Duster tietoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja dust71, 13.6.2010.

  1. dust71

    dust71 1st gear

    Elikkäs hakusessa ois jonkinlainen duster-mopar guru Turun lähistöllä.

    Tuli hankittua 71 Dusteri ja tarkoituksena ois rakennella pirteä ja toimiva katupeli. Itsellä ensimmäinen projekti kyseessä, joten tarttis löytää joku jolla ois kokemusta ja tietoa, ettei tarttis mennä perse edellä puuhun.

    Puh. 0442910678
     
  2. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Turun lähistöllä ei ole mitään guruja :-?

    Ei edes Fordin vianpaikannukset/säädöt onnistu... rahastus kyllä toimii :wc:
     
  3. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Heittele vaan pähkinöitä tänne OD:lle purtavaksi. Tieto asuu nykyään verkossa :).

    Sieltä suunnalta ei tule mieleen kuin Porin Dart-Center mutta onko se vielä toiminnassa ?
     
  4. dust71

    dust71 1st gear

    Vai niin huonosti on asiat täällä meillä päin :eek: . No onneksi on nää sivut, ja kyllähän näiltä jo on paljon tietoa löytynytkin kunhan vaan jaksaa selailla.
     
  5. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Joo, näin on.

    Näiltä sivuilta on saanut paljon neuvoja ja ohjeita, kiitos kaikille :D
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Minen tiiä mistään mitään, mutta lähinnä jäi vaivaamaan että mikä se kysymys oli? Ihan vaan jotain autogurua haet, mutta mihin tarkoitukseen? Tekemään sen auton, vai ohjaistamaan? "Pitäisi rakennella" ei varsinaisesti ole muuta kuin ilmoitusluontoinen asia. ;-)

    Milläs papruilla se auto muuten mahtaapi olla?
     
  7. dust71

    dust71 1st gear

    Elikkäs pieni selvennys, kyseessä on vm.71 Dusteri joka on leimattu 318, mutta autossa tällä hetkellä 340/727/8 3/4 lukolla. Tarkoitus olisi hieman parannella jarruja( levyt taakse, tehostin...) pistää kori kuntoon ja muutenkin päivitellä tekniikkaa. Ja tietenkin leimata kyseisellä tekniikalla. Elikkäs itselläni eka projekti ja vasta muuttanut turun suunnalle joten olisi tarkoitus löytää kontaktia, neuvojen ja osien hankinnan suhteen.
     

Kerro tästä muillekin!