Kylänmiehen kolmekymppiset !!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kylänmies Asseri, 3.8.2010.

  1. No niin. Elikkä sitä on sitten meikäläinenkin pääsemässä miehen ikään ja kohta saa luukuttaa Frederikkiä roadstaarista :lol: Juhlistan vanhenemistani 7,8 2010 Hillroad Garagen tallilla noormarkussa, jonne sopii tulla klo: 18.00 jälkeen juhlimaan kolmekymppisiäni. Kyläpelimanneina häärii Rockabilly poppoo Burning Wheels!! JII HAA!! TERVETULOA YSTÄVÄT JA KYLÄNMIEHET!!! T: Ari Lahtinen Rauhalammintie 5 29600 Noormarkku
     
  2. blazer-80

    blazer-80 1st gear

    Just ku mää olin tulossa tekemään samansorttista ilmotusta, niin ukkokulta oli ehtiny edelle. :eek:

    Nii, että kaikki mukaan vaan pilettään ja juhlimaan isännän vanhenemista. :D
     
  3. JPN73

    JPN73 1st gear

    Day after tomorrow!!! ( jokohan Asseria jännittää ??? ) :rotfl:
     
  4. Ei tässä mitään jännitetä. Sehän on vaan yksi rajapyykki elämässä :-? Tossa työkaverille juttelin asioita ja muistelin menneitä, niin se sano, et eikai sulle ole iskenyt kolmenkympin kriisi :eek: :rotfl: Aika kovaa tekstiä :poff:
     
  5. toikka

    toikka 1st gear



    kyllähän nyt jos totta puhutaan sulla on ollut jo kolmenkympin kriisi jo useemman kuukauden :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol:
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

    Karavaanarit hoi, tallin pihassa tilaa leirintään! :lol:
     
  7. blazer-80

    blazer-80 1st gear

    Itteeskö muistuttelit vai..? :rotfl:


    Mut siis hei, näähän on jo huomenna, lähtekääs ny si ihmiset sankoin joukoin ihmettelemään mun rupsahtanutta miestäni! :eek: Vai oliko se sittenki juhlimaan synttäreitä..? :lol:
     
  8. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Onks nämä bileet vielä päättyneetkään kun ei ole kommenttia näkynyt? Jouduin itse lähtemään valitettavasti kesken pois, mutta tyylikkäästi Asseri siirtyi uudelle kymmenelle. Juhlakalun tunteikas kiitospuhe sai silmäkulman kostumaan... 8)
     
  9. DX

    DX Double Gearhead

    Kivvaa oli, asseriakin lapsetti mekafonin kanssa, tais olla se mieluisin lahja. :lol:
    kolvarttia meni kossua ja sit alko emännyskin näyttää houkuttelevalta,
    tosin eka poikettiin nortin ja annan kans kaffilla ku tupakkiakin piti lisää hakia,
    sitten kellokin jo senverran että jaksoi panna enää maata.
     

Kerro tästä muillekin!