Iso Länsi-Uusimaa Cruising 22.5.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja America, 1.11.2009.

  1. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Yhdyn edelliseen... eiku joo mukava katella elävää kuvaa varsinkin kun kalusto on ns. vieraampaa rautaa eikä juuri täälläpäin cruisingeissa nähtyä kalustoa :p
     
  2. 455STW

    455STW Gearhead

    Oikein hyvää la-iltaa. Itse vko sitten jo Karjaalta käännytyksen kokeneena, kuka keräsi pokaalit?!?
    Aiemmilta sivuilta selailin että Åålantilainen BitchWagon sai yhden kolmesta pokaalista vai olenkå tulkinnut väärin?
    Minne muut pytyt?
     
  3. Maria

    Maria 1st gear

    Laine pokkasi Most Outstanding kipon ja ööh se yks meni?
    En miä enää muista... :oops:
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    PRKL :mad:

    Josko ja ensi vuonna mäkin saan kaluston valmiiksi ajoissa tähän tapahtumaan :-?

    Vielä mä onnistun.... :rotfl:
     
  5. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Se yks pytty meni sille muistaakseni inkoolaiselle kundille, jolla oli todella vimpan päälle laitettu nätti Fairlane.
     
  6. consuli

    consuli 1st gear

    ..ei nyt kaikki ihan nnin hyvin..

    Kun näitä kehuja reissulle pääasiassa satelee..ois kyllä parannettavaakin. Jo Nummelasta lähtien ,jo ensimmäisessä risteyksessä letka hajosi täysin.
    Vetäjällä sen verran kiire(Kuka lieneekin) että perässä pysyminen aika hankalaa. Voisi hieman katsella peiliin ja yrittää pitää letkaa kasassa mahdollisimman hyvin,ottaa rauhallisemmin alun ja ottaa huomioon liikenne valot.Eikä liikenteen ohjausta kannattaisi unohtaa,muutamiin risteyksiin muun liikenteen pysäyttäjä. Matkalla voisi hiljenellä ja päästää muun liikenteen pois letkasta.Myös reittiä voisi harkita järkevämmin,että ajeltas pienempiä teitä ja kylien läpi(esim. lohjan aseman kautta ois voinut ajella)olisi mielyttävämpää ja kerkeisi katella ympärillekkin.Toivottavasti ensi vuonna olisi ajateltu sellaista letkan vetäjää.jolta homma hoitus paremmin.Nyt ainakin meni fiilis meiän porukalta tossa hässäkässä. :x :cry:
     
  7. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Re: ..ei nyt kaikki ihan nnin hyvin..

    Joo meidänkin seurue joutui painamaan vanilla melkosta tahtia, että pysyi edes näköetäisyydellä edellä menevään, ja näin ollen tiedettiin mihin suuntaan pitäisi mennä. Lähinnä siis ensimmäisellä siirtymällä. Siinä ei paljoa maisemia katseltu...Muuten kyllä ihan mukavasti meni.
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tosiaankin pisimmän matkan pysti meni Affenenmaalle, outstanding Jannen pumppu-Chargerille ja se kolmas Inkooseen niinkuin Mrs Sippi tuossa jo kertoikin. Valitettavasti en muista voittajan nimeä, mutta tunnustautukoon rohkeasti, jos palstaa lukee.
    Jonkinlaiset kuvat voittajien naamoista löytyy meikäläisen kuvalinkistä edelliseltä sivulta
     
  9. rocket dude

    rocket dude 1st gear

    Fairlanen omistaja on vicke(kaveri mulle), minkä luokan pysti hän voitti?
     
  10. Spiral

    Spiral Gearhead

    Best Attitude
     
  11. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Se oli tuo Best Attitude - pokaali. 8)
     
  12. 455STW

    455STW Gearhead

    Re: ..ei nyt kaikki ihan nnin hyvin..

    Kiitos consuli:lle palautteesta. Olen pahoillani jos fiilis meni heti alkumatkasta. Seuraavassa hiukan vastauksia ja kommentteja palautteeseen, Nla-Kitfall keula-auton ratin takaa: Kun lähtö on lauantai-päivänä klo 12.00 tai 14.00 eli kauppojen aukioloaikaan, syntyy Nummelankin kokoiseen kylään ruuhkaa, kun 50-80 kpl harrasteautoja lähtee letkassa muun liikenteen sekaan. Jos letka starttaisi vaikka klo 18.00, se kulkisi jouheammin kylästä ulos. Liikenteen ohjausta kysyttiin poliisilta 2009, jolloin vastaus oli kieltävä; aiheuttaa isompaa ruuhkaa mm. Porin tieltä Nummelaan tuleville. Vuonna 2009 poliisi ohjasi letkan pahimman pullonkaulan, eli Lohjan läpi. Samaten liikennevalot oli saatu vilkulle, joka jouhevoitti Lohjan läpiajoa. Tänä vuonna tiedonkatkosta johtuen tämä puuttui, joka aiheutti loppujen lopuksi yllättävän vähän ongelmia. Optio pyritään saamaan käyttöön taas ensi vuonna!
    Letkan nopeudesta: Nummelassa nopeusrajoitus on 40km ja 60km tunnissa. 40 alueella keula-auton mittari näytti 30km ja 60km alueella 45-50km tunnissa. Hiljempaa toki voi ajaa mutta se aiheuttaa jo siinä määrin tatteja otsaan muille liikkujille, että nuo nopeudet oli mittarissa.
    Cruising-palavereissa on myös suunniteltu mainitsemiasi risteysten liikenteen ohjaajia. Ongelmana tässä on mm. järjestävän porukan vähäisyys. Esim. 22.5. lauantaina "aktiiveja" oli matkassa n. 10-12 kpl. joten risteyksiin on erittäin vaikea "pudotella" ohjaajia.
    Matkalla hiljentely ja tuulitakkikansan ohipäästely: Toimii varmasti, jos autoja on 5-8 kpl mutta kun letka on 50-80 autoa tai pidempi on käytännön mahdottomuus pysähtyä ja/tai lennättää pa*kaa ajamalla pientareella...
    Reitistä: Se on ollut pääpiirteissään sama alusta asti, pieniä muutoksia on tehty mm. tietöiden ym. takia. Tänä vuonna speciaalina oli Mustion Linnan lenkki, joka toivottavasti pysyy jatkossakin ohjelmassa. Reitistä voi esittää muutos- ja parannusehdotuksia, KAIKKI palaute otetaan innolla vastaan!
    Näillä tiedoin ajelut jatkuu taas syksyllä pienellä Lakeside Cruisella ja ensi keväänä taas ISO:lla ajelulla.
    Ja jotta vauhdit pysyy tulevaisuudessa tolkullisina, vapaaehtoisia keula-auto ilmoittautumisia otetaan vastaan!
     
  13. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Jokos on piuha löytynyt ja kuvat kortilta siirretty ... ???
     
  14. Maria

    Maria 1st gear

    Ne piuhat on jossain menossa.. :odroll: Vissiin jossain muuttotavaroissa.. Mutta etsitään ne..
    Kuvat kortilta on koneella mutta "väärällä" koneella. :eek:

    Pitääks tähän tunnustaa että olis vielä vuoden takaisetkin LU cruising videot julkaisematta... :oops: :oops:
     
  15. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Onhan kerralla sitten enempi katseltavaa ... :D
     

Kerro tästä muillekin!