Cadillac merkkivalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vanahanaama, 21.7.2010.

  1. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Pitäskö tuollasessa 78 fleetwoodissa syttyä moottorin jähdytysnesteen lämmön varoitusvalo missään vaiheessa kun kytkee virrat päälle. Kun ei tuohon oo sitä motin lämpömittaria raaskineet laittaa... Mitenhän tuon valon toimivuuden vois testata kun ei ole mitään tietoa toimiiko se, ei kyllä oo mitään ongelmia lämmöissä mutta jos joskus tulee niin oishan tuo hyvä jos se varoittaiskin sitten :) Ö-p&turvavyö valot syttyy kyllä kun laittaa virrat päälle.
     
  2. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Siinä hiukan ennen Start-asentoa, eli juuri kun jousivastus alkaa, on virtalukossa ns. Bulb Test -asento, jolloin merkkivalojen toiminnan voi tarkistaa.
     
  3. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    merkkivalot

    Pitäskö tuolla testilla palaa kaikki valot?... Mulla ei pala kun brakes ja öljynpaine. Miten tuo musta lista on kiinni minkä takana ne valot lymyää? Pitäneekö irroittaa kojelaudan päällinen ja sitä kautta purkaa?
     
  4. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Päällinen tuskin lähtee noin vain irti, mutta ton ikäluokan GM:issä on yleensä kojetaulun etupaneelit, jotka lähtevät irti, jonka jälkeen näkee, että onko polttimot ehjät. Kojetaulun muovisten runko-osien takana on yleensä tulostettu laminoitu piirilevy, printed circuit board, jossa kojetaulun virrat kulkevat. Vika voi olla siinäkin.
     
  5. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    merkkivalot

    Joo.o... Eikai tuossa mitään vikaa ole kun toimii normaalisti eikä keitä yms...valo vaan ei toimi. Eli pitäskö nuo kaikki valot syttyä siinä testiasennossa? vai mitenkä?
     
  6. jevman

    jevman 1st gear

    -77 service manuaalissa tällainen kuva
    näyttääkö samanlaiselta ?


    [​IMG]
     
  7. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    samalta näyttää

    Samaltahan tuo näyttää... ni pitäskö nuo kaikki merkkivalot palaa siinä testi asennossa?
     
  8. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Mielestäni pitäisi, mikäs polttimotesti se muuten olisi...
     
  9. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    polttimot

    Ei pala esim turvavyö&laturin merkkivalo tuolla testillä vaikka ne toimii! Olisin kiitollinen jos joku viittis omasta 78 fleetwoodista kattoo tuon testin että sais varmistuksen että pitääkö se nesteen lämpövalo etes palaa tuolla testillä. Ei kiihottas turhaan rueta purkamaan :)
     
  10. Emblem

    Emblem 1st gear

    Eikös merkkivalon pitäisi syttyä kun konehuoneen puolella maadoittaa sen anturin johdon.
     
  11. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    merkkivalo

    Jos se samalla tavalla toimii kun öljynpaine anturi niin pitäskai se syttyä :eek: Muistaako joku missä on toi lämpötila anturi? Illalla vois kokeilla tuota maadoitella.
     
  12. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    anturi

    Kertokaahan sokeelle missä tuo veden lämpötila anturi on? Ja toimiiko sillain että pitäs syttyä kun vetää maahan sen piuhan?
     

Kerro tästä muillekin!