Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Joensuun teollisuusalueella Mustang -67-68
    [​IMG]
     
  2. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Hehee tosta suhahti se tyyppi siitä James Bondista. Siis kultaisesta aseesta se Scaramanga, se roisto. Ainakin oli samanlainen kuparinvärinen AMC Matador. Odottelin hetken jos Bond ja JW Pepper tulis perässä sillä punaisella AMC Hornetilla muttei tullu :rotfl:

    Olikohan tossakin Matadorissa ne lentskarivarusteet mitä Scaramangan versiossa.
     
  3. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  4. morion

    morion 1st gear

    hml-turku?
    Sorry kyllä mulla yleensä on hytti täynnä käsiä ja lapanen nousee aktiivisesti. :rotfl:
     
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Eilen mäntyharjulla vaaleansininen, hieman "blues" kuntoinen '64 chrysler. Takatolpissa "300" merkit mut etulokareissa luki newyorker. :eek:
     
  6. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Tuo kuvien Warre on juuri se Keravalla liikkuva. Tuli vastaan täällä taas viimeviikolla.
     
  7. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Onkohan "Damonesin" -poikien avowarre vielä elossa? http://www.damones.net/ Itse olin kuskina joskus 1993 vuoden Ruisrockissa. Oli aika viritys.. :odroll: Ja populaa oli kyydissä 1000 cc koneen selättämiseksi riittävästi. Autossa oli julmat stereot, joiden ruokkimisen kanssa ddr-laturi oli helisemässä. Pidettiinkin autoa varuilta lähes koko ajan käynnissäja ruokkimassa auton kahta(?) akkua.

    Yhden terassin omistaja tuli sitten pyytämään, että siirrettäisiin warre kulman taakse, kun "savu haittaa muita asiakkaita". ;)

    Ja aika ikimuistoinen reissu. Yksi katosi päiväksi ja sammui auringonpaisteeseen ja paloi mukavasti rakoille. Majoituksessa Läntisellä Pitkäkadulla isäntä kokeili rutiininomaisesti lattialta kengällään eteisessä vastaan valunutta keltaista nestettä " onko kusta" ? Kun selvisi, että vain jääkaapista valunut kilju oli kyseessä, niin no problem! Meno vaan jatkui. Oli muuten aika "siistissä" kunnossa kämppä, vaikka en kyllä itsekään ole mikään siisteyden sipuli.

    :poff:

    Ei sitä enää jaksaisi..
     
  8. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ai niin. Tänään bongattu Mauri Pekkarinen kuortin apsilta. Meinas ruveta naurattamaan, ku tuli heti mieleen se animaatiosarja (ei tietenkään tuu nimi mieleen) joka tuli ykköseltä ennen uutisvuotoa. Nousi johonki mustaan leivänpaahtimeen. :poff:
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ja toinen "ai niin", heti perään; olihan siellä apsilla myös hieno musta-punainen 68-72 vette, moderneilla mustilla aluvanteilla ja "ilmanotto pahkalla" (olikohan mallia L-88?), sekä kylkiputkilla. :eek:
     
  10. S.A

    S.A 1st gear

    Tuotaaaa Espoossa tämä tapaus ja kyseessä siis tämä uusi GTO, Spinnerissä hiljattain esitelty, Holdeniin perustuva Corveten kasilla.

    Näköjään olisi eilen illalla kannattanut jättää hössäämättä, näemmä väsymyksen piikkiin meneviä mokia tuli tehtyä useampi. :oops:
     
  11. morion

    morion 1st gear

    Vanhassa vara parempi morjes kuitenki :lol:
     
  12. S.A

    S.A 1st gear

    Näimpä.
    Olihan eilen tosiaan edessä jonkin aikaa joku 64½-66 HT Mustang Manskulta Vihdintielle. Oli punainen, mutta Shelbyn raidat ja 1 putki vasemmalla puolella.
     
  13. merc-76

    merc-76 1st gear

    espoon keskukses punane avo musti vm 67-68 ?
     
  14. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    "Uudehko" Corvette, vuosimallista ei hajuakaan, Tampereella Tammelantorilla. Kovasti tuntui kierroskoneelta, kun kuljettaja hiukan kierrätti laitosta siinä torin reunaa ajaessa.
    Niillä kierroksilla tällainen diesel-mies olisi käynyt kesän töissä
    :rotfl: :rotfl:

    Koitin viesteistä katsella olisiko auto ollut foorumilla kirjoittavan C5_Z06-nimimerkin, muttei sieltä löytynyt rekisteritietoa josta olisi asian voinut tarkistaa.

    Mukavasti piristi lounastauko, vaikka olihan siellä paljon muutakin nähtävää..

    TheJonssi
     
  15. hotjake

    hotjake 1st gear

    Tänään Merihaan kohdalla tuli vastaan pullon muotoinen auto - piti silmiä vähän hieraista - joku tämän näköinen:

    http://commondatastorage.googleapis.com ... 743668.jpg

    Onhan joku muukin nähnyt tämmöisen Suomessa vai olenko ollut liian kauan ilman alkoholia kun tuommoisia vastaan tuleee? Apua :rotfl:
     
  16. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kuopiossa näkyny parikin eri kertaa, tuossa tunti sitten viimeksi, varsin rähäkkä ääninen 64-65 2d Valiantti, semmonen lime vihree. Niin ja eilen illalla sataman parkissa valkoinen 57 Ford.
     
  17. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    Corvetteja pongattu tänään Loviisan laivasillalla vai mikä se nyt oli.
    Viilettelin siitä Dusterilla ohi...
     
  18. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    eilen (vai oliko se edellispäivänä...) täällä salossa lähdin cadilakillani (99 STS) hakemaan ellille bensaletkua autotarvikkesta. Ilmastointi päällä ... tarkenin.. Sitten käännyin "pääkadulle" helsingintielle, edessä oli 60-lukunen punainen avo corvette, aivan uskomattoman hienolla saundilla, ja taakse tuli kultaisen värinen iso avo cadillac. Ahdisti olla siinä välissä muovisella umpi katilakilla. :oops: Lisäksi iso valkoinen 60-luvun avo cadillakki, avo pontiakki, 4gen ahdettu avo mustang tuli vastaan . Se on vielä kesä ! Elli edseliä ei sitten täällä salossa tarvii enää bongailla tänä kesänä, vedän nyt sitten etupään kappaliks, ja moottori on kohta irti. Meni hermot vesivuotojen kanssa, yks kuminen pakkasproppu irronnut maantielle!
    JOs ens keväällä elli taas liikkuis, ja konehuone pitäis olla vimpan päälle hiano !
     
  19. Jaymz-V

    Jaymz-V 1st gear

    Kirkkaanvihreä Duster, kultainen El Camino, Saleen Mustang ja tummanpunainen Ford 60-luvulta, taisi Fairlane olla? Nämä kaikki vähän aika sitten keskustassa.
     
  20. Maria

    Maria 1st gear

    Hiidenpirtin pihalla nätti musta uuden sukupolven Mustang..
    Ajeli hetkee aikaisemmin vastaan vanhalla Turuntiellä.

    Tarvontiellä oli pitkäkattoa, Blazer peräkärryn kanssa ja ja..
     

Kerro tästä muillekin!