Alumiinivanteiden poraus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja JukkaK, 9.7.2010.

  1. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Olis tiedossa siistit vanteet bemarin jaolla 5x120 jotka siis käy chevyn 4.75" jos ja kun pultit on 10mm. Pikapissa on 12mm pultit eikä vanteet näinollen sovi paikoilleen... Uskaltaako tommosesta alumiinivanteesta porata pultinreikiä pari milliä isommaksi?
     
  2. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    eikös pikupissa oo vitosen jako?
     
  3. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Ai siis 5x5"?? :eek: Onko tosiaan? :rotfl:
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Riippuu vähän mikä pikkari...pienet S-10/15 on tolla 5 x 4.75" ja takavetoset Full Size pikkarit C10/C1500 5 x 5" jaolla...

    http://www.sfxperformance.com/project_xtreme.asp

    Aika lailla omalla vastuulla tuo porailu on...rengasliike Amrif voi kokeilla Guuglettaa...se on vanteita vaihtelevalla menestyksellä "viritellyt".
     
  5. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    No joo toi mun pikkis on C1500 ja se on tosiaan tolla 5" jaolla kun kävin mittaamassa. Onneks en vanteita vielä ostanut...
     

Kerro tästä muillekin!