Missä ne ovat nyt?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja General_Lee, 16.7.2010.

  1. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

    Olen seurannut tätä foorumia jo pitkään ja nyt sain itseni rekattua...

    Tälläisen topicin ajattelin lykästä pystyyn eli tarkoitus olisi kerätä tähän kuvia ja pientä tarinaa vanhoista näyttelyhelmistä ja muutenkin tutuista kulkineista esim tuttu V8:n sivuilta yms...Vois vaikka alkuun yhdistellä Metsäauto ja Vanhoja kuvia-topiceista mitä löytyy.

    Ensimmäisenä tuli mieleen se sininen rakenneltu Hillman tuolta metsäauto puolelta ja sen nykyinen tila.

    Ja onhan näitä paljon muitakin:Leinon ja Nykvistin autot,Lassaksen Impala,Hörön jujumaalattu Pontiac..Näitähän on paljon.Eikä unohdeta eurokalustoa,mitähän kuuluu Elorannan HT Markille jonka rakenetelua poikasena vierestä usein seurasin.Pellisen Turbo Escort,Wikmanin? Sprinter Corolla,onhan näitä...

    Itselläni kiinnostus heräsi siinä 80-luvun alussa,V8 on tullut vuodesta 82 ja ensimmäinen näyttely oli joko -82 tai -83 HR&RS Tampereen Jäähallilla.Muistan Kulmakorven GMC Generalit portinvartijoina,niistä ainakin toinen tuhoutui kolarissa itä-suomessa.Ontelolaatat tuli hytin päälle tai auto kaatui yms.Muistan vieläkin raakileen siitä tuolla Kulmakorven talleilla Mahnalassa.Missäs se toinen on?

    Arvostan suuresti noita "vanhoja hyviä aikoja" jolloin tuntui että harrastus ja rakentelu oli jotenkin hauskempaa ja rennonpaa,kai se maailma oli vain pienempi kun ei ollu nettiä yms.Ja sitä työmäärää mitä esim. edellä mainittujen autojen rakentajat ovat käyttäneet niihin.Ja tietoa sai huonosti mistään.

    Ja voi tähän liittää joitain tuttuja ulkomaisia näyttelyvieraita.Pink Lady,se hopea lowrider Riviera yms..

    Mulla löytyy joitain vanhoja kuvia,täytynee katsoa mitä niistä skannaa ja mitä laittaa tähän topikkiin ja mitä sitten tuonne Vanhoja kuvia-topikkiin.

    Nyt vain albumia selaamaan ja kyselemään tutuilta..Kun vielä on mahdollisuus siihen,aika kuluu ja vie mennessään monta muistajaa...

    Pieni päivitys eli onhan näistä ollut aikaisemmin puhetta eri topikeissä.Mutta jos saatais kaikki koottua tähän yhden alle niin hyvä juttu.

    Ja jos taas vaikuttaa turhalta tämä topikki niin ylläpito voi poistaa. :lol:
     
  2. merc

    merc Gearhead

    Hyvä ja mielenkiintoinen aihe. Toi hilmahan seisoo edelleenkin romiksessa Hyvinkään ja Riihimäen välimaastossa. Muutama viikko sitten kun siellä kävin niin tulihan sitä taas tutkailtua.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Nyqvistin Chevy vani oli mutama vuosi sitten pääsiäisenä messukeskuksessa näytillä suht hyvässä kunnossa vain lievästi ajan patinoimana.
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  5. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Rembrandt T-Bird toukokuussa Salossa.
    [​IMG]

    [​IMG]

    Leinon Ex-Polara Stadin kruisingissa heinäkuun alussa.
    [​IMG]

    [​IMG]

    Still alive and kickin' hard. 8)
     
  6. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

    Hyviä kuvia,kiitokset...

    Jotenkin lämmittää mieltä kun näkee ettei rakentajien työ ole mennyt vuosien aikana hukkaan ja autot ovat liikenteessä eikä Kiinassa romurautana... :x
     
  7. 57Sierra

    57Sierra 2nd gear

    Mitä muuten tapahtui sille Leinon Corvetelle? Muistan kun tuli nuorena lueskeltua V8:sia kuola suusta valuen 8) Tiedän kyllä yhden Leinon jälkeisistä omistajista (olikohan ensimmäinen Leinon jälkeen?) mutta en sitä mitä sitten tapahtui. Muistelisin että tuolloin joskus auto oli myytävänä 295.000 vanhaan markkaan.

    Jatkokysymys että mitä tapahtui itse Leinolle, hän taisi muuttaa USA:han ja siirtyä rakentelemaan lentokoneita? Veikkaisin että hienoja tekeleitä on syntynyt sen jälkeen tasaiseen tahtiin...
     
  8. 383

    383 Gearhead

    corvette maalattu uudelleen esitelty spinneri 1/2005 pekan uudempi auto camaro 96 z28 ss oli v8 2/2006
     
  9. homer

    homer Double Gearhead

    Leinohan kirjoitteli ainakin Mobilistiin juttuja lentokoneista ja taisi avustella Veekasiakin. Muistaakseni Veekasin juttujen mukaan mies vaikuttaa tätä nykyä Suomessa.
     
  10. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  11. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Pitäkäähän silmät auki, kyllä Pekka Leinon bongaa hyvin usein alan tapahtumista ihan livenä. Tiedä vaikka lueskelis OD:takin...
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kulmakorven General on Lammilla jonkun paloautoharrastajan suojissa ja punaisena...mikä lie päälirakenne päällä nykyään, kuvia jollain ?
     
  13. Hullunen

    Hullunen 3rd gear

    Hienoja kuvia :D :D
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Ja Pekkakin on palannut Suomeen USA tourinsa jälkeen, vaikuttaa nykyään pääkaupunkiseudulla.
     
  15. Patsi

    Patsi 3rd gear

    Lainataan torino 69:in ottamaa kuvaa tuolta "vanhoja valokuvia" topic:sta. Missähän tämä on nykyään vai onko missään?
    [​IMG]
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Eikös tuosta viisysistä oltu tekemässä rataautoa johonkin jenkkiautoluokkaan jota yritettiin saada radoille joskus vajaat parikymmentä vuotta sitten. Vauhdin Maailma lehti ainakin kovasti hehkutti luokkaa. Ei vaan tainnut lopulta yhtään autoa koskaan ilmestyä viivalle?
     
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Yksi suomi(?)customi joka nuorena poikana kolahti kovasti oli '58 farkku-Chevy "Banana Hauler". Livenä näin sen Kokkolan näyttelyssä joskus 90-luvun alussa. Missä lie vaikuttaa jos enää hengissä on?

    Onnistuukohan linkitys?
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Taisi banaani mennä Ruotsiin?
     
  19. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Banana hauler tuli tuonnäköisenä jenkeistä, rakennettiin uudelleen Suomessa ja taisi kulkeutua Ruotsiin.
     
  20. shark

    shark 3rd gear

    Se oli myytävänä muistaakseni Bilsport Motor Garagessa Solnassa ja oisko menny Daalainmaalle yhdessä välissä Thomas Kaakiselle ,joka myy Jenkkejä.

    Oltiin samassa näyttelyssä Turussa 90 luvun alussa ,kun se vielä oli Suomen kilvissä.

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!