Nastola cruising 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 13.7.2010.

  1. Apuva

    Apuva 3rd gear

    hyvin oli taas kulkupelejä liikentees ja kiitokset järjestäjälle ens vuonna uudestaa
     
  2. wizkid

    wizkid Gearhead

    pääskös se palkittu flattop-caddy pois sieltä?
     
  3. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Hello hello näin yöllä kaikille viel, ensteeks että juu palkittu Long Distance Caddy -60 pääsi jatkaan matkaa ystävällisellä avustuksella viel. Ja tietty se ilkeä "Robbarin" ulosmeno meinas viel hämätä ulkomailta tulleita, eli polliisi kävi ohjastassa heidät oikealle reitille, ku ykssuuntaista eksyi ajaa vikaosoitteeseen, mut anyway tosi kiva oli nähdä, että jälleen länsinaapurista jaksetaan harrastaa näitä menoja ja autoja 8) Meni pokaali oikeaan osoitteeseen, jättebra. Muutenkin täytyy olla oikein otettu ja kiitollinen, että kansa jaksaa tulla pikkupaikkakunnalle, Nastolaan, viettään mukavaa ja hyvää cruisingiltaa.TOSI SUURI KIITOS TEILLE KAIKILLE HARRASTAJILLE JA "LAJISTA" KIINNOSTUNEILLE! Tänä vuonna tosi hienosti taas väkeä, 129 harrasteajoneuvoa, ja yleisöä niin pirustee että kiparin tytöllä meinas oikein pitkää jonoa olla väliillä. Kiitos muuten kioskin omistajille ja ennenkaikkea illan ahkeroineelle neitokaiselle, palvelu oli ihan nappiin ja tarpeen :D Meno oli niinkuin ennakkoon oli ollut puhetta, eli asfaltti oli liukasta ja tietty harrastajat yrittivät olla ystävällisiä ja laittaa pitoa pintaan, ja kiva uusi päällyste näytti tiehen syntyneen. Hurjia showsuorituksia oli yllin kyllin ja "arvosteluraati" oli kovilla, mutta kovasta työstä palkitaan, eli renkaanvaihtoon joutunut ElCamino vei showpystin jälleen. Mutta nyt oli tiukkaa, ja haastajia oli tusina ellei jo kaksikin, melkoista gumminhajua oli ilmassa illan aikana. Kiitokset performansseista kaikille. Muuten pokaalit matkasivat näin, Best Car: Upea -55 BigBlock Chevy ja ripee muuten, Best Original: Väiskin tinkimättömän komealle kupariselle Oldsmobile Cutlassille, Best Rod: Karvan Plymouthille jonka vuosmallia en ikinä tarkkaan muista, Best Perfomance Car: Nyholmin BB 10sek. NosNovalle ja ei auto paljon vois nätimpi olla, Radical Car: pirtsakankeltainen 10sek. -66 ChevyII/Novalle ja vähänkö on makeeta ku näin ripeet kilpurit on ihan sopivia myös cruisingiin 8) Viel kerran isot kiitokset ja aplodit kävijöille, teitte hyvän ja onnistuneen illan, jossa oli nähtävää. Pikkupojat on "aivopesty" hyvään harrastukseen mukaan ja kyl meitä isompia tyttöi ja poikii kans tuntuu kiinnostavan täpöllä tää laji. Olen erittäin tyytyväinen, joten osaako täs enää edes nukkua? No unet on ainakin mallikkaat kun sen aika koittaa.
     
  4. sbc350

    sbc350 Gearhead

  5. jknR

    jknR Gearhead

    RX 2 oli pelkkää asiaa. Noita ei taida olla australian ulkopuolella.
     
  6. Jani426

    Jani426 1st gear

  7. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

    Mukava tapahtuma tänäkin vuonna, kalustoa oli mukavasti paikalla ja sääkin suosi.

    Kiitoksia vaan järjestäjille!

    Muutamat kuvat tuolla: http://kuvablogi.com/blog/22750/35/
     
  8. sbc350

    sbc350 Gearhead

  9. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hyvin "eksyi" porukkaa taas Robbarin parkkipaikalle Nastola Cruiseen...tämä on pahuksen kiva yhden illan cruise kerran kesässä jota ei vaan voi jättää käymättä.

    Jetsonitkin kävivät paikalla tuttuun tapaansa ja ilmeisesti totesivat että jollakin kai hirttänyt kaasu kiinni kun oli mustaa raitaa ja kumin silppua tiellä :rotfl:
    Eikös se ole just sitä kierrätystä kun hävitetään vanhoja kummeja...ihme niuhotusta jos jotkut yrittää pitää hauskaa...pääasia etteivät jääneet parkkiin kuten viimeksi.

    Paljon oli upeaa ja erikoistakin kalustoa paikalla mm yksi traktori, mutta erityisesti kolme tiettyä Chevyä pistivät silmään illan aikana...niistä kaikista voi käyttää kiistämättä titteliä Street Machine 8)

    Harmi vaan kun piti lähteä jo yhdentoista maissa pois, koska oli aamulla lähtö Pieksämäelle BW:n...olisi sitä paikalla viihtynyt paljon pitempäänkin.

    Kiitos vaan järjestäjälle sekä sille kaffe-kioskin myyjälle...ja taisi tulla kioskillekin aika hyvä myynti :pinup:
     
  11. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    jep, tapahtumana ihan huippu! yllättävän vähän kännisiä ainakin vielä 11 aikaan kun tuli myös lähdettyä kotiin päin. porukka oli hyvällä mielellä, keli kaunis ja autot hienoja! voittaa mun mielestä useimmat "normaali" Cruisingit.... ja Hemmetin hyviä ja näyttäviä burniksia kaikilla, mutta etenkin vanha koppaisilla Caminoilla! 8)
     
  12. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Hieno tapahtuma tosissaan, kiitosta vaan järjestäjille! Ite poistuin työn ääreen puol kymmenen, jäi oikein harmittamaan kun kaikkien tuttujen kanssa ei ehtinyt turinoimaan. Mielellään tuolla ois notkunu vaikka kuinka pitkään.
     
  13. tb60

    tb60 3rd gear

    Kiitos järjestäjille, tullaan taas ensivuonna T-Bird 60:llä.
     
  14. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Kovasti kiitoksia kiitoksien esittäjille, ja hienoa nähdä että väki viihtyy ja tapahtuma pelaa, näin jaksan olla ensi vuonna taas ahkera ja pistää cruisingia jälleen tulemaan :D Tänä vuonna(kin) tuo autojen arvostelu oli äärettömän haasteellista, sillä komeita pokaalin arvoisia autoja oli niin paljon. Mm se upee Mercury Pick-Uppi oli niin hilkulla nappaa pystin, mut ja mut, no tuo Best Original se vasta vaikea olikin, kun oli ainakin 6 huippu ehdokasta, jotka oli tosi tasaväkisiä viimeistelylaadultaan. Joten joutui oikein syynäämään joka mutteria kuin ne kiiltää 8) Polliisit oli ihan jees, ja pelisilmää löytyi niin "sopiva meno" ei häiriintynyt ja saatiin melkoisia suorituksia nähdä. Yksi sai komeat käden taputukset, nimittäin tuo kasettiperävaunullinen Sisu. Ihan vaan reteesti burnista pitkällä yhdistelmällä ja suorilla putkilla tiätty, hyvää showta :wink: Iso kiitos kaikille veilä, kun tulitte paikalle tekemään hyvän tapahtuman. Tämä on kesää parhaimmillaan.
     
  15. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Olipas muuten TheTintti napsinu kivoi kuvia. Taiteilijasilmää selkeästi. :pinup:
     
  16. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

    Kiits kuvia koskevista kommenteista. Kivaa oli, vaikka puolivahingossa tontille osuttiinkin. Uhkailin jo tuolla toisaalla, etten ota kuvia ennen Forssan Picknickiä, mutta heti jouduin sanani syömään...
     
  17. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    tais olla taputukset idiotismista..... järkeä tulla "työkaluja" rikkomaan..... :odroll: mutta kaikkihan saa tehdä omillaan kuin tykkää!! :p
     
  18. 500 CDV

    500 CDV 1st gear

Kerro tästä muillekin!