Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

  2. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Luulisin että hinta siinä on ratkaissut sen materiaalin mistä tehdään. On käsittääkseni huomattavasti halvempaa ku kupari.
     
  3. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    2507 on sopiva mitta remmille ilman alipainepumppua.

    http://kuningas.pic.fi/kuvat/GMC%20Subu ... 102723.jpg

    HUOM! Tuo mitta on ameriikan standardilla mitattu remmi. Eli täälläpäin myytävä remi saa olla ilmeisesti sen 2530. Vois vaihtaa tonne eka sivulle lukuja. Se saabin remmi 2550 on liian pitkä. Toimii kyllä silläkin mutta menee kiristin ihan pohjaan.
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    JA kandee sit muistaa et 96:ssa on jo alunperin lyhyempi remmi kun 95 asti
     
  5. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    No sekin vielä sekoittaa tilannetta :eek:
     
  6. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Mulla on tuollainen samanlainen kikkare. Lukenut sillä Citruspatongin koodeja. Millä tuohon laitteeseen käyvällä softalla pystyy lukemaan 99 Suben koodit ja nollaamaan ne tarvittaessa?

    Ps. Pirssi pitäisi olla kohta Suomessa ja ensi viikolla Tampereella muutostöissä. :)
    Ps2. Tulihan tavattua kaikki sivut tästä säikeestä + Duramax-jutut. :)
     
  7. Laaki

    Laaki 1st gear

    Onko muuten olemassa softaa joka osais tulkata tota 6.2 konetta piuhan kautta? Ku piuha on mutta en oo löytäny ohjelmaa, jonka sivuilla kerrottais että se tukis tota vuosimallia/moottoria.
     
  8. mikke20

    mikke20 Gearhead

    paikallinen jäähdytinkorjaamo paikkas reijän ja ny on putket taas paikalla ja odottelee täyttöä :)
     
  9. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tuleeko sieltä mitään jos kattoo WinALDL-ohjelmalla?

    Hyviä projektikuvia... kiva nähdä että joku muukin on tehnyt samanlaista entisöintiä pitkälavaiseen.
    Mun projekti parin vuoden takaa:
    http://www.kolumbus.fi/garage/rides/fra ... 0K2500.htm

    Oliko tuo lavan kylki kallis? Myytkö vanhasta kyljestä tankkausluukun aukon vai onko ihan mätä?

    - Jani -
     
  10. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Ok. Ja ennen ku täytät järjestelmän ni kannattaa kuulemma vaihtaa sit kuivain sekä se pieni sihti sielt putkesta mikä on (oliko nyt sitte joku höyrystinventtiili tai joku vastaava) siinä oikean puolen akkukotelon alla.
     
  11. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Jaahas, rupee olemaan uusien renkaiden hankinta ajankohtaista... Vanhoista ei oo kohta jäljellä kuin muisto, runkovikaa aika pahasti ja parista pinta melkein nollassa. Onko Suburbania saanut jollain isommalla renkaalla tehtaan toimesta kuin toi 245/75/16 ? Ja jos on, niin löytyykö siitä mitn dokumenttia mitä esitellä katsurille?

    Nyt otteessa 305/70/16 vaihtoehtoisena, vähän isompia tekis mieli mut en katsastusmiehen kanssa jaksa tapella. Täytyy toi auto pitää mahdollisimman laillisena. Katsastusmiesten linja on näköjään tiukentunut täälläpäin aika lailla, pari vuotta sitten kun asiaa kyselin niin vastattiin että sehän on kuorma-auto, laita itsellesi sopivat kunhan kantavuus riittää ja on tieliikennekelpoiset...
     
  12. Huomasinpa että löpö tankki vuotaa jostain. Tankin ympärillä on muovisuojus mikä vaikeuttaa vuodon paikallistamista. Onko noissa mitään tyyppivika vuotokohtia?

    Silverado -96 6.5 diesel
     
  13. Laaki

    Laaki 1st gear

    En oo viel testannu mitään ohjelmaa, mut pitää kokeilla tuleeko sieltä yhtään mitään :D

    Lavan kylki oli ovh 570e ... Ja kävin kattomassa sitä aukkoo, niin se aukko näytti periaatteessa ehjältä pelliltä, mut jo puolen sentin päässä aukosta on ihan pehmeetä, että tuskin kannattaa ruveta sitä hyödyntään, vai?
     
  14. kane

    kane 1st gear

    265/75/16 löytyy usealla optiokoodilla shopmanuaalissa.
    Mutta 315/75/16 ei helpolla onnistu kun halkaisija kasvaa "liikaa".
     
  15. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

    Mulla on alla 285/75/16 eikä katsuri oo kertaakaan moittinu noita mitenkää. Etuloksujen alle jäävät ihan just just.... :poff:
     
  16. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    En ihan jaksanut näitä 670 sivua lukea läpi mutta... Osaako joku asiaan vihkiytynyt kertoa paljonko tuollaisen -89 mallin subbarin kulutus pitäisi olla matka-ajossa? Kyseessä siis 5,7 tbi bensa, manuaalilaatikko ja 4wd.

    Hiukka suurelta tuntuu mun laskelmat, 800km yhtenäisen matka-ajon (suurin osa matkasta 90-100km/h) laskettu kulutus oli noin 23l/100km.

    SES-valo palaa silloin tällöin ja mietin että mikä tuossa tbi koneessa voisi olla joka saisi kulutuksen nousemaan...
     
  17. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Onko kellään tietoa tommosen vm.88 fleetsiden bensa/lämpömittarien toiminnasta. Mun pikkarissa kun bensamittari näyttää virrat pois kytkettynä aina jotain bensamäärää (liekkö oikeaa?) mutta kun virrat laittaa päälle mittari tippuu parin kolmen viisarin verran alaspäin kuin kissan häntä ja seilaa ajossa melko paljon.

    Toinen vika on lämpömittari joka ei nouse alarajasta juurikaan ja silläkin välillä mittari seilaa nopeaa vauhtia koko ajan. Lämpöanturi näyttää ehjälle ja johto on tarkastettu.
     
  18. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Nöin. Tulihan taas korjattua :poff: Nyt pitäis sit uusia konehuoneeseen kaikki letkut ja putket ilmastoinnille sekä kenno keulalle. :mad: Ristus että on työtä saada ilmastointi toimimaan ku edellisten omistajien jäljiltä kompura oli rikki ties kuinka kauan ja hajotessaan oli näköjään oksentanu sisälmykset pitkin putkia ja kennoa.. Kohta ei onneks enää oo jäljellä osia mitä vaihtaa eli pitäis sit alkaa jo toimimaan. :)
     
  19. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Itse aloittaisin lambdan vaihdolla. Ei ole kallis palikka, mutta rikkoutuessaan ajattaa rikkaalla ja menovesi maistuu.
     
  20. muiluttaja

    muiluttaja 1st gear

    kylmää

    Tiedän kyllä mitä olet joutunut tekemään (tai ainaski kuvittelen) sillä itselläni oli sama juttu viime vuonna ja jouduin käyttämään auton ilmastoinnin huollossa jossa järjestelmä huuhdeltiin, sitä en tiedä tuliko se täysin puhtaaksi mutta asentaja vakuutti sen olevan täyttöä vailla... maksoihan se aikas paljon mutta pelittää edelleen. Takakennoston purkaminenkin, tai itseasiassa takakopan puukotus sujui kun sain täältä hyvät neuvot siihen expansio valven vaihtoa varten... :-?
     

Kerro tästä muillekin!