bensiini??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pete695, 15.6.2010.

  1. pete695

    pete695 1st gear

    kumpaa laatua voi käyttää 350:ssä tbi 5,7,koneessa,meneekö 95 vai pitääkö olla 98 oktaanista??? :oops:
     
  2. Destroyers

    Destroyers 1st gear

    95:n kelpoo ihan hyvin, ei nuo maamoottorit ole kovin ronkelia tuon oktaanin suhteen. Toimii ryssä 92:llakin. :rotfl:
     
  3. Resuperse

    Resuperse Gearhead

    Entä miten nää vanhat jenkki moottorit suhtautuu näihin viinalla lantattuihin bensoihin, jotaa ihme E5 ja E10 vai mitä ne on?? Joko niitä on jossain myynnissä, ja mitä jos sellaista sattuu vahingossa tankkaamaan? :eek:
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ei kai nuo mitään haittaa? Täälläkin on porukka laittanu puolet gasoa ja puolet E85:sta, niin ei uskois olevan hirveesti väliä onko E5 tai E10. Tosin jotain puhetta oli muistaakseni täälläkin että moottorin tiivisteet ei välttämättä tykkäis tai jtn? Ite en oo (vielä) kokeillu tota E85 lantraamista bensaan, joten viisaammat kertokoon paremmin. :-?

    Meni ehkä hieman ohi E5 tai E10:stä, mut no, aina ei voi voittaa. :rotfl:
     
  5. Multipower

    Multipower Gearhead

    Ite oon lukenu ja kuullu moisesta "bensasta" sellasta, että hapertais bensaletkuja...Siitäkin tosin tulee 2 eri versiota, josta toinen on 98okt vastaavaa litkua jonka pitäis käydä paremmin vanhempii vehkeisiin... piru ku pitää mennä muuttelemaa noita bensoja jotta viherpiipertäjien vihreä maailma pelastuis... :wc:
     

Kerro tästä muillekin!