Itä-Uusimaa Cruising #2 8.5.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blandis, 23.3.2009.

  1. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

    KUVIA :poff:
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    Joko poikien huominen on tullut?
     
  3. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Toivottavasti, huomenna kun alkavat markkinat kyseisellä torilla
     
  4. blandis

    blandis 1st gear

    eipä oo mitn kuulunu ! n. 12 aikaan kun kävin torilla niin jäljet oli viel...
     
  5. karhu78

    karhu78 1st gear

    Vastuu kannetaan!!

    Eli minä omistan ton auton jolla poltettiin kumia torilla haluan nyt painottaa etten ite sillä ajanut,(ei tarvii kieroon katella tuol jos vaikka vastaan tulis)ja hän joka on ajannut silllä autolla on järkänny 3 jannua sinne sivoo jäljet tänään, huomenna ei pitäis jälkiä olla enää.Ja nyt meikäläiseltä julkinen anteeksipyyntö kaikille jotka pahoittivat mielensä..erityisesti Harriille! :oops: Toivottavasti saatte pitää meetingit tästä huolimatta.
     
  6. blandis

    blandis 1st gear

    Re: Vastuu kannetaan!!

    Hyvä jos näin tapahtuu !
    Saat anteeks ! vaikka ei se auta lupien suhteen !
    T:Harri
     
  7. chevykuski78

    chevykuski78 1st gear

    no terve...
    kävin tänään katsomass niitä jälkiä siellä porvoon torilla ja eihän niitä edes voi kutsua poltto jäljiks. katoin myös sen video pätkän mikä täällä on niin eihän ne jätkät edes kumia polta. jos te ette tiedä mikä kumin poltto on niin teidän kannatais ehkä käydä vaikka youtubesta katsomassa. eli ihan turhaa hösseliä pienistä assiasta. mutta jos elämässä ei oo muuta ajateltavaa niin kyllähän siitä saa ison jutun...
    T.Varmasti PALAA kumi. :poff:
     
  8. mörkö

    mörkö Gearhead

    Jooh tuli ukkoja jeesattuu ja asia hoidettua, nyt tuntuu siltä että yksikin kuva meikästä tai muista Kundeista ketä tuli "Auttamaan hädässä" niin se on varma T.RPAKäräji. PS: olihan siellä jo joku paskahousu kuvailemassa.

    ja suoraan sanoen eihän siellä ne jäljet ollut yhtään isommat kuin muut sen torin kumin jäljistä... mutta nyt on poissa ja ehkä siitä kukin oppi jotain.
    T.Sivullinen Sivaltaja
     
  9. blandis

    blandis 1st gear

    No hyvä että on hoidettu ! Kiitos siitä !

    Täs jutussa on vaan se ,että kuminpoltto oli KIELLETTY !

    Ja jos sen tekee (vaikka ei kummonen ollukaan) keskellä porvoota torilla
    joka on ns. kaupungin sydän, niin kyllähän siitä sanominen tulee, varsinkin kun kaupungin edustaja, jolta luvat on saatu niin seisoo vieressä
    ja näkee koko onnettoman yrityksen.

    Homma on loppuun käsitelty !
    T:Harri
    ps. tästä kaupungin edustajasta on tulossa harrastaja, ovat hommaamassa
    jenkkiä.
     
  10. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    NO VOI NYT JUMALAUTA!!!!! LUE ALUSTA ASTI!!! Nyt on kyse vain ja ainoastaan siitä, että Porvoon kaupunki vaati ne jäljet poistettaviksi. Ei blandis tai muut harrastajat. Blandis vaan joutuu asian vastuuhenkilönä hoitamaan.

    Ja kuminpoltosta. Ei se ollu mikään voimannäyte. Litranen Sorollakin polttaa märällä betonilla jarrua vasten. Siihen ei tarvita edes Juutuubia. Paikalla oli semmosia laitteita jotka polttaa kuivalla ja ihan vaan kaasulla (Mun Pöllö ei lukeudu niihin :oops: )


    Morko!! Hyvä juttu! Mies tekee mitä mies haluaa ja mies vastaa tekosistaan! Porvoon kaupunki on nyt saanut päänahkansa.


    Tosin kuten blandis jo kirjoitteli niin luvat meni. Mitään vastaavaa tapahtumaa ei Porvoon torille tule niin kauan kuin se joku "täti" istuu lautakunnassa. Paitsi jos tapahtuma tuo rahaa kaupungin kassaan.
     
  11. chevykuski78

    chevykuski78 1st gear

    onko pojat nyt sitten käynyt siellä poistamassa niitä jälkiä tai onko ne vielä siellä.kyllä minä haluaisin nähdä kuka teidän autoista lyö tyhjää kuivalla asvaltilla. kun katsoin sitä video pätkää niin jotenkin kuulosti siltä et poikien auto oli dieseli. et ei siinä mitään ku dieselit esille vaan ja kumin poltoon. tuollainen auto on mun mielestä kuorma-auto jos en oo sitä ymmärtäny väärin. ja eikö niiden paino pidä silloin olla yli 3,5 tonnia. eli kaikki te jotka täällä haukutte näitä jätkiä niin ottakaa teidän dieseli corolla joka vetää takapyörillä ja painaa yli 3,5 tonnia kumia polttamaan ja youtubeen pätkiä vaan.jos minä poltan kumia niin silloin yleensä ne viivat siinä kadulla on MUSTAT eikä vaan sellaiset haaleat viivat. ja silloin on myös koko tienoo savussa.ja jos tälläinen juttu on tapahtunut niin silloin ehkä se vika on jossain muualla kun näissä jätkissä. mutta sehän on tietysti että ensin ollaan kavereita ja hyviä jätkiä ja jos joku munaa itsensä niin sitten kaikki muut on siellä potkimassa päähän. muistakaa se sitten kun te makaatte maassa ja muut potkii. :mad: [/b]
     
  12. VSOP

    VSOP Gearhead

    mmm... tuossa on edellisellä mennyt jo puurot ja vellit sekaisin..
     
  13. SamiL

    SamiL Gearhead

    Pitäähän se, siis kokonaispaino täyteen kuormattuna. Omalle painolle ei ole alarajaa. Tuommoisessa dieselissä on kyllä sen verran heppoja, että tyhjän (no muutamaa mäyräkoiraa ei lasketa) auton kevyen perän saa kyllä sutimaan kun vaikkapa sade on antanut ensin vähän alkuliukkautta. Saattaapa saada muutenkin.
     
  14. paja1

    paja1 Double Gearhead

    ei meidän tartte mennä polttelemaan kumia sellaiselle alueelle missä se on kielletty :poff: et vissiin oikeen ymmärrä mikä tässä on pointti?? järjestä itse autotapahtuma ja menetä sen luvat kun ei osata käyttäytyä järjestäjän edellyttämällä tavalla :soosoo:
     
  15. blandis

    blandis 1st gear

    Kiitos Paja näin tää homma on !
    T:harri
     
  16. chevykuski78

    chevykuski78 1st gear

    siis te ette ole sitä pointia ymmärtäny...
    kyllä minä tajuun et se oli väärä paikka mut ku te ette tajuu sitä että toi EI OLLUT KUMIEN POLTTAMISTA.... :-?
    Ja kuten sanoin voisitte lopettaa sen haukkumisen.
    tai tuleeko teidän elämästä jotenkin parempi ku saa haukkua... naiset...
     
  17. chevykuski78

    chevykuski78 1st gear

    ps.
    Onko ne sit käynyt siellä ottamassa niitä olemattomia jälkiä pois sieltä.
    Tai onko se vähemmän tarkee juttu nyt kunhan pääsee haukkumaan... :mad:
     
  18. VSOP

    VSOP Gearhead

    Jotta tässä ei ny provosoiduttaisi, niin pitäisiköhän nyt ajatella niin, että etuikkuna on aina isompi ja siihen kannattaa ennemmin katsella kuin pikkuruiseen taustapeiliin.
     
  19. paja1

    paja1 Double Gearhead

    on se nyt vaikee tajuta näemmä. tuolla aikaisemmin mainittiin kaupungin edustajan seisoneen vieressä kun tämä olematon poltto tapahtui sillä olemattomalla paikalla jossa sitä mukamas kuminpolttoa ei järjestäjän infon mukaan pitänyt kenenkään tehdä. ja jos jengiä ottaa pattiin kun kaupunki kieltää kruisingit niin sun mielestä se on haukkumista ja turhaa jeesustelua? nii joo sehän olikii muiden harrastajien syytä koko homma. mulla ei ole mitään renkaanpolttoa vastaan enkä ala sitä spekuloimaan miten ja missä se on oikein,koska siitä on itketty täällä jo muuallakin ihan riittämiin. mutta tässä tapauksessa varmaan kaikki ymmärtää mistä tämä spekulointi juontaa juurensa.
     
  20. Civicci

    Civicci Gearhead

    asiaa
     

Kerro tästä muillekin!