Porvoon ammuskelun muistokulkue

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mpjaprotopaja, 7.7.2010.

  1. VSOP

    VSOP Gearhead

    Mantorpissa ollaan, joten ei valitettavasti päästä kulkueeseen osallistumaan, MUTTA ollaan hengessä mukananne letkassa kaiken aikaa. Tehkää siellä hieno ja arvokas kulkue, uhrien muistoa ja omaisia kunnioittaen !
     
  2. Erppa

    Erppa Gearhead

    Mielettömän kesä flunssan kourissa , mutta tullaan kuitenkin!
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tänään uudenmaan virallisissa uutisissakin mainittiin tämä kulkue ajankohtineen kaikkineen. Käyttäytykää nyt hyvät ihmiset siellä arvokkaasti ja harrastusta kunnioittaen, niin saadaan hyvää palautetta. Uskon nimittäin, että jonkinlaista mediaakin saapuu paikalle.
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tosi on. Yksikin kaljatölkki kädessä heiluva huutelija riittää pilaamaan koko homman :soosoo:
     
  5. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Mediaa on tulossa paikalle. Useitakin! Käyttäydytään arvokkaasti ja ei provosoiduta vaikka reitin varrella olisi jotain idiootteja irvistelemässä.
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

    Ilmeisesti on tulossa hyvinkin porukkaa, mitenkäs muissa kaupungeissa tämä on hoidettu kun en ole nähnyt mitään ilmoituksia? Toki porvoossa pää-kulkue mutta ei kauheasti olisi vaatinut muiltakaan kaupungeilta panostusta pitää edes kokoontumista.
     
  7. V8-Tipu

    V8-Tipu 1st gear

    Ekassa viestissä lukee: "Oleellinen asia josta olikin jo mainintaa, jokaisessa autossa tulisi olla surunauha lisäksi lehdestä luin että pukeudumme mustaan T-paitaan. "

    Koskeeko sama myös mahdollisesti muissa kaupungeissa kokoontuvia / letkassa ajavia? Tai siis nauhasta on ollutkin puhetta, mutta tuo pukeutuminen?
     
  8. SamiL

    SamiL Gearhead

    Onhan se varmasti ihan korrektia, vaikkei se mikään velvoite olekaan.
     
  9. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ja jos media teitä haastattelee, niin muistakaa myös se, että tempauksen tarkoituksena on nimenomaan kunnioittaa ja muistaa tragedian uhreja - se ei ole mikään voimannäyttö mitään kansanosaa kohtaan tai vastaan.
     
  10. mörri

    mörri 1st gear

  11. Ahis

    Ahis Gearhead

    Porissa ainakin homma toimi, juuri tulimme kotiin, pienen kierroksenkin teimme kaupungilla ja Satakunnan kansan toimittajakin oli paikalla.
     
  12. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Just tultiin, autoja oli varmaan n. 250 mikä on kyllä kiitettävän paljon. Uhrien kodin kohdalla oli liikuttava fiilis kyllä, sininen Buick monumenttina kukkalaiteet edessään. Jäin pohtimaan että toivottavasti tämä ei käänny meitä vastaan, autoilijat joutuivat odottamaan todella kauan ja joissakin risteyksissä oli torvikonsertti käynnissä. Oli risteykset suljettu ehkä liian totaalisesti. Hyvä fiilis jäi, kiitos taustahenkilöille, onneksi joukkovoimaa löytyy.
     
  13. topidanny

    topidanny 1st gear

    Silmä kostui. Kiitokset järjestäjille, hienosti oli kaikki hoidettu! Autokin ymmärsi kerrankin käyttäytyä oikein, eikä esim. keittänyt! Kiitokset vielä kerran, toivottavasti omaiset saivat tästä edes vähän lisää voimia jaksaa eteenpäin.
     
  14. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Just kotiuduttiin. Hienosti järjestetty kulkue.
     
  15. sössökoski

    sössökoski 3rd gear

  16. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Hienosti oli porukkaa!
    Yle Arenassa pätkä lähdöstä: http://areena.yle.fi/video/1173884

    PS. Ne pari "herrasmiestä" olis voinu käydä pissalla ennen kulkueeseen lähtöä.. :x
     
  17. ltd74

    ltd74 1st gear

    Hienosti hoidettu kulkue. Paljon oli ihmisiä tien laidoilla seuraamassa kulkueen menoa.
    Kyynel tuli silmäkulmaan kun näki sen sinisen Buickin parkkeerattuna pihan kulmaan kukkalaitteiden ympäröimänä..


    Ikävä kyllä pitihän tuonnekin sitten eksyä se pakollinen känniääliö joka kuseksi tienlaitaan Shellin kohdilla. Sietäisi hävetä :mad:
     
  18. elisabeth

    elisabeth 1st gear

    Kiitokset järjestäjille, arvokas ja runsaslukuinen muistokulkue. Silmät kostuivat useampaan kertaan ajon aikana, uhrien ja heidän omaisten puolesta.
     
  19. morion

    morion 1st gear

    Olipas hieno ja liikuttava tapahtuma. Kiitokset kaikille paikalle tulleille sekä palokuntalaisille. Omaisien surua meidän autoilu ei varmastikaan helpota eikä tarkoitus ollutkaan, mutta yhteenkuuluvaisuuden tunne ja kunnioitus tuntuu varmasti kaikkien sydämissä vielä pitkään. Luulenpa että lapset muistavat meidän surukulkueemme vielä vuosien päästä.

    Morion
     
  20. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Hienosti oli hoidettu ja kiitokset järjestäjille ja osanottomme.
     

Kerro tästä muillekin!