto jäi sitten Järvenpäähän :mad: ja allekirjoittanut jatkoi junalla kotio Pietarsaareen. Nyt pitää selvittää kumpi olisi halvempi
    A) auton haalaus ylös ja uuden laatikon osto ja itse paikalleen asennus vai
    B)auton korjaus etelässä, parhaassa tapauksessa laatikon saa pelastettua jolloin säästytään laatikkokaupoilta. Hinauspalvelu suositteli Lysimox nimistä liikettä, onko kellään kokemuksia? Ja jos jollain on rakentavia ehdotuksia, edullisia laatikoita, korjaamoa tai kuljetusliikettä saa ehdottaa. Tänne, tai YV tai soittaa suoraan 044 588 3682 / Jani.
     
  9. Moro. Ostin vetonivelensuojakumin ja pakkauksessa oli 3 pussillista vaseliinia. 2 pussillista sinistä ja yksi vihreä. Mikähän on näiden värien selitys, eikö ne kuitenkin sekaisin siellä kumin alla mene?
     
  10. freeride

    freeride Gearhead

    ei ole henk.koht kokemuksia,mut muistaakseni yhden jantterin rotkeen vaihdettiin sielä laatikko ja tais olla korosarjan asennuskin sielä.palstalla.nim. ZxKimmo


    Lysimox Oy tarjoaa mm. seuraavia palveluita

    * moottoritietokoneet mm. seuraaviin automerkkeihin Cadillac, Chevrolet, Ford, Chrysler.
    * Lysimox Oy korjaa sähköisesti ohjatut vaihteistot mm. Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, GM Europe ja tietysti muutkin hydraulisesti ohjatut vaihteistot.
    * huoltotoimet
    * iskuvaimennus ja jousitus korjaukset alkuperäisin varaosin tai haluttaessa myös markkinoiden parhaimmilla KONI viritysosilla
    * laajan varaosapalvelun

    Puh. 020 7120720
    Gsm. +358 400 485 588

    Lisätietoja:
    info@lysimox.fi

    Myymälä:
    myynti@lysimox.fi

    Autokorjaamo:
    korjaamo@lysimox.fi
     
  11. lt50

    lt50 2nd gear

    Juu Lysimoxiin olinkin jo yhteyksissä, mutta tällä kertaa tuo oma hylsy lähtee varsinaissuomen suuntaan laitettavaksi, joten nyt on yksi ongelma vähemmän. Se ettei ole yhtään soivaa autoa pihalla onkin sitten toinen juttu, kun Audikin on samaan aikaan telakalla. Ei ole loppupeleissä kovinkaan fiksua pitää kahta "harrasteautoa" , mutta Corollaan en kuitenkaan vaihda :D
     
  12. voittol

    voittol 2nd gear

    Lienee pakkaajan virhe? ittellä muistaakseni vihreetä ollu 1/ kumi.
     
  13. ka.va

    ka.va 1st gear

    Jipikaijee!!

    Vihdoin puolen vuoden seisonnan jälkeen savut autosta on otettu. Vidu mikä fiilis..!!

    Nyt pitäs peruslähtökohdat alkaa olee kutakuinkin kunnossa. Toosa rempattu,ölppä putket uusittu,savupiippu suora ja avarampi,startti uus,akut uudet,päävirta kaapelit ja maatot uusittu ja järeämmät sekä laturi uusittu joka muuten o vissiin jo uutena rikki,kun latausjännite pyöri 16v:ssa. Ostin ton kiina-mallin laturin vähän niin kun varalle,mut latoin kuitenkin kiinni sen. Eivät taida kiinassa testata mitenkään noita latureita kun ei mitään tested lappuja löytynnä laatikosta.. Niin ja olihan siinä eri kokonen hihnapyöräkin..

    Onkos kellään äkkisilteen tietoo tai muistikuvaa? Olis käyttöö 103-104 tuumaselle moniurahihnalle, minkä vehkeen tiedoilla mahtas löytyä?
    Mulla kun pyörii toi Hottentotti kompura konehuoneessa, jossa on alkuperäistä isompi hihnapyörä. Us-partsista löyty viimex jonkun tovin
    etsinnän jälkeen, mut ku puupää ei muista mistä autosta kyseinen remmi mahtaa löytyä.
     
  14. mikke20

    mikke20 Gearhead

  15. Voiko kuorma-autoksi rekisteröityyn pick-up Silveradoon laittaa lasikuituista lavakoppia?

    Ajattelin vaan kun siinä pitää olla se lavasermi, lavan ja ohjaamon välissä. Mahtuuko lavakoppi enään siihen tiiviisti asennettua?
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kuorma-auton lavalla saa kuljetaa melkein mitä tahansa kunhan se on kunnolla kiinni ja tietenkin kantavuus pittää ottaa huomioon :odroll: .
     
  17. Zlade

    Zlade 1st gear

    Ei minulla ole mitään lavasermiä eikä katsastuksessakaan ole vaatineet...
    Ottaa sermin siksi aikaa pois kun kate paikoillaan?!
     
  18. Olen aina luullut että kaikissa lavallisissa KA. rekistöröidyissä, täytyy tuo lavasermi olla. Toisaalta voisihan sen ottaa poijes ja laittaa surutta tuon kopin siihen päälle.
     
  19. sbf

    sbf Gearhead

    Mitä noita lasikuitukoppeja on asenneltu niin on tehty se lavarauta sinne sisälle.
     
  20. ka.va

    ka.va 1st gear



    No voi perseen perse.!

    Noinkohan toi laturi rikko elektroniikkaa. ei lähe käyntiin.
    FSD vai tietsikka vai mikä? Onko mahollista?
    Auto kävi noin 5min yhteensä ennen ku tajusin jännite-tason,oli laatikon täyttö menossa ja siin oli paljo muutakin seurattavaa.
    Kone ei sammunu itekseen vaan sammutin,kun huomasin asian ja tänään ei lähteny käyntiin. heitin vanhan laturin kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!