Chevy vanin "käyntihäikkä"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja van99, 29.8.2010.

  1. van99

    van99 1st gear

    vm-99 välillä pelittää ihan ok , sitte kun käynnistää niin tuntuu ettei ole kaikki mukana, jos ajaa jonku aikaa niin nykii ja tuntuu ettei täydet tehot. Sitte saatta kun sammuttaa niin hetken päästä käydä niin ku ei mitään. :mad: Nyt alkaa olla Chevyyn mittatäynnä.
     
  2. skotikka

    skotikka 3rd gear

    mikä kone? bensa vai diesel?
     
  3. Panze

    Panze 3rd gear

    Laitoin yv,n
     
  4. van99

    van99 1st gear

    kyseessä

    riisseli. Aamulla kun oli seissy paripäivää pölläytti kovat savut ja kävi heikosti, kun anto kaasua meinas eka tukehtua mut kun sai vähä kierroksi toimi paremmin
     
  5. Komentaja

    Komentaja 1st gear

    kyllä kai hermot menee jos ontuu risalla autolla... Täällä moni tuntuu tappelevan huonosti toimivan auton kanssa. NE TÄYTYY KORJATA... Mikään ei ole ikuista... ainakaan vanin syöttöpumppu. Itellä kesti n.300tkm. Eipä ne sähköiset pumput kyllä muissakaan vehkeissä kestä kauempaa... VOIHAN vika olla muuallakin ? Fiksummat neuvoo... suosittelen Panzee...
     
  6. Bukero

    Bukero Gearhead

    oireet viittaa pumpun "nestepään" jumittamiseen.laita 2-tahtiöljyä tankkiin niin pääset ehkä korjaamolle... :rotfl: ihanan halpaa :poff:
     
  7. Komentaja

    Komentaja 1st gear

    halvempaa kuin japsi tai europakuun... :wink:
     
  8. vesant0

    vesant0 1st gear

    Hommaa vanhempi, bensaa menee, mutta en oo avannu moottorikoppaa kertaakaan. vm-79 mulla 4v.
     

Kerro tästä muillekin!