Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Laukkosken läskipuh...eikäkö Vaskipuhaltajat on kyllä tulossa...tiedä sitte saanko lupaa ajaa likkojen kans tontille :eek: ku ak..siis emäntä o töissä...widdu mie tuun sit faijan -56 warrella, ai mut eihän se olekaan ajokunnossa...siis warre :rotfl:
     
  2. HENKKA2

    HENKKA2 1st gear

    :rotfl: :rotfl:


     
  3. G20

    G20 Gearhead

    ..vai että Laukkosken Vaskipuhaltajat on tuloillaan ihan warren kera??? :poff: :rotfl:
     
  4. pikku myy

    pikku myy 1st gear

    :soosoo: akka missää töis oo ku puutarhapileissä,jossa ei kyllä tosin ole noin hyvää kokoonpanoa kuin tuolla ääsmarketilla,mutta kunpa etes kuulisin sen Paven "mul on jano.."vaik en livenä nääkään.
     
  5. VSOP

    VSOP Gearhead

    Veikkaan, että Ääsmarketilla poissaolollaan loistavat loppasuut löytyy täältä: http://www.olutmedia.omatsivut.info/ind ... vaali-2010

    Tuo häppeninki kun sattuu olemaan samaan aikaan viereisellä tontilla, niin varmaan moni joutuu oikein käymään itsensä kanssa kamppailua (mä kans), jotta malttaa pysytellä ruisinkitontin puolella... ja noin niinkuin ajokuntoon motivoituneena... :oops:
     
  6. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Ai perkkele joo sehän on kakspäivänen ryyppyjuhla. Mäö muistin et se olis ollu vaan perjantaina. No sittenhän Cruisingtontille on odotettavissa yleisöäkin. Jos nimittäin Pavelle vetäsee janon päälle ni ei tarvi Cessibon pillimehulla kurkkua kostuttaa. Hellberg hallilta saa rapaa isoissa mukeissa. Ja sen jälkeen ei Remu enää pääse Shellille sumppia horimaan.
     
  7. VSOP

    VSOP Gearhead

    Kyllä tuo on aika varteenotettava kiekukinkeri, jossa on helppo hetkeksi saada fiilis, jotta velat oliskin saatavia.. Luin, että kaikkien eri ohrapirtelöiden lisäksi olisi "maisteltavana" yli sataa erilaista viskiä..huh.. Jos aloittaa "maistaa"listan alkupäästä ja vaik ihan vähän vaan kutakin, niin kovin pitkälle listaa ei klaaraa.. vaik miten olis harjoitellut...

    Ai mistäkö tiedän.. no olen käynyt aiempina syksyinä.. Siks yritänkin pysytellä ruisinkitontilla vaan :rotfl:
     
  8. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Sata eri viskiä...HYÖÖÖRRRRRRGGGHHHHHHH!!!!!!!!!! Eiks siel o yhtään lonkkua? Siinä vois Hellberg halli hiljentyä ku kävelis reteesti ineen ja tiskille ja tilais kovaäänisesti "YKS LONKKU JÄILLÄ"!
     
  9. VSOP

    VSOP Gearhead

    Tuossa on tapahtuman menu viskiä kevyempien osalta :rotfl: http://www.olutmedia.omatsivut.info/ind ... teluettelo

    Näkyy sieltä saavan lonkkua ja siideriäkin, jos ei muuta keksi.. Teikäläistä pitäis ehdottomasti kiinnostaa tuo Pöllö-juhlaolut, siinä ei oo niin paljoo boforttejakaan, jotta heti menis tukka sekaisin.. Ja mun mielestä kuulostaa hurjalta ( ei välttämttä houkuttelevalta) tuo puolalaisen sima, jossa 16% boforttia... Taidan käydä tuolla perjantaina, niin ei sit lauantaina tee yhtään mieli Sadonkorjuu-Olutfestaritontille...
     
  10. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Mä ottaisin sen Käki-Katajaoluen :rotfl: Niin ja sit siel on "Pikkulinnun viskimessut". Onpas muuten komeen näkönen lista. Eihän tossa osais mitään tilata. Silmät pyöris ku naapurin muijat Lappeenrannan Citymarketissa. Se ruokalistakin on aika hauska... Raavaanmiehen rakastajaa ja Kännikalaa :rotfl:
     
  11. VSOP

    VSOP Gearhead

    No sit vaan juot Käkeä ja syöt Kännikalaa... ja toivot, ettei huominen koskaan tule :rotfl: ... Aika hurjalta kuulosti kans tuo tanskalaispanimon 17%-olut josta sanottiin, ettei sovellu aloittelijoille... hehee... Ei taida riittää, jos harjoittelun aloittaa tänään... ihmettelee nimim. Epätietoinen.

    Vähän mennyt offtopikiksi, mut punaisena lankana tässä koko ajan se, että LAUANTAINA CRUISATAAN, vaikka viereisellä tontilla olis mitä ikinä. Porvoon cruisinkissa on sentäs hienoja autoja, hyviä tyyppejä, kaffilavaunu ja loput sit paikan päällä...
     
  12. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Nii jus! Laitetaan jullari ny tällekin sivulle.

    [​IMG]
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    JUMP! Huomenna kesän viimonen ruisinki! Kaikki mukaan! Seuraavan kerran kruisataan vasta syksyllä ja sinne on yli kuukausi aikaa!!
     
  14. Kata

    Kata 3rd gear

    Huomio Kotkasta lähtevät! Letka lähtee klo 17.30 Karhulan Shelliltä ja liittyy tuohon Ahvenkoskelta lähtevään porukkaan!
     
  15. G20

    G20 Gearhead

    Remulla ja Pavella on selkärankaa ja pysytään niissä kahvilakärryn pillimehuissa ja muissa antimissa. :rotfl: Onko muuten havaintoja onko kärry tulossa paikalle kun ei edellisissä ruisingeissa näkyny..? :eek: ..ei sillä JOS ei kärryä näy ni sitte on pieni kiusaus lähtee tilaamaan se iso lonkero jäillä ja Pavelle käkiolutta... :p
     
  16. blandis

    blandis 1st gear

    eipä oo tietoo !! Cessillä oli viimeks joku oikee keikka...
     
  17. rajuriiviö

    rajuriiviö 1st gear

  18. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  19. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear


    MAGGARAAAAAA!!!!!
     
  20. blandis

    blandis 1st gear

    taidat olla huppelissa
     

Kerro tästä muillekin!