Millanen prätkä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja rb, 8.2.2010.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

  2. Make.S

    Make.S Gearhead

    Itellä kanssa hirvee pyöräkuume, mutta rouvan kanssa tehtiin "sopimus", että yksi lelu kerrallaan, todennäköisesti letukka menee valmistuttua myyntiin.
    Entisiä mopoja on ollut muutama. Yhden kolaribandiitin korjasin, vaihdoin sen TL-1000R susukiin(v-2, jolla jäin auton alle, mopo lunariin), kawan 636 ratamopona, busa oli toissakesänä, viimekesänä 1100w kikseri fighteriaihiona ja fighteriblade millä lähti kortti.
    Päätin etten hommaa enää mopoa koska en osaa ajaa ihmisiksi, mutta...kuume nousee. Turbomopo tai harrikka... :mad: ... 8)
     
  3. jantunen

    jantunen 1st gear

    Ei minkäänlaista prätkää, mopo vain. Mopokin on tallella lähinnä siihen liittyvän tunnearvon vuoksi, ajamaanhan sillä ei valtatielle viitsi mennä, siitä sai tarpeekseen jo aikanaan, kun vakiomopolla voi päästä hengestään ohitustilanteessa, viritetystä taas voi poliisit tulla vittuilemaan jos tien päällä tapaavat. Muutenkin minä ajoin aikanaan mopolla pitkään, vielä 20-vuotiaana, taloudellisista syistä johtuen. Pitkää matkaa vieläpä piti mopollakin ajaa, kun olen aina asunut syrjäkylässä.

    Oikeaa prätkää ei tule olemaankaan, kun ei ole A-korttia. En hanki sitä, koska pidän järjettömänä nykyistä "kaikki-tai-ei-mitään"-lakia, jossa B-kortilliselta on kielletty kaikki moottoripyörät, ellei hanki ylihintaista A-kirjainta.

    Silkkaa rahastusta, se A-kirjain maksaa järjettömästi, koska autokortin haltija osaa kyllä jo liikkua liikenteessä.
    Minusta alle 100km/h huippunopeutta kulkevat, esim. alle 125 cm3 skootterit sekä museoikäiset 80-100 cm3 kevarit pitäisi sallia B-kortillisillekin.

    Kenenkähän järjenjuoksun mukaista on se, että B-kortin haltija saa heti kortin saatuaan kyllä mennä ajamaan jotain 350 km/h kulkevaa urheiluautoa, mutta ei edes 60 km/h kulkevaa moottoripyörää?

    Vituttaa se, kun kaikista harrastuksista tehdään vain rikkaiden harrastuksia...
     
  4. trumppat110

    trumppat110 3rd gear

    meikäl -75 soveli, -56 trumppa, -52 trumppa ja kasa 600cc JAP'n sivuventtiilikoneita
     
  5. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Sain vielä A:n B:n kylkeen samaan rahaan. Toivottavasti tulee vielä käyttöä sillekin Aakkoselle.
     
  6. pas2

    pas2 Gearhead

    Omavalmiste '68 hankittu.
     
  7. wili

    wili 3rd gear

    Kuiva kausi menossa.Pentuna noihin ei ollu varaa ja nyt aikuisena asuntovelat ym. taas tullu hankittua riesaksi. Itsellä joku perversio noihin Hondan V4- koneisiin ja -88 VF500f2 oli pari vuotta ajossa kunnes toissa kesänä imuvena porsi etukannesta ja mielenkiinto/rahat loppui. VC-166 liikkuu nykyään P-Karjalassa, löysi onneksi harrastajan joka entisöi laitteen alkuperäiskuntoon. Tuli hankittua halpa kelkka talveksi tuskaa lievittämään odotellaan lottovoittoa... :oops:
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kuvia odotellaan ...
     
  9. merc

    merc Gearhead

    -55 Panshovel sopperi löytyy tallista.
     
  10. Nasu Peetu

    Nasu Peetu 1st gear

    Guzzi. Vuosimalli kovin elävä, kun omavalmisteosuus kasvaa joka talvi.
     
  11. Uoti

    Uoti 2nd gear

    750 zephyri tuli tiistaina hankittua... Muutoksia tarkoitus hieman tehdä ennen ajojen aloitusta = Leveämpi takavanne/rengas, maalaus, sarvet, vilkut ja peilit vaihtooin... Vähän alustan madallusta ja takavalon/perän muokkausta myös... Tarkoitus tehdä siis pikku mutoksia joita ei maallikko välttämättä huomaa, mutta noi kohdat huutaa omasta mielestä muutosta...
     
  12. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Onnea uudelle pyörälle! Mä hommasin kanssa kevättalvella Zephyrin, vm. -97, eli pinnapyörillä ja kaksivärisellä 70-luvun Z1-jäljitelmämaalauksella. En oo ajatellut muuta tehdä kuin ajaa (ja korjata kun laukeaa). Tai vois satulan muuttaa portaattomaksi ja lokarit vaihtaa kromatuiksi ja....eikäkun olkoon, kun rakentelutarpeita tyydyttämään on hommattuna laatikoihin pakattu Jytä-Jammu-projekti. Toi Zephyri on mun mielestä viimeisiä oikeita prätkiä, eli ilmajäähdytys, pinnapyörät, takajousitus perinteisesti kahdella iskarilla eikä yhtäkään ylimääräistä ilmanohjainmuoviläpyskää. 8)[​IMG]
     
  13. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Juu kyllä zephyr on vimosia ns. oikeita pyöriä munkin mielestä ja järettömän halpoja, mullakin toi 40tkm ajettu oli pyynniltään 2500 ja siitä pari satkua sai vielä tingattua pois! Ei taida muutua hinta ainakaan alaspäin ikinä... Mie meinasin tosiaan ton tyylin pitää mitä nyt noi pikku muutokset, toi 2 väri maalaus olis kanssa suunnitelmissa tai tulossa, jos ensviikolla sais maalarille ja muutenkin ensviikolla osat suurinpiirtein kiinni... Ainoastaan toi takavanne uupuu vielä, siinä muutenkin isoin homma...
     
  14. mopsi70

    mopsi70 Gearhead

    Ei auttanu, monen vuoden tauon jälkeen kuume uusi niin pahana että parin yön valvomisen jälkeen ol joku mopo suatava, nyt on sitten 900 gpz vm-84 kun sattu edullisesti..
     
  15. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    myin toissa kesänä custom kawan. ei huvittanu ajelu, jollei tehny päivän retkeä niin piti samaa tietä palata takaisin kun eihän siistillä pyörällä huonoille routasorateille. nyt on riski suurempi kun on hienoja asvalttiteitä täällä aurinkoisella länsirannikolla ristiinrastiin 8)
     
  16. Acadian

    Acadian Gearhead

    Omistuksessa ollu reilu 5 vuotta honda cb 450 vm.71 joka on melko vimosen päälle entisöity. Viime syksynä sitten ostin "kyykkypyörän" suzuki gsx 750f vm.89. Sen viime talvena kävin läpi ja nyt on sitten vajaat 1000 km tullut mittariin. Ei välttämättä mun juttu toi kyykky mutta kyllä sillä kerkee ja pyörä toimii melko loistavasti.
     
  17. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    Spora oli halvin HD minkä pystyin ostamaa, ja "vähän" tullu jo työstettyy 8)
     
  18. Destroyers

    Destroyers 1st gear

    aloitteleva pärinäpoika, hd:n ei rahkeet riittäny, joten joutu riisikeittimen hommoomaan mutta on se vuan mukavoo ajella ihan japaninpojan keksinnölläkin, eikä oo tullu näppylöitäkään. :rotfl:

    Niin siis asiaan, eli tulisitten ostettua tuommonen Suzukin gsx 750 inazuma vm -01[img]http://www.acepolls.com/uploads/0054/4063/SUZUKI_inazuma.jpg[/url]
     
  19. WBS

    WBS Gearhead

    Samaa mieltä minäkin zephyristä olen, muutamavuosi sitten harkitsin vakavasti sellasen ostamista, meikäläisen vaaka kuiteskin kallistu
    Honda CB sevenfiftyn puoleen ja sellanen tuli sitte hommattua.
    Eikä kyllä pettyä ole tarvinnut olla tähänkään hankintaan, pyörähän on erittäin nätti ja idioottivarma.
     
  20. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    KTM enskamopo, tosin vaan piikkinen :oops: :oops:
    Vauhti kyllä riittää näin vanhalle äijälle ihan hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!