Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. moonchild

    moonchild 1st gear

    nyt nykii

    jokohan tuo ruiskupumppu vetää viimeisiään? Kun ajaa 75-80 alkaa nykimään hiukan ja sitten nykiminen välillä häviää. Ylämäessä nykii aina. Nykimistä ei ole jos ajaa 85-90. Viime vuonna pumppu vaihdettu joten ei ollu pitkä ikänen peli. Tosin en ole fsd-boxiin laittanut sitä viilennssydeemiä ja kaiken lisäksi boxina näkyy olevan harmaa.Staanadyne ...kele. Voliko boxia vaihtamalla vielä pumpun toimintaa pelastaa?
     
  2. moonchild

    moonchild 1st gear

    takailmastointi

    eilen tuli vaihdettua ilmastoinninputket moottoritilassa yms tarvittava paitsi kompura jja uudet aineet sisään kaikki ok ja kylmää tulee etupenkeille mutta taakse ei. Miten muilla kyseiset mallit pelittää. Eihän tuo haittaa auto pysyy kuitenkin viileänä, mutta kun erikseen maininta takailmastoinnista niin mietityttää.
     
  3. jake.m

    jake.m 3rd gear

    Re: takailmastointi

    Hyvin tulee kylmää, toissapäivänä autoliikkeen korjaamolla täyttivät. Ensin vain se täyttölaite näytti että vuotaa jostakin, mutta kun vuotoa ei löytynyt niin laittoivat pariksi tunniksi alipaineistukseen (vaimikäsenyton) niin sitten tuli hyvä, ja kylmää tulee myös takaa.
     
  4. moonchild

    moonchild 1st gear

    takaillm.

    1.81 laitettiin ainetta ja painestettiin yms. ja takaa ei kyllä kylmää tule.Paljonko sulle meni kylmäainetta?
     
  5. kane

    kane 1st gear

    En ole ihan varma mutta voisi olla esim. TCC stuck off
    Cruise pelaa? Ajossa jos pikkaisen jarrulla käy niin irrottaa lukon ja kiekat nousee.
     
  6. jake.m

    jake.m 3rd gear

    Re: takaillm.

    Ei tullut mieleen kysyä, kai sinne saman verran meni. Sehän lukeekin siinä kuivaimen päällä. Enkä älynnyt kysyä autoa hakiessa, että mitä mahtoivat tarkoittaa puhuessaan jostakin takailmastoinnin tyhjennyksestä erikseen...
     
  7. mikke20

    mikke20 Gearhead

    1.940 laittovat mullle ku toi subu viki puhuu 1,927 ja ainaki tulee kylmää edestä ja takaa. jäähdyttäjän tuuletin pitäs vissiin vaihtaa 9 lapaseen ni tulis kunnolla viileetä paikallaan seistenkin...tai sit ei :-?
     
  8. Panze

    Panze 3rd gear

    Re: nyt nykii

    Kannattais nyt ihan ensin testata siirtopumpun toiminta.
    Onko vikavalo palanut?
    Ja tietty jos sais sen scanneriin kiinni.

    Ei ne stanadynen boxit oo yhtään sen parempia vaikka ne vaihtoikin väriä ja muuttivat johtoliitintä :rotfl:
     
  9. jake.m

    jake.m 3rd gear

    Re: nyt nykii

    Pitäisikö siirtopumpun tehdä painetta, ja jos niin paljonko? Riittääkö että polttoainetta tulee? Nimittäin on ollut hieman sen tyyppistä ongelmaa, että siinä voisi olla syy.
     
  10. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Re: takaillm.

    Ei sitä takailmastointia käsittääkseni mitenkään erikseen tyhjennetä. Samasta etukennolta tulevasta putkesta se aine menee takakennollekin. Putki vaan haarautuu siinä pelkääjän puolen akun alla. Jos kerran ei tuu kylmää takaa ni voisko se takalämppärin säätöläppä olla jostain syystä koko ajan sellasessa asennossa et tulee pelkkää lämmintä? (läpän säätömoottori rikki). Tai sit sieltä takaa on se expansion valve (laajentumisventtiili??) tukossa ja liemi ei kulje siitä eteenpäin
     
  11. jake.m

    jake.m 3rd gear

    Re: takaillm.

    Arvelinkin että tuskin siinä puheessa perää oli, mutta varmasti menee oma aikansa ennen kuin tyhjenee koko systeemi on tyhjä takaa asti.
     
  12. Rommi109

    Rommi109 1st gear

    Suburbanin vm-96 takailmastoinnille menevä putki vuotaa takapyörän edestä. Tekeekö kukaan putkiä Lappeenrannan lähettyvillä? Jos ei Lappeenrannasta löydy niin Kouvola-Lahti-Helsinki alueella vai pitääkö tilailla jostain päin maailmaa. Putki lienee jo ottanut 14 vuodessa sen verran itseensä ettei hitsaus tai muu liittäminen onnistu?

    t. Rommi109
     
  13. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    ota riittävä pätkä vanhaa pois ja hae sopivaa kupari putkea ja puserrus liittimet paikallisesta putkiliikkeestä. hjyvä tulee. tai jos se on letkua niin sitte hydrauliikka liikkeestä.
     
  14. rkr

    rkr Gearhead

    PTFE teippiä vielä väliin niin tulee tiivis.
     
  15. luuvaurio

    luuvaurio Gearhead

    Juu, cruise pelaa hienosti. Aiemmin jo kanssa kokeilin tuota, että ajossa pitää hiukka kaasua ja vähän painaa jarrua. Ei kyllä tapahdu muuta kuin syttyy jarruvalot :) Eli ei nouse kierrokset.
     
  16. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Jaahas vihdoin tuli paikallistettua jäähdytin nesteen vuoto. Näyttäisi imusarjan tiivisteistä valuvan. Onko miten vaikea vaihtaa itse kun kyseessä 91 vuoden bensa subu? Ja onko tietoa imusarjan tiivisteiden hinnoista kenelläkään? Niin ja pannu on siis 5 litrainen.
     
  17. kuutio

    kuutio Gearhead

    8) No nyt helpottaa ku alko liimastointi taas pelittää...
    Iso käsikiitos kojolle ja kartsalle 8) 8)
    Motoriakin helpottaa kun toi feedthebeastkin on paikallaan, kyllä huomas isommilla kierroksilla eroa entiseen, ja pari kummiletkua vaihtoon polttoainelinjasta, aikahan tota kumia pilaa....
     
  18. rkr

    rkr Gearhead

    Tiivisteet on (muutama vuosi sitten) pari kolme kymppiä ja ainakin kaasarivehkeissä imusarjan tiivisteet vaihtaa muutamassa tunnissa. Ohjeet jakajan säätämiseen kannattaa hommata jostain samoin pulttien kiristysmomentit. Etu ja takatiiviste korvataan yleensä tiivistesilikonilla. 87 alkaen oli imusarjan pultit eri kulmassa mutta vanhan mallin tiivisteen voi modata tarvittaessa.
     
  19. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Okei kiitos tiedosta:)! Käsittääkseni tämä on ruiskupeli mutta siis periaatteessa kustannukset ei ole pahat ja homma hoituu jos vähän jostain jotain tajuaa;) Nimittäin yksi nimeltä mainitsematon paja pyysi 400 euroa tästä remontista.... Tai sitten tuossa oli joku väärinkäsitys.
     
  20. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Onko kenelläkään tietoa saako tuota jenkkimallin alkuperäistä 99 Delcon radiota soittamaan myös parillisia taajuuksia?
    Löytyykö sisältä mitään jumpperia jolla saisi kytkettyä päälle?
     

Kerro tästä muillekin!